Meni so to desilo par puta, nerootovan i jos par puta sam samo zateko da trazi pin kod da ukucam, tj verovatno se res.Evo već drugi put mi se dešava da zateknem ugašen telefon a baterija puna.
5.1.1 stock, samo root urađen.
Sad mi je nepouzdan kao alarm za posao, jer šta ako mi se ugasi u neka doba a treba me u 07:00 probuditi [emoji53]
Niti na jednom android telefonu ne radi alarm ako je telefon isključen.Meni so to desilo par puta, nerootovan i jos par puta sam samo zateko da trazi pin kod da ukucam, tj verovatno se res.
Nisam proveravao na ovom telefonu, ali ako je nokijama od pre 15+ godina radio alarm i kad ih ostavis ugasene sa punom baterijom, trebalo bi i nexus da moze.
Meni je počeo da se smrzava (moram da držim dugo power dugme da ga ugasim, pa ponovo upalim), nekad zvoni, a ja ne mogu da se javim, nekada ne mogu da prekinem vezu osim na power taster... Ubio ga LP.Evo već drugi put mi se dešava da zateknem ugašen telefon a baterija puna.
5.1.1 stock, samo root urađen.
Sad mi je nepouzdan kao alarm za posao, jer šta ako mi se ugasi u neka doba a treba me u 07:00 probuditi [emoji53]
Meni je počeo da se smrzava (moram da držim dugo power dugme da ga ugasim, pa ponovo upalim), nekad zvoni, a ja ne mogu da se javim, nekada ne mogu da prekinem vezu osim na power taster... Ubio ga LP.
Ja se vratih na KK pre par minuta, videćemo koliko će mi nedostajati dobre stvari sa LP-a.
Probaj na alcatelu da ugasiš quick boot pa vidi onda jel radi![]()
ne znam da li je ovde drugačije, ja na nexusu 5 nisam vraćao ništa kada sam se vraćao na KK, samo grunuo zip roma i to je to. probaj prvo tako, teško da ćeš nešto pokvariti, pa ako nešto (?) ne radi onda idi ceo postupak sa factory image. mada ni to nije nikakav bauk, izvadiš img fajlove i flešuješ šta treba. a jedino može da zatreba bootloader i modem, mada sumnjam i za njih. nije to tamo neki samsung ili LG (punokrvni)![]()
Aaa, na njemu ne rotira. Skini Antutu tester i proveri touch.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari