Šta je novo?

LG Nexus 4

Nešto sa amoledom ;)

Tako je Gibo :) Mislim nisam jos promenio, ali sad posle praznika. S3.

Ma ko bi uzeo to što je on izdrndao :p

Hahaha nije valjda da se ljutiš na mene sad na praznik :D :D :D

A onda da poželim srećan Vaskrs svima :)

^^Taj sam :) Nisam se nećkao, nego nešto nisam bio pri kešu. Al sad sam napravio aplikaciju koju ću da uvalim nekom za par miliona, pa mogu da kupim N4 :D :D :D

Htedoh da probam novi Semaphore, nahvalise ga na xda samo tako. Nesto mi kasne poruke na Viberu na njemu, a ni dt2w nesto ne sljaka. Ima neko tih problema? Sa hellsa sam prvo flesovao stock kernel, pa onda Semaphore.

Nešto mi mnogo brzo curi baterija. Stavio sam slim i hells, od jutros za 10 sati, 2.5h ekran i baterija na 32%. Mnogo je bolje bilo na stock. Imate li neke predloge šta da radim da produžim to malo?

Stavi semaphore ili pogledaj moj potpis bbs, pa da se vidi šta i kako...

Nešto mi mnogo brzo curi baterija. Stavio sam slim i hells, od jutros za 10 sati, 2.5h ekran i baterija na 32%. Mnogo je bolje bilo na stock. Imate li neke predloge šta da radim da produžim to malo?

Koji hells si stavio? Meni ovaj poslednji b46 t4 ubija kako radi. U kombinaciji sa Purity

Baš taj. Mada sam igrao neki poker možda dat vremena, ali opet je mnogo. I baterija skoro linearno pada. Stavio sam bbs pa ću javiti šta kaže.

@Zulu

Ne uspeva telefon da se napuni do 100%, moracu da menjam ovaj Slim :)

3 meseca na slimu i nikakav problem. Bio na hells kasnile notifikacije, prešao na semaphore i tu je ok.

Imas li mozda ideje zasto mi baguje Semaphore? Viber baguje, stigne 5-6 poruka odjednom, umesto jedna za drugom lagano i dt2w baguje

Dt2w ne koristim, jer je to napravljeno eto tako kako jeste i neću se nerviram oko nečega što nikad neće raditi kako treba.

Što se tiče kašnjenja, ja bih rekao da je to normalno, ne vredi ništa tu. Većini kasni, neko ima sreće pa ne kasni.

To inače pričam za wifi, ne za mobilni net.

Dt2w ne koristim, jer je to napravljeno eto tako kako jeste i neću se nerviram oko nečega što nikad neće raditi kako treba.

Što se tiče kašnjenja, ja bih rekao da je to normalno, ne vredi ništa tu. Većini kasni, neko ima sreće pa ne kasni.

To inače pričam za wifi, ne za mobilni net.

Nahvalise Semaphore i dt2w da to sljaka kako treba. Na hellsu mi se to na wifi ne desava, ne znam

Kakvi su vasi planovi za update, jel vracate sve na stock pa update, ili cekate da se vasi romovi updejtuju.

Sad je bolja baterija, 20 sati rada, 3 sata ekran, sat poziva i sat ipo tunein radio, dobro je. Hvala na pomoći!

Jel su jos nekom google servisi isisali bateriju sinoć ili od jutros? Strasno

Bilo je dosta update-a google servisa (calendar, hangouts...), a valjda se sprema i taj 4.4.3 :). Ja nisam primetio isisavanje baterije jutros, nocas sam bio offline.

Sto sam kog djavola i radio update kada ne koristim to :D

Pozdrav. Možete li da mi preporučite neki rom koji ima svetliji ui? Ide nam sunčano vreme pa tamni SlimKat nikako ne odgovara.

Vrh Dno