jon bon jovica
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 05.07.2012
- Poena
- 180
Liquid smooth je izbacio lollipop, leti http://forum.xda-developers.com/nexus-4/development/rom-liquidsmooth-v3-1-mako-t2616565
Aaaa sveeeIma li i jedan feature da je postojao, a da ga ovaj Liquid nije ubacio![]()
Ima li i jedan feature da je postojao, a da ga ovaj Liquid nije ubacio![]()
Kako da postavim neku pjesmu za zvono? Ranije sam koristio Rocket Player (jer Play Music nema tu funkciju), ali sad ne radi. Zapravo u Settings stoji ime pjesme ali mi tel drugacije zvoni.
Btw, hvala Gibu, Vojkanu, Stjepanu za pomoc oko flesovanja.![]()
Imao sam foliju i silikonski case za Nexus 4, 5 i iPhone 5 i savršeni su bili posle višemesečnog korišćena. Uzeo sam One M7 i napravio se pametan kao neću da nosim sad baš ništa, pa jel sam ja kupio telefon ili on mene. Posle mesec dana napravim ogrebotinu na ekranu (a ni ovaj aluminium ne odoleva baš nešto) i idalje se jedem, dva meseca nakon toga. Tako da staviš lepo i uživaš.Odlepila mi se zaštitna folija... Da li uopšte ima potrebe za tom folijom na Nexus-u 4?
Upravo. Ja na Nexusu nisam imao ogrebotine do neki dan, kad sam kljucem zaparao pola ekrana jer sam zurio toliko da nisam ni razmisljao.Imao sam foliju i silikonski case za Nexus 4, 5 i iPhone 5 i savršeni su bili posle višemesečnog korišćena. Uzeo sam One M7 i napravio se pametan kao neću da nosim sad baš ništa, pa jel sam ja kupio telefon ili on mene. Posle mesec dana napravim ogrebotinu na ekranu (a ni ovaj aluminium ne odoleva baš nešto) i idalje se jedem, dva meseca nakon toga. Tako da staviš lepo i uživaš.![]()
Dobio sam ja još sinoć ali ga nisam instalirao a danas tokom dana je nestao pa se ni ne može instalirati. Možda su odlučili da ga još ispeglaju.Zna li se kad krece OTA vise ? Je li ko dobio sa prostora Balkana?
Žale se ljudi i na N4 na XDA.Nije mi jasna logika. Kakve veze imaju problemi na nexus5 sa nexus 4?
Da li uopšte ima potrebe za tom folijom na Nexus-u 4? Prednja kamera koju ne pokriva folija nema nijednu jedinu ogrebotinu za godinu dana korišćenja. Isto važi i za senzore i za deliće koje ne pokriva folija.
Mrsko mi je više da dajem pare na to i da gledam sitne ogrebotinice, folija se baš lako izgrebe, a ne nosim fon sa ključevima i džepu i sl...
Sta si uzeo?Imao sam foliju i silikonski case za Nexus 4, 5 i iPhone 5 i savršeni su bili posle višemesečnog korišćena.
Kreiraj folder media/audio/ringtones i tu zalepi pesmu.. Pojavice ti se u listi gde biras ringtone...
Povežeš telefon na komp, nađeš Ringtones folder i ubaciš pesmu koju hoćeš.
Ako nema folder, a ti ga napravi i to je to. Posle tu pesmu nađeš među onim "fabričkim melodijama".
Edit:
Spor sam![]()
Na Nexusu 4 sam koristio Xtreme Guard foliju za ekran, baš je kvalitetna bila, kao gumirana. Na leđima je bio dbrand (black leather, no logo) i imao sam neku običnu silikonjaru od 500 kinti.Sta si uzeo?
Stjepane jel si gledao kalendar skorije, nije ovo 2011, kakva folija, stavi tempered glass
Ja ne stavljam nikad ništa ali viđao sam ih kod drugih. Staklo, pravo, tanko, kažu da štiti ekran i od loma a ne samo od grebanja, ne kvari prikaz, osećaj je ok jer je to i dalje staklo kao i ekran. Imaš kineze od 2$ do brendova od 40$. Kucaj u Google-eBay-aliexpress nexus 4 tempered glass, dobićeš more linkova...Kakve su te zastite, imas li ih ti, ako imas morel link?![]()
A da narucim preko interneta nemam zivaca da cekam po 2 mjeseca. A slazem se za tempered glass vrhunska stvar, folije su iza nas.
Six months is a reasonable time for a screen protector to withstand, but not if I paid $45 for it. Originally it was an interesting product and well it did not crack/shatter it has caught so much dust and lint between the glass that it makes this product something that I would NOT advise you pick up for your Nexus 4.
Kreiraj folder media/audio/ringtones i tu zalepi pesmu.. Pojavice ti se u listi gde biras ringtone...
Zaboravio sam da dodam da tel vidi pjesmu u meniju za ringtones. Cak i svira kad je izaberem tj kliknem na nju, ali nece da zvoni kad dobijem poziv.Povežeš telefon na komp, nađeš Ringtones folder i ubaciš pesmu koju hoćeš.
Ako nema folder, a ti ga napravi i to je to. Posle tu pesmu nađeš među onim "fabričkim melodijama".
Edit:
Spor sam![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari