Nema tu sta da se uporedi.. Mogu ja ukratko da ti opisem,jer sam dugo imao n4 a sada sam na n5 mesec dana.
Baterija rekao bih ista.
Displej bolji na n5
Kamera bolja na n5
Izgled i osecaj u ruci po meni bolji na n5
Da li vredi doplate od 100e plus,to ne mogu da odgovorim![]()
Ima li razlike u brzini, u radu generalno?
Evo ja držim sad oba telefona,ima male razlike N5 malčice brže otvara apps,ali to nećeš primetiti ako telefoni nisu jedan pored drugog.
Ekran je bolji baš primetno i kamera.
ja ne bih rekao..ako ima razlike onda su stvarno minimalne.. ali da naglasim,ne igram graficki najintezivnije igrice,mozda tu ima razlike,ebem li ga. u normalnom koriscenju,dopisivanje,net,tapatalk nema neke razlike
zato ce i najveca prevara da bude kada google odustane od podrske posle sledeceg android updejta.
Mene najvise zanima ta razlika u brzini. Inace, n4 je na ART mnogo brzi nego na Dalvik-u, imajte to u vidu pri poredjenju. Ne znam kakva je situacija na n5.
[/B]
+100
Mene zivo zanima koji ce im biti izgovor kada ukinu podrsku...
Mene zivo zanima koji ce im biti izgovor kada ukinu podrsku...
Ma nema kakav izgovor da daju, receno je da Nexus uredjaji imaju update redovan 18 meseci od izlaska i to je to, ako se ne varam.
Minimum 18 meseci. Gnex je imao podrsku duzu od 18 meseci i navodno dobio bi kitkat da nije bilo onog problema sa proizvodjacem njegovog chipset-a. Ali ipak je velika razlika izmedju Gnex-a i n4.
zar je moguce da niko ne zna... ne mora da je u Nisu...Da li neko zna gde se moze naci antiglare folija za n4 ali da je po meri (bez onih 2-3mm sa svih strana)?
Danas sam trazio po Nisu i nasao u par radnji ali uvek je folija kraca...
zar je moguce da niko ne zna... ne mora da je u Nisu...
kada moram da citiram sebe![]()
Ne nose ljudi folije![]()
Pa gde su ti one 2 rezevne?![]()
pa tu su ali ne odgovaraju ;-)
sta bi sa n5 ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari