Šta je novo?

LG Nexus 4

aj stjepane ako te ne bude mrzelo baci sva tvoja podešavanja iz semaphore-a (ako ima još nešto što nije na slikama)

Evo ti ovo ako hoces. Editovao sam APK da se Semaphore izuzme sa recent liste (ne nprikazuje). Jer ako koristis SAI service brisanjem sa liste ubijas proces...I to je to uz ona podesavanja imas beton kernel :D

https://www.dropbox.com/s/hp9hl4wsno9a0it/Semaphore_RecentLista.apk

Ako hoces jos bolju bateriju iskljuci DT2W a ukljuci Touchwake.

Drain tokom sleepa neprimjetan kad nije aktivan DT2W
Pogledajte prilog 138618

Poslednja izmena:
Evo ti ovo ako hoces. Editovao sam APK da se Semaphore izuzme sa recent liste (ne nprikazuje). Jer ako koristis SAI service brisanjem sa liste ubijas proces...I to je to uz ona podesavanja imas beton kernel :D

https://www.dropbox.com/s/hp9hl4wsno9a0it/Semaphore_RecentLista.apk

Ako hoces jos bolju bateriju iskljuci DT2W a ukljuci Touchwake.

Drain tokom sleepa neprimjetan kad nije aktivan DT2W
Pogledajte prilog 138618

ne smem da gasim d2w, pošto mislim da mi to održava telefon da ne ode u SoD :D .. ne koristim SAI, pretpostavljam da mi onda nije potreban ovaj apk? i ne radi ti ovaj atačment :)

Moze li mi neko reci koje su prednosti,a koje mane na franco kernelu u odnosu na stok? Trenutno sam na purity rom i stock kernelu .

Ne znam još. Implementovan je novi hotplug sa N5 i upstreamovan je kernel na 3.4.84, igrao sam se malo sa podešavanjima i odlično šljaka...

Колико би коштала замена екрана и где може да се уради? Брату испао. Такође ми каже да је од стајања батерија као цркла у шта не могу да верујем?!

Da li radi OTG na nexusu 4. Nabavih kabl bzvz, pa reko da se proba. Ako ne radi nikom nista :D

Radi, ali mora eksterno napajanje i poseban kernel sa omogućenim OTG.

Nista od toga onda, yebes to. Bezveze naletih usput na OTG u trgovini pa reko da probam. Nemam nista drugo sem telefona da probam.

Braco pomagajte :mad: Znam da maalo masim temu, ali posto je N4 u pitanju sa semaphoreom i artom... Kako da blokiram necije sms-ove? Ludim... Nece ono iz poruka, nece ni 2 programa koja sam pokusao. Likusa i dalje salje.

možda možeš da pozoveš svog operatera i da im kažeš da blokiraju pozive i poruke sa tog broja?

ko zna šta si načinio sirotoj devojci.;)

Da sam joj nesto ucinio cutao bih i trpeo :D Zapravo je to partija od sinoc i eto. Upeo je ovaj stock slimov blacklist da pomogne posle 100 ukljucivanja i iskljucivanja. Uh... :D
Edit: Ipak nece da radi :(

Poslednja izmena:
Sta ima da blokiras. Ako ti s ene cita ne citas i izbrises. Ako ti je mrsko sacekas da se nakupi pa sve odjednom :D Blokirati SMS ne mozes, naravno mozes sakriti samo. A pozive pretpostavljam d aznas kako blokirati bez dodatnih appova, s tim da broj mora biti u imeniku :guitar:

Poslednja izmena:
čitaj stjepane između redova, vidiš da ima mladu koja će mu zavrne jajca ako naleti na takav sms :D

pa ko još devojci daje svoj mob?

mislim za tebe vojkane znam, ali pitam generalno :)

možda mu otela pa cimnula samu sebe :D
a možda je kolega kiksnuo :D

Jel se desi nekome nekad da ne radi onaj slide sa strane u vecini app (mozda i nikako) kao tapatalk, google play... ? :) Samo manuelno gore tapnuti pomaze :) Nisam upratio kad se to desi i zasto ;)
Kako se to strucno zove da pokusam sta izGoogleati.

Poslednja izmena:
Jel se desi nekome nekad da ne radi onaj slide sa strane u vecini app (mozda i nikako) kao tapatalk, google play... ? :) Samo manuelno gore tapnuti pomaze :) Nisam upratio kad se to desi i zasto ;)
Kako se to strucno zove da pokusam sta izGoogleati.

Desilo se meni. To je do kernela. Mislim da sam semaphore koristio kada mi se to desilo.

Stjepane, mozes li da okacis novi link od tvoje modovane aplikacije za semaphore, ovaj sa dropboxa ne radi?

Ma problem je sto likusa salje tim tempom poruke da ne mogu da ga koristim. Nemam od koga sta da krijem, da imam do sada bih visio :D Nego ima li ko resenje? I Stjepane koja su ti podesavanja za semaphore? Cisto da izvucem jos koji min iz bat. Mozes mi, ako nije problem, i u inbox poslati da ne spamujemo temu vise sa istim. Trazio sam sto si postavljao ali nisam nasao.

Samo da se javim i pozdravim, Nexus 4 je sinoć otišao kod novog vlasnika. :)

Vrh Dno