Šta je novo?

LG Nexus 4

Ma nije to do ROM-a, samo jedan light restart bi trebalo da resi problem. Ili jednostavno flasuj preko toga isti ROM...

Da, iz recovery-ja obriši dalvik keš i keš.

Nabuk zar ti ne beše neki dev?

Čudi me ova pitanja sva, pa rekoh da pitam, a možda sam te i pomešao sa nekim sa foruma... :)

Nisu dex fajlovi, vec odex (ekstenzija):D dex sadrzi deodex verzija apk-a.
Pa udji u taj nesretni laki pecer i izbrisi odex fajl od go sms. Prikazace ga na listi sa zutim cbetom valjda tj. da je radjen beki patch.

Ma obrisao sam ga. Delimicno je uspelo sa brisanjem dalvika, jer posle dizanja sistema uspeo je da apdetuje 12 aplikacija, a pre toga nije hteo nijednu. 13-tu nisam uspeo da apdejtujem, istu gresku javljam. S tim sa sada imam 550MB, umesto onih 480MB. :D Nemam pojma sta je vise u pitanju.

Sad sam izvuko 6h SoT uz 2 dana on battery, pa nisam normalan, baterija 3000mAh :D:d

Nije, kao i do sad sve. Da nije do novog builda ROM-a nemam pojma. Ja mislim da ne moze vise, hehe :D Ako ovako nastavi extra ce biti mada ne izvuce uvijek ovoliko, ne znam kad sam poslednji put punio tel posle 2 dana :D

Posto imamo ista podesavanja :) , dolazimo do sledeceg zakljucka:

Ti koristis samo tapatalk. Osvetljenje ti je na minimumu, ako ne i u minusu :d nemas ama nijednu sinhronizaciju.

Ja opet bilo koji rom bilo koji kernel izvlacim 20-ak sati uptime i 4h screen on, kako god da okrenem.

Posto imamo ista podesavanja :) , dolazimo do sledeceg zakljucka:

Ti koristis samo tapatalk. Osvetljenje ti je na minimumu, ako ne i u minusu :d nemas ama nijednu sinhronizaciju.

Ja opet bilo koji rom bilo koji kernel izvlacim 20-ak sati uptime i 4h screen on, kako god da okrenem.

Ti mi rece da nije ni blizu Awake SoT-u, pa nije, koji minut gore/dole, hehe :D Nemam curenja preko noci, vrlo malo skida u sleepu.

Uglavnom Chrome i Tapatalk i one App sa vijestima (novine). To je mozda 80% i naravno pozivi i ostalo kad zatreba. Ne diram osvjetljenje, uvijek je na Auto. Sync samo email i Google Keep i nista vise (Bookmarks Chrome po potrebi).
Nije neko heavy koristenje, ali je baterija bolja pa barem duplo (eto nek bude 30-40%) nego na stocku sa istim koriscenjem, sto nije mala stvar. Znaci uvijek moze bolje. Ne mogu da vjerujem :)

Poslednja izmena:
pa brate gde ti radiš kada ti je auto osvetljenje a displej uvek na minimumu? (jedini način da priđeš cifri od 7h sota) U rudniku ili.. :)

Ti mi rece da nije ni blizu Awake SoT-u, pa nije, koji minut gore/dole, hehe :D Nemam curenja preko noci, vrlo malo skida u sleepu.

Pa da imas neki sync bilo bi razlike :) Sve smo otkrili, tako da se ljudi ne nerviraju puno kad vide tvoj rezultat :D

Cujem da prde neki losa baterija na Nexusima. Nesto Bog zna bolju nisam vidio ni na jednom telu sem 3310 :D. :)

4 i 5 su skroz korektni sa baterijom. Galaxy nexus je bio kriminal :D

Oj Gibomire otvori se koji euro vise :D Mora da nije bila rodna godina :d

Hahaha bila je solidna :d
Ali moram da čekam avgust i gotovo, tako je tata rekao i nema zezanja :)

Alo ljudi (Djilkosh, Vojkan, Gibo, Loznica...)gdje ste tamo u prijavama za S5. Zar treba ljudi juce registrovani da se prijavljuju sa prvim postom :)

Alo ljudi (Djilkosh, Vojkan, Gibo, Loznica...)gdje ste tamo u prijavama za S5. Zar treba ljudi juce registrovani da se prijavljuju sa prvim postom :)

tako je u srbiji uvek.. ;) što se mene tiče možda bi išao samo da upoznajem promoterke, ali to mogu da radim i u tempu ili idei tako da nije vredno cima :)

a i na mlađima svet ostaje.. :)

očekujem od gibe mladog difovca da se prijavi :)

Imam ispit četvrtog...

ajde bre, ispit na difu? šta radite? po 200 sklekova :) naravno, šalim se ;)

Hahaha, pedagogija sine! :D

Pa to se ljudi nadaju i prijavljuju se, ali pošto je lepo Peca napisao staž na forumu i doprinos, tako da neće oni dobiti sigurno pass... Nije Peca lud da vodi nekog ko je neproveren.

prijavio bih se, ali mene mrzi da pišem recenziju :D

nego izgleda da je semaphore 2.0.9 malo bagovit, recimo imao sam bag sa led diodom kada je crvena počela da se pali sama od sebe i čak da se meša sa drugim bojama.. sad sam na 2.0.5. i nikakav problem već 3 dana, a baterija sa stjepanovim podešavanjima odlična :)

Čudno meni radi normalno led diodica... 2.0.9

nego izgleda da je semaphore 2.0.9 malo bagovit, recimo imao sam bag sa led diodom kada je crvena počela da se pali sama od sebe i čak da se meša sa drugim bojama.. sad sam na 2.0.5. i nikakav problem već 3 dana, a baterija sa stjepanovim podešavanjima odlična :)

IZvdvojicu malo vremna, da napisem iako gledam CZV :D Nije bagovit. Iskljuci to u Semaphore Manageru. Namjesteo je po defaultu da se pali crvena lampica kad se grije CPU (kako se vise grije veci sjaj ima - THERMAL). Stavi RGB na None i miran si. nema tu bagova nikakvih kod Semaphora. :)

IZvdvojicu malo vremna, da napisem iako gledam CZV :D Nije bagovit. Iskljuci to u Semaphore Manageru. Namjesteo je po defaultu da se pali crvena lampica kad se grije CPU (kako se vise grije veci sjaj ima - THERMAL). Stavi RGB na None i miran si. nema tu bagova nikakvih kod Semaphora. :)

e tačno, obzirom da je krenula da se pali kad sam po sunčanom danu stavio telefon na auto punjač :D znači to je

aj stjepane ako te ne bude mrzelo baci sva tvoja podešavanja iz semaphore-a (ako ima još nešto što nije na slikama)

Treba mi pomoc. Tel mi je bio kod brata na sek da mi ga pridrzi i u to vrijeme majka me je zvala i sto je on uradio ne znam ali skoro nikako nikoga ne cujem u slusalici kao da je smanjena na min a u stv je pojacana na max i nekako je dubok glas bas neobican. Uradio sam restart tel i nije pomoglo. Zna li neko sto moze biti do sada nikakvih problema nisam imao.

Nazad
Vrh Dno