- Učlanjen(a)
- 06.06.2012
- Poena
- 229
Je l' to umro Atl4ntis aka cataclysm 
Imam pitanjce..Skinuo sam aplikaciju Runtastic za trcanje da mi mjeri koliko pretrcim km, brzinu itd. Zadnja 2x me je savrseno sluzila ali danas je ukljucim i nikako nisam mogao da se prikacim na GPS.. inace uvjek koristim 2G..Probao sam da stavim i 3G i i High priority i opet nista cak i u maps nece da mi pronadje lokaciju i kad se upalim Wi-fi..Znam ta zadnja 2x kad je radila bio sam na 2G i Device mode only bez wi-fi i nasao me brzo i super je radila ali danas nikako..da ne zna neko sto moze biti razlog ne znam da nisam ja nesto cacnuo slucajno.
Runtastic ne radi savršeno, imao sam istih problema. Kad sam završio tek onda je proradio.
Moguce ali meni ni Maps nisu radile nisam mogao da nadjem svoju lokaciju, dok nisam restartovao tel i onda sam uspio pomocu wi-fi..pa vjerovatno zbog toga ni Runtastic nije radio jer nije znao moju lokaciju i nije mogao da radi kako treba.
Da li moze da se iskljuci ono da mi ne prikazuje sadrzaj sms poruke u notifikacijskom bar-u,vec samo ikonica?
Vratio sam se na stock kernel posle Franco 203, posto su me nervirali neki bugovi.
http://forum.benchmark.rs/showthrea...clones-free)&p=3662213&viewfull=1#post3662213
Jel ste culi, N4 je kontejner? :d
Kad Igoritza kaze to je tacka :d
Koje bagove si imao?
Povremeno seckanje muzike bez obzira na korisceni player recimo, povremena pojacana potrosnja baterije bez ikakvog ociglednog razloga. Koji kernel ti koristis?
nije lose ali treba i protector na zadnjoj strani.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari