Šta je novo?

LG Nexus 4

Kad da ga kupi kad izadje N6, to samo bednici ko mi kupuju tako :D lol Proslo je 3 mjeseca valjda im je dosta bilo fore da uoce nedostatke. :)

pa polako da se slegne. vidiš da je on kupio n4 u 2014oj, znači n5 tamo negde dogodine na leto, čemu žurba :)

Al' najkrvaviji su mi oni sto po 5x kupuju isti telefon, hehe :D Ako ti je do mijenjanja, idi svaki dan u radnju i d*kaj drugi telefon, ustedices pare i zivce :D

pa polako da se slegne. vidiš da je on kupio n4 u 2014oj, znači n5 tamo negde dogodine na leto, čemu žurba :)

Ako me Apple ispoštuje sa većim display-em, pravim pre order :d

Mada S5 razočarao, tako da ostaje jedino N5/N6 i iP6, nema šta drugo ni da se uzme :)

^^To nesto na moj racun fmp-ovcu stari ? :)

Pa ne bi kupovao isti mob 4 puta da nije bio 3 puta falican..

Samo sto cemo morati kredit dici za iP6 :D Za njega moras cekati 3 godine da spadne na cijenu npr Nexusa 4.

Pa iz USA nabavljam, neću ovim šakalima da dajem 1500e :)

Neces imati lte :) ili su iphonovi isti za sva trzista ?

Ocekujem iphone sa 4.5 ili 4.7 inca. Bice to odlican ali i skup telefon

Kao da mi imamo LTE u Srbiji :d

Ne palim ni 3G često koliko je očajna mreža u Srbiji i nestane baterija, a ne LTE koji će biti tipa samo u centru i to je to :)

Koliko bi kostalo menjanje,zadnjeg stakla? Da li da nosim u servis ili da negde narucim pa sam odradim?

The zip provided by OP has the wrong file path, for me at least. I'm using a Rastakat based ROM. Not sure about others posting results but please double check if the files are being flashed in the right directories...

OP's file path : system/etc/firmware/ [a300.fw 2 files]

On my ROM, the file path for those files: /system/vendor/firmware/..

The rest of the lib files are fine though.

Mislim da je u pravu lik. Barem je kod mene flesovano na pogresno mjesto 99% ova 2 fajla.

Poslednja izmena:
Ja presao da Slima na Purity i prezadovoljan sam. Po mom ukusu i taman opcija. :)

Pa gde treba da idu ti fajlovi na N4? U "etc" ili u "vendor" ?

Dobro je ono ipak. Provjerio sam i ja MD5 ona dva fajla u system/vendor/firmware i isti je kao u ZIPu. TO su potvrdili i na XDA. Znaci sve je u redu, flesuj ZIP iz prvog posta od XBOX Fana i miran si :D

Jos kad bi izbacili neke drajvere za CPU i slicno :D

Hocu da rutujem svoj telefon i da na u njega ubacim CM 11. E sad,da li bi mi neko mogao reci ko koristi CM 11 kakkva su iskustva,da li je stabilan,da li sve radi,da ne crash-uje i slicno ?

Sta ce ti CM na Nexus telefonu?

Poslednja izmena:
CM je najveći promašaj koji možeš da flešuješ na Nexus :D

Pa dobro sta to nudi purity i mahdi sto ne nudi CM. Dosta stvari svi kopiraju sa CMa, tako da je ta pruca nidje veze. :)
Pa i ono sto Purity i Mahdi daju mozes zadovoljiti preko Gravitya.

Kakav bre CM. Drkni Slimkat i Bog da te vidi.

Presao na art na stabilnom slimu i nisam imao problem sa baterijom koje uvek imam na artu. Zatim ubacio ovaj najnoviji nedeljni slim, i ovi adeno drajveri, i semaphore i baterija nikada bolja :D I ovi nedeljni slimovi stabilniji od stabilne verzije :D Barem u mom slucaju.

Da li je i na n4 temi glavni dev za slim kufikugel ? Citam sada n5 temu zadnjih par strana i svi kace sifre za uplacene donacije preko paypala,izgleda da se lik ozbiljno razboleo.. Da imam par dolara na racunu pa i da ja bacim koju donaciju..

Sorry za off

Imam opciju da uzmem nov nexus 4 8GB za 210 e ili nov nexus5 16GB za 330 e. Isplati li se dodat 120 eura vise za nexus 5? Generalno nexus4 mi je dosta ljepsi ali ako razlika u perfomansama opravdava tih 120 eura dodao bih onda za nexus 5.

kamera, ekran, duplo više memorije, duža podrška. proceni sam, ne možemo mi da vrednujemo ove stavke sa xx EUR

Imam opciju da uzmem nov nexus 4 8GB za 210 e ili nov nexus5 16GB za 330 e. Isplati li se dodat 120 eura vise za nexus 5? Generalno nexus4 mi je dosta ljepsi ali ako razlika u perfomansama opravdava tih 120 eura dodao bih onda za nexus 5.

to ces morati sam da zakljucis.. mada ovde pricas o n4 sa 8gb,ne verujem da ce ti to sredjivati posao.. malo je to prostora za 90 posto ljudi

Vrh Dno