Konacno mi je stigao OTA update. Ne mogu da verujem da svaki put moraju nesto korisno da izbace. Nema vise silent mode-a. Koji paceri ...
http://www.phonearena.com/news/How-to-use-Android-5.0-Priority-Mode-aka-the-new-Silent-Mode_id62964Konacno mi je stigao OTA update. Ne mogu da verujem da svaki put moraju nesto korisno da izbace. Nema vise silent mode-a. Koji paceri ...
Videcu onda tu aplikaciju za slike. Jel ima mozda jos neka alternativa za pregled slika?
Pritisni Volume UP ili Volume Down, selektuj None i tapni van prozora za podešavanje jačine zvuka i imaćeš Silent mode.![]()
Imao sam od sinoć onu ikonicu u notifikaciji da je stigao 5.0, to je od one vrste notifikacija koje ne mogu da se sklone, kao da je pin-ovana. Pokretanje toga je nudilo da pokrene download 5.0 (ne da je već skinut pa da samo pokrene instalaciju kao što je čini mi se bilo do sada). Nisam htio stavljati 5.0 pošto čitam o raznim problemima, a sad te ikonice i nema, a ako odem na System update kaže mi da je sve "up to date", isto i kad kliknem na "check now". Da li to znači da su zbog brojnih problema možda povukli 5.0 za sada?
Čitam Nexus 5 temu, memory leak i drugo. Doduše nije kod svih isto ali opšte je mišljenje da bi trebao izaci neki update.Koji brojni problemi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari