Šta je novo?

LG Nexus 4

Baš i ja to sad čitam na XDA kažu da je imao saobraćajnu nesreću.
Eto razjašnjenja zašto ga nije bilo toliko na XDA i zašto nije unapređivao Rom.

Koliko sam ja upucen tema na n5 forumu je ugasena zbog spamovanja i trazenja nove verzije,bla bla bla

Imam pitanjce..Skinuo sam aplikaciju Runtastic za trcanje da mi mjeri koliko pretrcim km, brzinu itd. Zadnja 2x me je savrseno sluzila ali danas je ukljucim i nikako nisam mogao da se prikacim na GPS.. inace uvjek koristim 2G..Probao sam da stavim i 3G i i High priority i opet nista cak i u maps nece da mi pronadje lokaciju i kad se upalim Wi-fi..Znam ta zadnja 2x kad je radila bio sam na 2G i Device mode only bez wi-fi i nasao me brzo i super je radila ali danas nikako..da ne zna neko sto moze biti razlog ne znam da nisam ja nesto cacnuo slucajno.

Imam pitanjce..Skinuo sam aplikaciju Runtastic za trcanje da mi mjeri koliko pretrcim km, brzinu itd. Zadnja 2x me je savrseno sluzila ali danas je ukljucim i nikako nisam mogao da se prikacim na GPS.. inace uvjek koristim 2G..Probao sam da stavim i 3G i i High priority i opet nista cak i u maps nece da mi pronadje lokaciju i kad se upalim Wi-fi..Znam ta zadnja 2x kad je radila bio sam na 2G i Device mode only bez wi-fi i nasao me brzo i super je radila ali danas nikako..da ne zna neko sto moze biti razlog ne znam da nisam ja nesto cacnuo slucajno.

Runtastic ne radi savršeno, imao sam istih problema. Kad sam završio tek onda je proradio.

Runtastic ne radi savršeno, imao sam istih problema. Kad sam završio tek onda je proradio.

Moguce ali meni ni Maps nisu radile nisam mogao da nadjem svoju lokaciju, dok nisam restartovao tel i onda sam uspio pomocu wi-fi..pa vjerovatno zbog toga ni Runtastic nije radio jer nije znao moju lokaciju i nije mogao da radi kako treba.

Da li moze da se iskljuci ono da mi ne prikazuje sadrzaj sms poruke u notifikacijskom bar-u,vec samo ikonica?

Ne secam se da li imaju sva ova podesavanja na stock, ali ovako je na Slimu (Privacy mode):

Prilozi

• uploadfromtaptalk1394103312790.jpg
    uploadfromtaptalk1394103312790.jpg
    49.9 KB · Pregleda: 107
Poslednja izmena:
Ljudi jel ima neko beli Nexus?
Kakav je u odnosu na crni?
Jel se prlja, bledi?

Imam ja. :) ja koristim foliju na zadnjem delu, ona se prlja, tj vidi se kad je prljava. Sa strane ne, sve je isto.

Vratio sam se na stock kernel posle Franco 203, posto su me nervirali neki bugovi. Sad se dvoumim izmedju semafore i hells. Koji mi preporucujete i zasto?

N4 je kontejner, kinezi su zakon! :p :d

Treba mu zabraniti pristup forumu. Ne samo Benchu, bilo kom IT forumu :D

Povremeno seckanje muzike bez obzira na korisceni player recimo, povremena pojacana potrosnja baterije bez ikakvog ociglednog razloga. Koji kernel ti koristis?

To seckanje muzike je obično znak da je preniska najniža frekvencija, što je čudno, jer Franco nije dirao raspon.

Hells b43, a do pre neki dan stock vrlo dugo. I ne primećujem neku razliku u radu ili potrošnji baterije (iako je UV za -100mV).

Poslednja izmena:
Ja sam presao na ovaj b44-upstream, ali ne vidim razliku izmedju njega i b43, sem sto je dodat 81mhz kao najmanja freq, mada to ni ne koristim.

Franco nije izbacio novu verziju za N4 vec mesec dana (ako ne i vise) a dosta sam citao da se ljudi zale na ovu verziju. Izgleda da je batalio ovaj telefon i prebacio se skroz na N5. Furacu stock neko vreme da vidim kako se ponasa.

Mislim da je semaphore najstabilniji kernel za N4 (jer nema mnogo modifikacija, i to sto ima je beton), a ima i svoju app za kontrolu.

@jedino sto mi falinopcija je 'fast charge'

Meni se pocesto restartuje telefon kad koristim Torch kao lampu ne toliko vremenski dugo, ali cesce. :)
Nemam pojma do cega je :) Drugacije se nikad nije restatovao.

Jel koristi neko ovaj njegov originalni bumper case?
Koji je najbolji case za njega trenutno?

Ja sam koristio bumper (mislim da nije originalni ali izgleda isto) - nije lose ali treba i protector na zadnjoj strani. Trenutno koristim Ringke Fusion i zadovoljan sam.

Nazad
Vrh Dno