Mozda sam dosadan, ali imam novih novosti sa digitizerom

Nazvao sam oficialni servis za LG (Stjepan_Zarez imas 10 cevapa i pice kad budes u Sarajevu za ovaj prijedlog sto si mi dao) i pitao koliko kosta zamjena displeja, cijena je ogromnih 140 eura, uglavnom upita me covjek da li imam garanciju, kazem da je istekla jer je telefon kupljen preko operatera i da sam dobio 12mjeseci, kaze covjek da to nije istina, preko tog operatera se dobija produzena garancija tj na 24 mjeseca :banana:
Ali onda ide muka sa trazenjem garantnog lista, citavu sam kucu digao, jos ja rovim i trazim a malena za nogavicu "tata tata tata"

uglavnom nasao sam masu gluposti, garancije od mikrovalne, usisivaca, bezicnog telefona, starog Galaxy Nexusa, Dreamboxa kojeg i ne koristim... ali od mobitela nigdje.
Sreca, odem do auta i pogledam pretinac kad u pretincu imam racun, uzmem racun, kutiju i svu opremu i pravac na salter gdje sam kupio telefon, nadju i oni kod sebe otpremnicu i sve podatke od telefona, uzmu mi telefon i dadnu mi zamjensku Sony Xperiu na koristenje dok ja ne dobijem svoj :banana:
Mislim da ce ipak na kraju sve dobro zavrsiti.