200e. Za toliko sam ga ja prodao![]()
Pa sta da ti kazem, neckao si se mesecima (ako se dobro secam da si to tiJaooo, kud ne pitah ranije, mogao sam od tebe kupitiPošto je iz tvojih ruku, taj je vredeo bar 400
![]()
Ma ko bi uzeo to što je on izdrndao![]()
Nešto mi mnogo brzo curi baterija. Stavio sam slim i hells, od jutros za 10 sati, 2.5h ekran i baterija na 32%. Mnogo je bolje bilo na stock. Imate li neke predloge šta da radim da produžim to malo?
@Zulu
Ne uspeva telefon da se napuni do 100%, moracu da menjam ovaj Slim![]()
@Zulu
3 meseca na slimu i nikakav problem. Bio na hells kasnile notifikacije, prešao na semaphore i tu je ok.
@Zulu
Interesujeme jedna stvar dal ce neki neksusi dobiti pre 4.4.3 update, npr oni koji su za americko trziste ili to nema veze.
Dt2w ne koristim, jer je to napravljeno eto tako kako jeste i neću se nerviram oko nečega što nikad neće raditi kako treba.
Što se tiče kašnjenja, ja bih rekao da je to normalno, ne vredi ništa tu. Većini kasni, neko ima sreće pa ne kasni.
To inače pričam za wifi, ne za mobilni net.
Nahvalise Semaphore i dt2w da to sljaka kako treba. Na hellsu mi se to na wifi ne desava, ne znam
pa ne desava ti se jer si kupio jedan od najboljih primeraka nexus 4![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari