Šta je novo?

LG Nexus 4

Mene najviše zanima kako radi baterija na stock Lollipop. Ako radi slabije možda i ostanem na KitKat pa kad budete imali nekih saznanja o tome bilo bi lijepo da javite :) pa da vidim kad dođe OTA da li da ga stavljam ili da sačekam još izvještaja o tome, možda i da sačekam taj 5.1 koji neki najavljuju.

Jel ovaj Cyanogenmod 12 što nosi L sa sobom stvarno izlazi tek u decembru? Inace im nije tako puno trebalo da izbace..

Pa zadnje tri verzije androida su bile sitne kozmetičke promene, l ipak menja izgled u potpunosti.

Cuj njega tek u decembru. Pa brate hajd' ti prije odradi to sve, nece ljudi samo to u zivotu raditi dan i noc, a neko da ladi muda i dobije sve za dz. Treba imati razumijevanja i cijeniti rad, sto slabo ko ima. :)

Cuj njega tek u decembru. Pa brate hajd' ti prije odradi to sve, nece ljudi samo to u zivotu raditi dan i noc, a neko da ladi muda i dobije sve za dz. Treba imati razumijevanja i cijeniti rad, sto slabo ko ima. :)
Fino sam napisao, ne lozi se odmah. Prije su izbacivali takve update-e nakon svega par dana i zato me interesuje zašto kasni. Plus vidio sam nezvanične image-e u nekim reviewima tako da sve to ukazuje da su oni to već završili u velikoj mjeri.

Ovo je za S3, ali uglavnom je za Nexus i prije izlazilo.

CyanogenMod 12 Android 5.0 Lollipop ROM on Samsun…: http://youtu.be/f1GxGb8JPJc

Poslednja izmena:
Maksimalno iskoriscenje lollipop-a [emoji6]

Prilozi

• uploadfromtaptalk1416159059407.jpg
    uploadfromtaptalk1416159059407.jpg
    636.8 KB · Pregleda: 252
Platorm tools ti samo treba do toga sa slike, nisi ga oznacio vidim.

flešuj bootloader (restart), radio, system i boot, izvuci sve te img fajlove iz arhive pa preko fastboot flešuješ
fastboot flash bootloader bootloader.img
fastboot flash radio radio.img
fastboot flash system system.img
fastboot flash boot boot.img

idi u twrp, uradi factory reset i to je to. ne bi bilo loše da ga odmah posle i rootuješ inače će ti rom obrisati recovery i vratiti stock

evo ga. taman sam krenuo da pisem kako se 10ak minuta vrti boot i upali se. :)

obrisan storage. sad da se bacim na instaliranje aplikacija...

Neka je obrisan, da bolje legne :D

Nego, kakva je kamera u odnosu na KitKat, ima li vidljivog napretka ?

neće biti nikakvog napretka sa stock kamerom jer je ista kao pre, moraš neku koja podržava nov api, npr L camera sa githuba

Треба да се откључа.

ako si već imao twrp ranije već ti je otključan. katanac ispod google logoa kad se butuje.

Jel se sleglo sve nakon flešovanja:D kakvi su utisci za bateriju?
Meni evo i na stocku kao i na onim preview verzijama baterija slabija nego na kk.
Jel taj projekat volta bio samo marketing foluška googla ili sta?
A vidim i dalje je onaj miscellaneous najveci potrošač.

Kod mene nema misc..., a baterija duze traje, ne nesto specijalno, ali primetno.

Ok, moj nex je potpuno stock, bez roota, skroz virgin.

Da li je uputstvo iz posta #14692 najlaksi/najbolji nacin da ubacim ovaj image?

To je to u principu, lakse ne moze. Jedino fali otkljucavanje bootloadera, potrazi to na netu/youtube-u.

Pao I kod mene, sada malo igranja sa fonom.

e578f6bc861c0633392b62432570ffd6.jpg

Nazad
Vrh Dno