Šta je novo?

LG Nexus 4

Ženin nexus upravo skida OTA update, inače tel za US tržište.

Baterija sad jos bolje drzi...videcemo kad se malo jos prebukira fon :)

Meni isto stigao OTA veceras, ali mi je prsao nesto fon totalno odjednom od kada je izbacio da mogu da skinem update, usporio i poceo da baguje. Vec treci put ga skidam i skine ga i onda kaze nema dovoljno mesta i krene sam opet da ga skidam. A imam slobodno 5,5GB. :trust:

Konacno mi je stigao OTA update. Ne mogu da verujem da svaki put moraju nesto korisno da izbace. Nema vise silent mode-a. Koji paceri ...

Konacno mi je stigao OTA update. Ne mogu da verujem da svaki put moraju nesto korisno da izbace. Nema vise silent mode-a. Koji paceri ...

Pritisni Volume UP ili Volume Down, selektuj None i tapni van prozora za podešavanje jačine zvuka i imaćeš Silent mode. :)

Poslednja izmena:
Evo stiglo i meni ali neću sad da ga stavljam, kasno je :)

Nego da li mora factory reset? Nisam ga radio kod dosadašnjih OTA apgrejda. Ako mora da li ide samo poslije instalacije ili i prije?

U medjuvremenu vi koji ste ga stavili javite kako stvari stoje sa baterijom ali i sa brzinom rada.

Kako da proverim za koje je trziste moj telefon? Ubih se guglajuci ali ocigledno ne znam pravu frazu za to sto trazim

Mislim da to mozes da vidis samo na kutiji. Na onom belom papiru (gde stoje isechci sa serijskim) pisu ti prva 2,3 slova od drzave za koju je pravljen mob. Tako bi trebalo da bude

Sto su ukinuli Gallery nije mi jasno? Sad samo ima Photos od Google+ sto mi se ni malo ne svidja pregled itd.

Videcu onda tu aplikaciju za slike. Jel ima mozda jos neka alternativa za pregled slika?

I ako neko koristi LightFlow da li zna kako mogu da iskljucim notifikaciju sto konstantno stize od nje, LightFlow L preview? Izbrisem je, opet se pojavi posle nekog vremena. U podesavanjima za LightFlow ne vidim da moze se iskljuci. To mi pre nije izlazilo.

Inace vidim da mi neke igricie i aplikacije ne rade na 5.0. Nadam se samo da ce uskoro sve to optimizovati.

Koliko vidim ovde po komentarima sačekaću sa stavljanjem 5.0 iako mi je stigao sinoć. Čitao sam sad o tom memory leaku i trzanju launchera i to na N5, ko zna kako bi tek bilo na N4. A i rado bih da vidim još izvještaja o bateriji.

Evo ja sam sinoc flesovao lolipop, nisam primetio nikakvo trzanje za sad sve leti, praticu da vidim ima li tog memory leaka, meni je jedino kamera zabagovala posle njenog updejta al to se resilo sa clear data.
Kako vidite koliko je proslo vremena od kad je mob skinut sa punjaca, ne mogu to da nadjem u battery.

Poslednja izmena:
Meni nedostaje nekoliko stvari koje ocekujem da ce xposed da resi ili neki custom rom. Extended power menu sa screenshotom i restartom recimo, volume key power up i jos par sitnica. Generalno gledano sve radi odlicno nisam primetio nikakav lag. Baterija mi je ista ili nesto bolja nego na kk.

Imao sam od sinoć onu ikonicu u notifikaciji da je stigao 5.0, to je od one vrste notifikacija koje ne mogu da se sklone, kao da je pin-ovana. Pokretanje toga je nudilo da pokrene download 5.0 (ne da je već skinut pa da samo pokrene instalaciju kao što je čini mi se bilo do sada). Nisam htio stavljati 5.0 pošto čitam o raznim problemima, a sad te ikonice i nema, a ako odem na System update kaže mi da je sve "up to date", isto i kad kliknem na "check now". Da li to znači da su zbog brojnih problema možda povukli 5.0 za sada?

Imao sam od sinoć onu ikonicu u notifikaciji da je stigao 5.0, to je od one vrste notifikacija koje ne mogu da se sklone, kao da je pin-ovana. Pokretanje toga je nudilo da pokrene download 5.0 (ne da je već skinut pa da samo pokrene instalaciju kao što je čini mi se bilo do sada). Nisam htio stavljati 5.0 pošto čitam o raznim problemima, a sad te ikonice i nema, a ako odem na System update kaže mi da je sve "up to date", isto i kad kliknem na "check now". Da li to znači da su zbog brojnih problema možda povukli 5.0 za sada?

Koji brojni problemi?

Nije mi jasna logika. Kakve veze imaju problemi na nexus5 sa nexus 4?

Sta je ovo pod system[emoji2]

Prilozi

• uploadfromtaptalk1416328487612.png
    uploadfromtaptalk1416328487612.png
    63.2 KB · Pregleda: 177
Nije ni meni. Ja nemam nijedan problem.Jednom se you tube zaglupio i to je to.

posle update na 5.0 ne radi wi-fi nakači se i zamrzne se tefon. Neka ideja da se uradi FR

Kako da postavim neku pjesmu za zvono? Ranije sam koristio Rocket Player (jer Play Music nema tu funkciju), ali sad ne radi. Zapravo u Settings stoji ime pjesme ali mi tel drugacije zvoni.

Btw, hvala Gibu, Vojkanu, Stjepanu za pomoc oko flesovanja. :)

Poslednja izmena:
Kreiraj folder media/audio/ringtones i tu zalepi pesmu.. Pojavice ti se u listi gde biras ringtone...

Povežeš telefon na komp, nađeš Ringtones folder i ubaciš pesmu koju hoćeš.
Ako nema folder, a ti ga napravi i to je to. Posle tu pesmu nađeš među onim "fabričkim melodijama". :)

Edit:
Spor sam :)

Vrh Dno