- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
Kod mene se Slim nije proslavio.
Cataclysm mesecima mi nije pravio nikakav problem.
Hvala na izvestaju. A koliko se primeti razlika od 0.3 inch ekrana?
Ima opcija koje su na vrlo nelogičnim mestima, zavučene u Developer options i slično. Prilično neugledan ROM. Samo što sam zagrebao površinu i evo 2 sata se zezam sa Titanium-om. Ne mogu da vratim 3 bitne aplikacije (sa podacima, na primer Google Authenticator). Ili samo vrti ili kao odradi, ali aplikacije FC-uju. Izmenjao sam gomilu ROM-ova i nigde nije bilo problema. Samo na SlimKat zeza. Ima li neko ideju?
Jel placen titanium?
To se meni jednom desilo na G2 da nije hteo da vrati. Posle restarta, ubijanja titaniuma i ponovnog instaliranja sve bilo kul.
Moja je 6.5.1.2 verzija.
Jel Stable SlimKat?
Hvala na izvestaju. A koliko se primeti razlika od 0.3 inch ekrana?
Ma uključeno je sve i radio sam restore jednu po jednu. Ne radim nikad batch. Rešio sam problem upravo. Ručno sam otpakovao TB arhive, pa sam ručno gurnuo podatke od aplikacije i sada radi. Uopšte mi nije jasno zašto nije htelo preko programa.
ZNaci gotovo da sam odlucio da uzmem ovaj telefon, imam jos nekih pitanja, znaci ne moze da se skine zadnji poklopac ? Da li je kamera toliko losa kao sto pricaju na netu, interesuje me i video kako snima, da li moze se poredi sa kamerom Iphone 4s ?
interesuje me kako zavrsava posao u mraku ? Gledam sad i iP4s, samo mu ta kamera bolja, sve ostalo je mnogo mocnije na NEXUSU 4...
Dobar je Nexus 4, za ove pare definitivno. Ako ti se svidja uzmi sta ima da lomis glavu. Ali gdje ga nadje porediti sa iP po pitanju kamere, jos si i zvuk trebao...Hoces da kazes da je Iphone4s mnogo bolji u odnosu na NEXUS, sad mi potopi sve vezano za NEXUS... A bukvalno sam se zaljubio u njega...![]()
Au Stjepane bre, kao da mrziš Android iz dna duše![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari