Šta je novo?

LG Nexus 4

Kod Nexus 4 se menja ceo prednji deo koji uključuje digitajzer, displej i hromiranu lajsnu.

Evo kako izgleda:
LG_Nexus_4_LCD_and_Digitizer_with_frame_MDLG0019_04.jpg

To možeš da poručiš preko interneta i prepakuješ i u kućnoj varijanti (ima tema i tutorial ovde na forumu). Nije povoljno.

Sada postoje i varijante da se kupi posebno digitajzer, ali to će retko ko hteti da menja, jer može da izgleda očajno.

To me je interesovalo, mislio sam da moze nekako da se zameni samo digitajzer al vidim nije preporucljivo, pa sta vi mislite vredi li davati 150e za popravku ili prodati pa kupiti neki drugi mob.

Drugarova devojka ispustila svoj N4 i sad joj ne reaguje na dodir jedan deo ekrana, u servisu su joj rekli da mora da zameni ceo ekran(150e) da li to moze nekako da se resi u kycnoj varijanti ili je servis jedino resenje

ako hoces sam da popravis i ako treba da narucis,ovaj lik je siguran. koliko sam navatao,nabavlja direktno stvari iz lg fabrike

http://www.ebay.com/itm/Display-LCD...8?pt=ES_Teléfonos_móviles&hash=item2327e1eeb0

http://www.ebay.com/itm/Display-LCD...e_Replacement_Parts_Tools&hash=item232abea64c

To me je interesovalo, mislio sam da moze nekako da se zameni samo digitajzer al vidim nije preporucljivo, pa sta vi mislite vredi li davati 150e za popravku ili prodati pa kupiti neki drugi mob.

150e ne vredi nikako, sad je polovan 180-200...

Ne bih se upustao da joj ja menjam, zamena u servisu ili prodaja mob pa kupovina drugog, treba samo videti koliko vredi u ovakvom stanju.
Hvala na brzim odgovorima:)

Poslednja izmena:
Ne bih se upustao da joj ja menjam, zamena u servisu ili prodaja mob pa kupovina drugog, treba samo videti koliko vredi u ovakvom stanju.

Kupice neko kome je crkla ploca. E sad samo treba naci nekog,ili ga prodaj u nekom servisu za delove.

Evo ako hoće za delove ja cu da kupim poklopac baterije pošto je moj polomljen vidi sa njom pa mi javi jel hoće i koja je cena

Tebi prešlo u naviku da lomiš te poklopce

Sutra izlazi zvanični MIUI KitKat V5 za Nexus 5. Kakve su šanse da ga uspešno portuju na N4?

Da. :) Još na SGSu sam koristio MIUI rom koji je vrhunski radio. Voleo bih da probam i na N4. Verujem da neće biti veliki problem da se portuje.

Izasao novi update za google kameru, imam novih modova u panorami, moze da se bira izmedju odnosa 4:3 i 16:9...

Mnogo puta rečeno, to nije do aplikacije za kameru već bag kod N4 u Android 4.4. Valjda će sa 4.4.3 da bude rešeno i to.

Otkad sam uzeo N4 slusalice su mi nekako ispadale iz ulaza ako malo pomerim i ja kontao mozda je do slusalica nisam ni razmisljao o tome, kad ono se nakupilo onog cuda od tkanine i napravilo cep tako da slusalice nisu ulazile do kraja, ne znam kako mi nije palo na pamet ranije da proverim to:D

Citam na xda sada (a i otvorio sam link) da tmobile objavio da ce OTA doci od danas do 9. Jos nista od Googla.

Čemu tolika žurba oko 4.4.3, ionako će biti mali update :)

Tacno tako. A i hocu da probam nexus 4 sa xposed. Da ne flesujem dugo nista.

A što ne probaš xposed sad?

Zato sto me mrzi sada da podesavam sve. Jer mi je liquide rom, a pun je bagova. A kad dodje 4.4.3 moracu sve ponovo. Da odradim clean flash.

Ja jedan jedini problem nisam imao na Velocity-ju mesecima, pa čak ni sa kamerom (koju, istina, ne koristim tako često), pa zato pitam...

Root pretpostavljam da moze odmah, jedino opcija dt2w, pa da se sredi :D

Sada ce romovi na bazi 4.4.3, gde zurite :)

Vrh Dno