Šta je novo?

LG Nexus 4

Poslednji update za skype je navodno resio sisanje baterije, mada ja to nisam proverio u praksi.

Navodno. Gledam sto mi od juce ujutru srce baterija i sad vidim sta pisete i setim se da sam ubacio i koristio skype tad i da je to uzrok. Evo sad je bolje odmah :)

Nisam uspio natjerati Android da forsira Semaphore Manager u memoriji uprkos ciscenju sa recent liste. Zato mi je palo na pamet staviti ga u izuzetak Semaphore Manager u recent listi (da se ne prikazuje). Odradio sam mali edit u APK-u pa ako neko zeli mogu ga shareovati, posto se vrlo cesto moze desiti slucajno da se obrise sa liste. Sve radi kao svicarski sat! :) :D

http://developer.android.com/guide/topics/manifest/activity-element.html

Zasto bi izostavljao bilo koju app iz recent liste? Ti i ako je sklonis iz recenta neces ubiti njene servise. Ti servisi ostaju aktivni u memoriji kao keshirani procesi. Znaci taj Sema Menager nastavlja nesmetano da radi svoj posao i ako ga maknes iz recents menija, time samo sklanjas iz memorije njegov UI, pa pri ponovnom pokretanju te app on mora ponovo da se ucita. Ako gresim neka me neko upoznat sa ovom tematikom demantuje.

Frankova app radi baš suprotno od toga što si pisao. Ako je ubiješ umire i njen servis.

Dakle, recimo da sam u Sema Menageru ukljucio T2W, Answer on Pickup ili nesto slicno...
Ako ubijem Sema Menager da li te odabrane funkcije prestaju da rade?

Dakle, recimo da sam u Sema Menageru ukljucio T2W, Answer on Pickup ili nesto slicno...
Ako ubijem Sema Menager da li te odabrane funkcije prestaju da rade?

Samo ukoliko koristis SAI, i sklonis Semaphore iz recenta ubijas taj process i nece raditi opcije. :) Zato sam ga i izuzeo iz recent liste nisam sto mi se k###c dig'o :) :D

Sta znam... Sto ti se dize onda da cistis recent meni na 2gb?

Jednostavno 'preglednije'. Ili nekad necu da nastavljam sa app gdje sam ranije stao kad je startujem, hocu ispocetka...a OS cesto ubije te aplikacije koje su na recentu pa tu samo smetaju prozorcici... :)
Nema potrebe da se ubjedjujemo vise, kome sta odgovara :)

Jednostavno 'preglednije'. Ili nekad necu da nastavljam sa app gdje sam ranije stao kad je startujem, hocu ispocetka...a OS cesto ubije te aplikacije koje su na recentu pa tu samo smetaju prozorcici... :)
Nema potrebe da se ubjedjujemo vise, kome sta odgovara :)

uploadfromtaptalk1395518366675.jpg

Ne razumem što ti smetaju.. Nikad lepša stvar :) prosto mi je mrsko da ih brišem

Da, na slimu je stvarno super namešteno :)

Izasla nova verzija Purity-a :cool:

EDIT: Zasto mi se pojavljuju fajlovi iz system/media/audio/ui u music playeru. Samo sam izmjenio jedan fajl. Sta da mu uradim (osim .nomedia) ima li neko resenje ... :)

Jedino mi pada na pamet da taj editovani fajl flesujem sa zipom ROMa, mozda mu tad dodijeli te "Google permisije" :D

Poslednja izmena:
Posle 13 dana... Tacno sam poceo da ispoljavam klinicke simptome anksioznosti oko flesovanja novog roma :D

Hvala, izmenjase dosta toga. Na verziji pre ove prso mi yt, sve zivo sam probao i nisam mogao da ga osposobim, poruka uvek ista..FC..

Ljudi, dodao sam malopre exchange nalog na telefon, ranije ga nisam imao, i traži mi telefon da "update security settings". Kaže: Server *** traži da daljinski kontroliše neke security features - Erase all data, Set password rules, monitor screen-unlock attempts, lock the screen, set lock-screen password expiry, set storage encryption, disable cameras. Je li ovo normalno i da li da prihvatim?

To ti je do exchange servera, on trazi od telefona sve to. Probaj neku drugu mail aplikaciju tioa touchdown, nine...

Moze neki link za igo za N4 rezoluciju.
Hvala

Zar ne radi obican igo na artu? Ako ne radi, zelim i ja link za onaj koji radi :D

Nisam jos, ko zna sta sve ne radi, samo sam hteo da te obavestim da se radi nesto po tom pitanju sto je dobar znak :)

lik radi uporedno i za n4 i n5.. Ima još bogova, kada izađe iz alfa stejdza biće ok

Ima još bogova

Sve zavisi u koliko njih veruješ :D

Koliko vidim samo neke njegove aplikacije ne rade, kalendar, galerija itd, ali najvažnije ril i wifi radi što znači za mene je ovo daily, samo se nakanem da vidim kako se radi multiboot

odradio je lik i galeriju, samo što mu pukao upload na pola puta.. :)

Vrh Dno