Posto imamo ista podesavanja, dolazimo do sledeceg zakljucka:
Ti koristis samo tapatalk. Osvetljenje ti je na minimumu, ako ne i u minusu :d nemas ama nijednu sinhronizaciju.
Ja opet bilo koji rom bilo koji kernel izvlacim 20-ak sati uptime i 4h screen on, kako god da okrenem.
Ti mi rece da nije ni blizu Awake SoT-u, pa nije, koji minut gore/dole, heheNemam curenja preko noci, vrlo malo skida u sleepu.
Nekome je još uvekGalaxy nexus je bio kriminal![]()
Alo ljudi (Djilkosh, Vojkan, Gibo, Loznica...)gdje ste tamo u prijavama za S5. Zar treba ljudi juce registrovani da se prijavljuju sa prvim postom![]()
nego izgleda da je semaphore 2.0.9 malo bagovit, recimo imao sam bag sa led diodom kada je crvena počela da se pali sama od sebe i čak da se meša sa drugim bojama.. sad sam na 2.0.5. i nikakav problem već 3 dana, a baterija sa stjepanovim podešavanjima odlična![]()
IZvdvojicu malo vremna, da napisem iako gledam CZVNije bagovit. Iskljuci to u Semaphore Manageru. Namjesteo je po defaultu da se pali crvena lampica kad se grije CPU (kako se vise grije veci sjaj ima - THERMAL). Stavi RGB na None i miran si. nema tu bagova nikakvih kod Semaphora.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari