Šta je novo?

LG Nexus 4

Poslednja izmena:
Instalirao sam ovu aplikaciju https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.damianpiwowarski.knocklock i poslije 2min mi je dosadila jer samo na mali dio ekrana radi i nije mi to to. Ali ne znam kako da je obrisem.. Udjem u aplikacije i kao i sve druge aplikacije sto brisem ali ova nece zatamnjena mi je opcija unistall..Moze li mi neko objasniti kako ovo da obrisem.
Pise ti na PS...
How to uninstall this app?
Remove access to service that you have selected at start. You can do this by clicking button in app again and selecting "device admin" section or by going to Android settings -> security -> Device Admins. Then you can uninstall app.

Kakve sve ljudi aplikacije instaliraju :)

Ja ispod 4* ne gledam i vise od 50.000 instalacija. Tad znas da aplikacija vredi nesto...

Vec me duze vrijeme nervira ovaj bug u kitkat browseru, jel postoji neko rijesenje?
Jos nisam prezalio 4.3 i aosp browser sa text reflow.
Screenshot_2014-04-09-10-45-26.png

A što ne koristiš tapatalk za čitanje foruma? Ja ne mogu da verujem da ljudi koriste browser za forume, tj mislio sam da ne postoje :d

Koja je to stranica da vidim, pošto nisam video tako nešto...?

Ma probao nekad davno tapatalk na 5sec i nije mi se svidjeo.
Stranica je xda forum,zar ti nije poznata:d a random se desava ovaj iritantni bug.
Nekad refresh po par puta rijesi problem, al kad ti je bas nesto bitno da procitas onda u inat nece.

Poslednja izmena:
Tačno sam našao i koja stranica i sve :) to ti je tako kad znaš sve na xda :p

Meni se to ne dešava...

uploadfromtaptalk1397035638815.jpg

Povećavao sam text scaling i najmanja slova i sve, ništa, normalno...

Haha, da je do roma, nije, jer sam te gluposti imao na svakom kitkat romu.
Gremlini valjda.

^ Verovatno je thread o portovanim aplikacijama. :p

Kod mene se javlja u Chrome, a pošto retko otvaram XDA van Tapatalk-a na telefonu, onda mi i ne smeta.

E vidiš ja nemam taj problem, ali imam drugi...

Naimeeeee. Surfujem netom, tapatalk, YouTube, Facebook, Twitter i odjednom prestane da mi radi net...

uploadfromtaptalk1397036023664.jpg

YouTube se može vrteti do sutra, a I bilo gde da hoću da udjem, kao da nema neta...

Kad pogledam, da li net radi (povezan je sa Google servisima) ali kao da radi upload samo (strelica za dole se ne pojavljuje) zakucana je gornja strelica i net ne radi...
uploadfromtaptalk1397036174831.jpg

Sta to može da bude ili je to normalan KitKat bug? Rešava se tako što isključim i opet uključim wifi, ali nervira me to.

^ Isprobao sad. U Chrome se javlja to preklapanje, a u Browser ne.

Manite se chrome-a, taj je shit uzmite stock aosp! Nego pomozite meni :D

Rado, ali aosp browser na kitkatu je nista drugo nego reskinovan chrome.

A taj problem sa wifi nisam nikad imao.
Bit ce do kernela i onih idle statusa, c0,c1,c2,c3.
Pojedini kerneli mijenjaju te opcije, pa mozda zabrljavi kad se flashuje drugi kernel.
Probaj dirty flash roma pa stavi google stock kernel, pa vidi dal ce i dalje zezati.

To sam citao za idle states c0/1/2/3, ali me mrzelo da se zamajavam, a ja stalno radim clean install, pa ne znam gde da gledam...

Nisam imao takav problem. Rekao bih da je kod tebe problem u kernelu.

Zanimljivo je da mi se to desavalo i na hells i sad na semaphore-u...

Poslednja izmena:
Meni se ne desava to na semaforu (Boga pitaj sta je djilke prckao), a imam i ja onaj problem u hromu.

Ima li neko da nema nikakav problem...ne bi ni valjalo da ima :D

Pa jedino ruter, ali ni sa jednim nisam imao ovaj problem, tako da ostaje na tome da Nexus je takav kakav je sto se tice probirljivosti i gresaka.

I 4 i 5 imaju wifi probleme, ne bas svi, ali dosta ljudi ima i to se ne moze popraviti.

Vrati se galaksiji, ili nek ti loznica izabere neki bez fabricke greske :D
Ja nemam ni jedan problem sa telefonom ili OSom samo sa opste poznatim bugovima u aplikacijama :)

Edit:
Kakav bre tp link, to je beton od rutera. Imam ih ja 3x pa nemam problema.

Poslednja izmena:
realno :) mada dok mu ja izaberem ima da prođe 4 meseca minimum :)

i ja imam tp link, evo vec 4god. plaćen nešto preko 1300din,radi kao lud ;)

Nazad
Vrh Dno