Šta je novo?

LG Nexus 4

Radi odlično. Nikakvih problema nisam imao. Koristio sam je i na starijim verzijama Androida i na različitim kernelima. Samo za Franco sam koristio njegovu aplikaciju.

Ubacio sam Purity ovu zadnju verziju...testiracu par dana bateriju i stabilnost, za sad su pozitivni utisci :)

Naletih negdje na tvoje slike na xda, ja ne pamtim kad sam zadnji put izvukao 7h sot kao ti sa 14h on battery.
Pa slabo osvetljenje, tapatalk i quizup i to je to
^ Trickster MOD
+1
^ko negdje da sam pricitao da se ne slaze bas najbolje. Jel koristite onu Majkovu app HellsCore Kernel Tweaker.

Nije sredjen jos skroz taj hells kernel tweaker, pa necu jos da je stavljam, Trickster obavlja posao, a i nije mi toliko hitno za boje, PA brighter obavlja posao :)

Baterija me je iznenadila koliko je izdrzala..Nisam ga przio kao sto znam ali opet nije ni kupio prasinu :D
Screenshot_2014-03-09-20-44-05.png Screenshot_2014-03-09-20-44-09.png Screenshot_2014-03-09-20-44-18.png

Po pravilu se napise ROM i kernel i ostalo relevantno :D

Meni zadnji put 19h on batt i 5h sota, malo :(

Imam jedan problem. Ne znam da li se tripujem ili mi je stvarno vibracija na telefonu oslabila. Ne mogu vise da osetim telefon kad zvoni,cak su mi i tasteri za back, home...takodje oslabili. Da li sam ja izgubio osecaj :/ da li je ovo moguce, da vibracija oslabi?

Poslednja izmena:
A root, ne root? Taj i taj rom.

Ako si rootovo i menjao kernel jacina vibracije zavisi i do kernela. :)

Sta znaci rutovati? Radio sam samo ono iz prvog posta. Otkljucavao telefon, flesovao i ponovo zakljucao. :) Ako ima problema sa tim, ne znam sta da radim... Da li da uzmem neku predhodnu verziju? :/

Probah i ja HellsCore kernel. Odmah sam primjetio da DT2W ne radi kao na Semaphoreu. Naime, pocesto nece iz prve da upali.
Edit: Odmah se vratih starom dobrom Stratosku :D

Poslednja izmena:
Ljudi sta da radim po pitanju vibracije? Pomagajte, uzasno me nervira sto je oslabila. :/

Zasto ne bi preko trickstera namestio jacinu na 100 npr.. ?

Telefon je jos pod garancijom. Ne znam kako je moguce da oslabi? Ranije je bila normalna vibracija. Ne znam sta mu se desilo. I ranije je bio na kit kat-u. Znaci kernel je ostao isti. Flesovo sam ga par puta otkljucavanjem telefona ali sam uvek sve vracao u normalu. U cemu je problem? :/

Sve je moguće. Ne znam koliko bi ti prihvatili garanciju u slučaju "slabe vibracije", ali ako želiš, odnesi telefon na reklamaciju. Obavezno stavi sve stock i zaključaj bootloader, kako ne bi ostao bez garancije.

Koliko vidim niko se ne zali za vibraciju. Oni mi danas rekose da posaljem u servis telefon, a tako me mrzi da cekam... :/

Nisam probao i zasto bih. Meni je ranije telefon normalno radio, i vibracija je bila normalna. Ne znam sta se desilo, i u cemu je problem. Ne verujem da vibracija moze tek tako da oslabi. Par puta sam flesovao telefon ali na stock i sve je radilo normalno. Ne znam da li je to imalo nekog uticaja...

Mozda je crko vibra-motor ko zna. Ja vibraciju ne koristim, nervira me, iovako je ni ne osetim, ako ne cujem zvuk telefona, vibracija mi nista nece pomoci...

Kernel tweaker je ludnica,sramota me sto sam koristio trickster :) mada cenim da ce da postane paid app vremenom..

Ma elementalx, flar2 ubica od developera

Kernel tweaker je ludnica,sramota me sto sam koristio trickster :) mada cenim da ce da postane paid app vremenom..

Ma elementalx, flar2 ubica od developera

Sad sam skinuo, stvarno je fenomenalno odrađena aplikacija.
Trickster - ćao :D

Hehhe, ima N5 a tamo kazu cvili motor, pa covjek smanjio :D

pS. Nesto imam osjecaj da mi baterija na dalviku duze traje. :)

Poslednja izmena:
To je napisao zato sto sam ga ja iskritikovao u komentaru da ce uskoro da krene da naplacuje :)

A vibraciju ni ne koristim.. Previse cvili :)

Sorry za off

Nazad
Vrh Dno