Šta je novo?

LG Nexus 4

Velocity i Hells b44. Ovde je doduše bilo laganije korišćenje, ali ipak da se vidi da N4 može opušteno 4-5h SOT-a da dobaci :)

Jel izasao final b44 hells? Jel ok? Ma da, laganica 4h sota

Slazem se, bit ce zanimljivije kad mu ukinu podrsku.
Mislim sto se romova tice, tad bi valjda trebalo biti i bugova.
I sorry Djilke ako sam te zamijenio sa nekim, al znam da je neko ovdje bas tako odgovorio kad sam ja hvalio i preporucivao svabu.

I sve vam je ukljuceno?

Dokazujem samo da sa slabim osvetljenjem to mozes dobiti, kao sto sam gore pricao, tj sa stekanjem i ne igranjem igrica.

Da inace sve mi ukljuceno wifi, viber, whatsapp, hangouts, 2 mail-a, twitter, facebook, facebook messenger, vremenska prognoza, dash clock je tu aktivan isto i series guide.

Ja inace kad koristim normalno 100% osvetljenje kad sam napolju i 3G i nekad wifi za 18h dodje nekih 4h ekrana.

Poslednja izmena:
Da li je moguće sa titanium backup ili nekim drugim raditi backup programa i naloga. Konkretno treba da uradim backup aplikacije za bankarstvo koju kad uradim wipe tel. mogu samo ponovo aktivirati u banci. Nema veze sa nexus 4 ali posto sam i ja vlasnik reko da pitam ovdje. Hvala

Prijavili su razni članovi na Benchu da su uspešno uradili backup eBanking aplikacije i posle vratili nakon flešovanja i da je radilo kako treba.

Screenshot_2014-02-27-18-21-40[1].png
Screenshot_2014-02-27-18-21-55[1].png
Screenshot_2014-02-27-18-21-59[1].png

Cataclysm+Hells Doctor i neki njegov MOD. Najnizi takt sam stavio na 81Mhz i odradio UV -50... Neko normalno koriscenje je upitanju, 2G najcesce, WIFI po potrebi, osvetljenje automatsko.

Nesto mi je pobrljavio sync deezera na slimu. Vec 3x syncujem playliste i nece da reprodukuje. :(

Da li vredi uzeti ovaj telefon sada, procitao sam nekih 40 % postova od kako je krenula tema, i odavno je bas izasao mobilni, pa me interesuje da li ima neki bolji buy sada do 320 e od ovog telefona ?

Imam ponudu da ga uzmem za 240 e skoro nov...

Poslednja izmena:
pa nexus 5 jedino, ako ne, onda bi trebalo da mozes da nadjes ovaj za oko 250-260

Koliko je bolji NEXUS 5 od ovog, nekako mi se vise svidja ovaj, jel moze neko da mi ostavi linkove od slika slikanih sa ovim mobilnim i ako postoji neki video, da ne jurim po celoj temi da trazim... Hvala unapred

Da li je moguće sa titanium backup ili nekim drugim raditi backup programa i naloga. Konkretno treba da uradim backup aplikacije za bankarstvo koju kad uradim wipe tel. mogu samo ponovo aktivirati u banci. Nema veze sa nexus 4 ali posto sam i ja vlasnik reko da pitam ovdje. Hvala

Ako pricas o intezi, na sajtu ebankinga mozes ponovo sam generjsati aktivacioni kod!

Desava mi se da mi zablokira lock screen i da ne mogu da otkljucam tel. i onda moram da ga ugasim da bi proradio. Da li je neko imao slican prob. i kako ga je resio ? Koristim stock rom 4.4.2 i semaphore 2.0.5 kernel.

Desava mi se da mi zablokira lock screen i da ne mogu da otkljucam tel. i onda moram da ga ugasim da bi proradio. Da li je neko imao slican prob. i kako ga je resio ? Koristim stock rom 4.4.2 i semaphore 2.0.5 kernel.

Meni se desavalo, mislim da touch zablokira, ja sam tad izbrisao touch control aplikaciju i posle toga mi se nije javljalo, sad ne znam da li ima veze sa tim.

Meni se to dešala dok sam bio na Franco kernelu i koristio DT2W,i jednom mi se desilo na Hellu ali starija verzija ne b43.Zablokira lock screen pa moram da resetujem telefon.

Danas mi stigao ovaj case. Narucio sam pre mesec dana odavde:

http://www.rearthusa.com/google-nexus-4-hybrid-fusion-case

sve ukuopno izaslo 1521din.

Samo da javim, ako neko planira da naruci, vise ne salju u Svrbiju, juce sam platio sa PP ali su me u toku dana kontaktirali i vratili novac.

Hello,

Thank you for your purchase.

I do sincerely apologize. Unfortunately, we were forced to cancel and refund your order due to receiving word that
we are no longer able to ship towards your area due to a high volume of orders consistently becoming lost.
We’re very sorry for any inconvenience this may have caused.

Please, let me know if you have any further questions.

Best Regards,
Malie

Dobro sto sam na vreme bio narucio. Inace, i meni se par posiljki u poslednjih par meseci izgubilo...

Da li neko zna gde se moze naci antiglare folija za n4 ali da je po meri (bez onih 2-3mm sa svih strana)?
Danas sam trazio po Nisu i nasao u par radnji ali uvek je folija kraca...

Kako volim ove custom romove, ne radi mi power meni, samo gasi ekran hahaha jaooo :D

Stigao N5 prijatelji.N4 sam prodao za 210 evra,u ponedjeljak ide kod novog vlasnika.

Vrh Dno