fkloznica
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 23.09.2010
- Poena
- 1,135
Samo da se javim i pozdravim, Nexus 4 je sinoć otišao kod novog vlasnika.![]()
prelaziš na.. ?
Samo da se javim i pozdravim, Nexus 4 je sinoć otišao kod novog vlasnika.![]()
Bas lepo, iako sam presao iz znatizelje jer me je Android malo zasitio a iOS nikada nisam koristio.I kako je preci na bolju kameru i izradu?![]()
Nemam problema, stvarnoIpak si prelomio![]()
I kako je preći na manji ekran?
Hvalaneka te lepo sluzi..![]()
Nemos vjerovat koliko sam "rom" utice na performanse.
Isti kernel,hells na oba, ista podesavanja,prvi na purity i u antutu skor 22k,drugi na cataclysmi jedva 17k.
A utisak u radu isti![]()
Ne znam da li je neko pisao o tome, ali i da jeste ne mogu sad prelistati 880 strana. Ali nadam se da neko zna na brzinu da odgonetne u cemu je stvar. Naime ubacio sam karticu (micro sim originalnu od operatera, ne izrezanu) i telefon mi javlja "no service" i "emergency calls only", ne razumijem zasto, jer kod momka kod kojeg je telefon bio prije mene, sve je radilo normalno, zvao je, slao poruke, sve ispravno, a kod mene to izbacuje, a jos smo i na istoj mrezi. Pa ne kontam u cemu je stvar?
Mozda glupo pitanje, ali jesi li probao reboot?
Nije glupo, deset puta sam ga downgradeovao i upgradeovao, ubacivao izbacivao sim, maltretirao se, flashovao radio, na formumima probavao njihove preproruke i nista. I sad iznerviran puknem hard reset, i ostavim ga 15ak minuta ugasenog, upalim kad radi. Ne znam sta je konkretno rijesilo problem, ali radi. Ostao je na 4.4.2 kao sto je i bio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari