Šta je novo?

LG Nexus 4

Većina mahom koristi Nova Launcher. Ali ne bih rekao da je to sa widgetima standardan bag.

Kazu da ono treperenje uzrokuje C1. E sad kako njega ugasiti? Znam da moze...
Semaphore i Slim.

Neka aplikacija koja ima podešavanje za kernel. Većinom su paid, mislim da semaphore manager to nema.

je l' se desilo nekome od vas da mu se telefon samo ugasi dok je upaljen ekran kada padne ispod 10% baterije? meni već treći put za par meseci, negde na 7% samo cap, kao da pogrešno očitava procente

@Stjepan screen flickerning. Nema ga svako. Ja ga npr imam.
@kVu Battery refresh resava ako si rootovan. Mora ti biti 100% i imas uputstvo u glavnom ekranu te aplikacije. Meni je to resilo.

Hells b46 t4 je odličan, baterija dosta dugo traje

Izasao b46 t4? Ja sam na t3 i isto je baterija dobra.
Nisam znao da hellscore ima kernel menager, deluje mi ok.

Ja koristio i t3,a sada t4. Jos bolja baterija na t4, governor cpu na interactive i sve sljaka super

Sto da uradim da mogu na tel da gledam neku seriju ili film na filmoviziju ili neku utakmicu ?

Jel se nekom desavalo da mu galerija ne pokazuje ni jednu sliku a sve su u memoriji, vidim da netu pominju media scanner, restartujem mob i nista, pa sam skinuo sa playa neke media scannere, al oni me izbacuju.

imaš u tricksteru opciju rescan media koliko se sećam... probaj to

Poveži telefon na računar u MTP modu, a onda isključi sa računara. Tada bi trebao da uradi skeniranje multimedijalnog sadržaja.

Ajoj koliko me iznervirao onaj dev za Touch Control. Pajser je stavio da je app u novoj verziji kompatibilna samo sa KK kernelima, a ja iz principa necu da poguram Kit Kat, dok PA ne izbaci pravu stvar. Sto je najgore ja sam to njesra platio i navikao se da ukljucim i iskljucim ekran swipeom. Mnogo ne volim kad ljudi hoce pare, a nece da budu profesionalni.

Šta fali KitKat-u? :)

Valjda misli imaš Nexus, valjda ćeš imati poslednju verziju androida?

Mislim ti kao da nisi kupio Nexus... Najviše zbog podrške se uzima, a ti to ne koristiš ;)

Ем то што пишеш ем што мислим да је PA тотално променио стратегију и да верзија за 4.4.2 неће никада бити близу тој коју тренутно користиш

Ajoj koliko me iznervirao onaj dev za Touch Control. Pajser je stavio da je app u novoj verziji kompatibilna samo sa KK kernelima, a ja iz principa necu da poguram Kit Kat, dok PA ne izbaci pravu stvar. Sto je najgore ja sam to njesra platio i navikao se da ukljucim i iskljucim ekran swipeom. Mnogo ne volim kad ljudi hoce pare, a nece da budu profesionalni.

pa to je staro đubre od developera ;) imao je aplikaciju PGM koja je bila identična toj i radila je na gnexusu, pa je onda izbacio touch control za n4 i gnex i jednostavno prestao da razvija staru (smara ga da ima obe verzije). i onda ako hoćeš da ima podršku za nove kernele, ti moraš da kupiš novu...

A i realno što bi razvijao outdated verziju sistema?

Koliko ima aplikacija koje podržavaju samo 4.4, pa niko ništa ne kaže.

Problem je ne podržati najnoviju verziju, a stare, pa ono ili je vreme za zamenu telefona ili se navići bez te aplikacije...

Ista je bre aplikacija :)
Dodaje on podršku i za gnex ali u touch control

Ok, očekivao sam te komentare za kk, ali ja sam baš telefon sveo na jedan nivo kastumizacije koji mi savršeno odgovara, a naravno da redovno pratim change logove ne samo za PA, nego i za ostale ali mi još nisu dali dovoljan razlog da pređem i opet podesim po mom ukusu. A da je đubre, jeste đubre. U prethodnoj verziji koja radi apsolutno istu stvar na istim telefonima je imao bar 10-15 kernela, što 4.3 što 4.4. Sad ima samo 3. Dakle, samo je boli me uvo stav u pitanju i to je ono što me nervira.
A meni je jasno da je čudno što sam još uvek na 4.3 ali čekam onog pravog. xD

Jel neko na weekly slimu, imali nekih prednosti u odnosu na stable

@ espada
Najnoviji nedeljni update radi podjednako stabilno kao i stable. Vidim da su U navbar ubacili strelice kad kucaš nešto na tastaturi što je odlična stvar. Vidim da su popravili neke propuste vezane za lock screen. Sve U svemu nema drastičnih izmena.

Vrh Dno