Šta je novo?

LG Nexus 4

Na nešto što u svom imenu ima broj 5 :D

Haha ili ip5 ili N5...
Videćemo šta će da odluči :)

Ipak si prelomio :)
I kako je preći na manji ekran?

I kako je preci na bolju kameru i izradu? :p

neka te lepo sluzi.. :) makar te necemo vise gledati na android temama, nije ni to lose.. ;)

Poslednja izmena:
Ma nece biti nikakvih problema. Taman imamo covjeka da nam napise svoj test i vidjenje za par dana, bas u odnosu na N4 :D

Flesnuo sam carbon I instalirao gapps koji dolazi sa njim ali od aplikacija nema nista.postoji li neko drugo resenje?

Izašao stable slim :)

... "jer zato sam presao na iPhone" :smoke:

nikako da ispiše utiske.. :) a taman sam mislio da ga nećemo više viđati na ovom delu foruma :)

Poslednja izmena:
Mislio sam da sam pobegao od Androida kad ono ne da mi djavo mira, sutradan sam dobio Acer Iconia B1-720 na poklon al nema jos ni root-a za njega.

A utisci, pa sta znam, pre svega build quality, kamera, sve je to bolje. Kamera bas brzo okida i to mi se mnogo svidja kao i burst shots. Mogu lakse da ga koritim jednom rukom, zvuk na sluskama uz njega je bas dobar. iOS mi je dosta lepsi ali je Android malo funkcionaniji, verujem da dodje na isto kad se Jailbrake-uje i ubaci neki Cydia tweak.

Poslednja izmena:
Nek je sa srecom @stajer al vratit ces se ti,kad tad.

Nego bio jucer kod jarana koji isto ima n4 i malo poredio.
Nemos vjerovat koliko sam "rom" utice na performanse.
Isti kernel,hells na oba, ista podesavanja,prvi na purity i u antutu skor 22k,drugi na cataclysmi jedva 17k.

A utisak u radu isti :)

I ja sam primjetio da je Purity brzi i od stocka, i kataklizme i cm-a, vjerujem i ostalih sem PSX-a :)

Nemos vjerovat koliko sam "rom" utice na performanse.
Isti kernel,hells na oba, ista podesavanja,prvi na purity i u antutu skor 22k,drugi na cataclysmi jedva 17k.

Kod mene Cataclysm sa manjim tweakovima baca 20500 u AnTuTu. Da li sam primetio razliku u odnosu na fabrički? Jock.

A utisak u radu isti :)

Baš tako. Nexus je sam po sebi vrlo fluidan u radu i nema neke razlike između stock i AOSP ROM-a, jer stock i jeste AOSP kod Nexusa.

Ma I ako ima neke razlike teško je uočiti u normalnom radu.
Nije to fora, nismo se stim zamarali.
Al fora je sto u antutu, pa na kraju onaj GPU test, ide i do 37fps a na drugom se vuče max 29fps.
Sta znam, možda i različite app koristimo, pa je i usporen cijeli mob.
Ipak kod @Corvus je opet neki treći skore...

Ne znam da li je neko pisao o tome, ali i da jeste ne mogu sad prelistati 880 strana. Ali nadam se da neko zna na brzinu da odgonetne u cemu je stvar. Naime ubacio sam karticu (micro sim originalnu od operatera, ne izrezanu) i telefon mi javlja "no service" i "emergency calls only", ne razumijem zasto, jer kod momka kod kojeg je telefon bio prije mene, sve je radilo normalno, zvao je, slao poruke, sve ispravno, a kod mene to izbacuje, a jos smo i na istoj mrezi. Pa ne kontam u cemu je stvar?

A telefon prima pozive normalno? Jel je MTS u pitanju?

Ne znam da li je neko pisao o tome, ali i da jeste ne mogu sad prelistati 880 strana. Ali nadam se da neko zna na brzinu da odgonetne u cemu je stvar. Naime ubacio sam karticu (micro sim originalnu od operatera, ne izrezanu) i telefon mi javlja "no service" i "emergency calls only", ne razumijem zasto, jer kod momka kod kojeg je telefon bio prije mene, sve je radilo normalno, zvao je, slao poruke, sve ispravno, a kod mene to izbacuje, a jos smo i na istoj mrezi. Pa ne kontam u cemu je stvar?

Mozda glupo pitanje, ali jesi li probao reboot?

Mozda glupo pitanje, ali jesi li probao reboot?

Nije glupo, deset puta sam ga downgradeovao i upgradeovao, ubacivao izbacivao sim, maltretirao se, flashovao radio, na formumima probavao njihove preproruke i nista. I sad iznerviran puknem hard reset, i ostavim ga 15ak minuta ugasenog, upalim kad radi. Ne znam sta je konkretno rijesilo problem, ali radi. Ostao je na 4.4.2 kao sto je i bio.

Nije glupo, deset puta sam ga downgradeovao i upgradeovao, ubacivao izbacivao sim, maltretirao se, flashovao radio, na formumima probavao njihove preproruke i nista. I sad iznerviran puknem hard reset, i ostavim ga 15ak minuta ugasenog, upalim kad radi. Ne znam sta je konkretno rijesilo problem, ali radi. Ostao je na 4.4.2 kao sto je i bio.

E drago mi je. Znam da meni nije radila mreza dok nisam uradio reboot, a isto sam pokusavao sa nekim akrobacijama..

Uhvatio sam ritam, pa nista i ne diram :D SKinem telefon sa punjaca ujutru, a sledece punjenje sutradan navece (oko 5h SOT-a) :D

Nazad
Vrh Dno