- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
Većina mahom koristi Nova Launcher. Ali ne bih rekao da je to sa widgetima standardan bag.
Kazu da ono treperenje uzrokuje C1. E sad kako njega ugasiti? Znam da moze...
Semaphore i Slim.
Hells b46 t4 je odličan, baterija dosta dugo traje
Izasao b46 t4? Ja sam na t3 i isto je baterija dobra.
Nisam znao da hellscore ima kernel menager, deluje mi ok.
@kVu Battery refresh resava ako si rootovan. Mora ti biti 100% i imas uputstvo u glavnom ekranu te aplikacije. Meni je to resilo.
Jel se nekom desavalo da mu galerija ne pokazuje ni jednu sliku a sve su u memoriji, vidim da netu pominju media scanner, restartujem mob i nista, pa sam skinuo sa playa neke media scannere, al oni me izbacuju.
imaš u tricksteru opciju rescan media koliko se sećam... probaj to
aj da probamsamo pitanje jedno, praznio si ga dok se nije ugasio ili do 1% pa onda opet do 100?
Poveži telefon na računar u MTP modu, a onda isključi sa računara. Tada bi trebao da uradi skeniranje multimedijalnog sadržaja.
Ajoj koliko me iznervirao onaj dev za Touch Control. Pajser je stavio da je app u novoj verziji kompatibilna samo sa KK kernelima, a ja iz principa necu da poguram Kit Kat, dok PA ne izbaci pravu stvar. Sto je najgore ja sam to njesra platio i navikao se da ukljucim i iskljucim ekran swipeom. Mnogo ne volim kad ljudi hoce pare, a nece da budu profesionalni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari