To je verovatno problem sa digitajzerom, javljali su se ovde sa takvim problemom. Koji deo ekrana ne reaguje, možeš li da okreneš mob pa da probaš tako.HITNOOO mi je potrebna pomoc...
Od sinoc je poceo tel da me zeza tj nije htio da mi kuca slovo I.. odradio sam restart i proradilo je.. danas opet nije htio, odradio sam hard reset i sad ne radi opet. A ne mogu da ukucam email, da mi povuce kontakte i podatke, pa malo fali da zavrsi u zid. Ako neko zna kako da to uradim nek pomogne, jer tel nije ni ispadao niti nista.
Nema na cemu, za ekran ti se ne isplati davati 80e, jedino da uzmeš kopiju koja je jeftinija, ima ljudi ovde koji su naručivali takve ekrane pa sačekaj da se oni jave da ti kažu kakvi su.Probacu to da ga napunim preko Usb, nadam se da ce pomoci, ako ne, ne znam sto da radim, da dajem za ekran min 80e glupo mi je, a neki su mi toliko nudili za citavi tel. Svakako hvala za sad ce ovako da sluzi dok ne vidim sto cu.
Da stavi i punjač od 200A nema veze, to je vrednost koju može da isporuči, a telefon uzima koliko mu treba. Pa kad zakačiš na električnu mrežu mixer, punjač za tel... osigurač limitira potrošnju na 16A npr. a uređaji vuku koliko im treba, pa tako npr. mixser 0,9A a punjač 0,1A i ni jedan ne crkava zato što mu linija na koji je zakačen isporučuje konstantno 16A.Ja sam lepo rekao doci ce vam glave ti jaci punjaci![]()
Malo sam bio sakrastičan, jer je bilo kao priča kako opušteno je punjenje sa 2A punjacem. Iskreno da je opušteno zašto ne bi stock bio taj punjač i imali bi fast charging, brže punili baterije itd?Da stavi i punjač od 200A nema veze, to je vrednost koju može da isporuči, a telefon uzima koliko mu treba. Pa kad zakačiš na električnu mrežu mixer, punjač za tel... osigurač limitira potrošnju na 16A npr. a uređaji vuku koliko im treba, pa tako npr. mixser 0,9A a punjač 0,1A i ni jedan ne crkava zato što mu linija na koji je zakačen isporučuje konstantno 16A.
No oni koji ne poznaju materiju ili ne znaju dovoljno mogu da imaju takav stav. Problem nastaje kada potrošač povlači veći broj A od isporučioca. Onda nastaje pregrevanje, paljenje....
Ma ***. Jeste fancy (to me i privlacilo, ono nema kabla samo prislonis) ali nikakvu prednost nema (sem sto je cool), cak vise mana, tako da sam odustao.Sporije i vise se greje, ali puni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari