Šta je novo?

LG Nexus 4

Videcemo...

Nisam dugo bio u prici. Koja kombinacija je trenutno dobra? ROM i kernel?

Jel radi LMT na 5.1.1?

EDIT: Radi, proverio sam

Poslednja izmena:
Meni trenutno najbolja kombinacija chroma+stock kernel, ima dobro trajanje baterije.

Meni trenutno najbolja kombinacija chroma+stock kernel, ima dobro trajanje baterije.

Da li na najnovijem Chroma romu postoji problem sa paljenjem data konekcije kad se izađe iz dometa wi-fi mreže ili nakon gašenja wifi?

Poslednja izmena:
Mislim da svi 5.1.1 romovi imaju taj problem. Ja sam resio problem aplikacijom i zaboravio na njega.

Da li na najnovijem Chroma romu postoji problem sa paljenjem data konekcije kad se izađe iz dometa wi-fi mreže ili nakon gašenja wifi?
Nisam nesto puno pažnje obraćao na taj problem, ali evo sad palim i gasim wifi i normalno se prebacuje na mobilni net.

Pisao sam i ranije WiFiFixer free, podesis na 25 minuta, iskljucis notifikacije i zaboravis.
@Espada, problem se javlja samo kada je duze na wifi mrezi, pa se onda iskljuci.

Mozda je to do mreze. Ja nemam taj problem. Ali imam problem da nece da se konektuje na WiFi dok ne upalim ekran ako sam prethodno izasao iz dometa WiFi.

Zadnja Euphoria, i kernel koji dodje uz nju.

Poslednja izmena:
Ako me pamcenje dobro sluzi, euphoria je AOSP, tako da bi trebalo da skines AOSP verziju kernela.

Euforia je cm based

Esit: ipak je aosp, meni je u glavi bio cm, ne znam zasto

Poslednja izmena:
Kakav telefon, ako bude i Android M imao, stvarno dobro

Nisam zeleo da predjem na Lolipop, ali izgelda da je telefon to zeleo... Jutros ga vadim iz dzepa, i imam sta da vidim. System updating... Izgleda da mi je ostao upaljen u dzepu i da se slucajno iznabadao gde treba i zapoceo update. Tu pocinju muke...
update na 5.0 - uspesan
update na 5.0.1 - uspesan
update na 5.1 - prc. android opruzio papke i izbacio error
restart - spinning dots u beskonacnost.
jos jedan restart - isto spining dots..
recovery -> wipe cache - spinning dots
recovery -> wipe data/factory reset - spinning dots

wtf?
Dajte neki savet. Ne znam sto bi mu chinio...Mislio sam da ce factory reset da ga sredi, al mrka kapa...
Telefon je stock, nije rutovan.

Fala unapred

p.s. izgleda da je na njemu instaliran 5.1, ali je zabo i nece da se startuje.

Poslednja izmena:
Dao si mu dovoljno vremena? Meni je posle update-a na 5.1.1 vrteo pola sata.

prilikom updatea na 5.1 je zabo i izbacio error, nakon tog restarta je uleteo u beskonacni boot...sigurno chuku vremena. Kad sam ga podigo u recovery mode-u imao je na sebi 5.1, znachi nije rollbackovo na 5.0.1, a posto je 5.1 update zabo, nije mogao da podigne sistem.

U medjuvremenu sam instalirao Android sdk, i odradio install factory image-a 5.1.1.
U ovom trenutku mi se opet vrte tackice, al tek sto su pocele :)
Javljam kako je proslo.

Poslednja izmena:
Eo ga, vozdigo se..
Sad da vidimo taj mrtvi lolipop nasta lichi osim sto je beo ko krech :lupko:

Fun fact... Chroma.

f225fafdca6aaf795a24fff334e5442f.jpg

56c510f6b4a48e701eb34f649a60884d.jpg

Ljudi ja imam problem oko prebacivanja fajlova, nece da mi prebaci filmove ili serije javlja neke greške i ne pojavi mi se kad ga spojim preko kabla ono kao da je usb, nego stoji kao aparat ikonica.

Nazad
Vrh Dno