Ovaj telefon je lud definitivno!
Obratite paznju na kraj grafikona i skok procenta baterije. Imam 11% baterije, odem preko ES File Explorera u build.prop i promenim dpi sa 268 na 320 i restartujem telefon. Kada se ukljucio baterija na 29%. :SPogledajte prilog 136889
Kernel tweaker je neverovatan. Cudo sto je free.![]()
Danas mi se desio bug na stabilnom SlimKatu. Ukljucim kameru, nece da slika, nista se jednostavno ne desava kad kliknem shutter button. Restartujem fon, pokrenem kameru, slikam i kako je uslikao tako se sam od sebe restartovao...
Daću ti ako obećaš da nećeš flejmovati u android temama bar mesec dana kako androidu treba 8 jezgara i kako uvek ne radi nešto i spucava i još 300 tvojih Apple čuda.
P. S. Okačio sam na dropbox čeka te![]()
Nisam nešto puno skljocao od kad sam prešao na slim stable, ali jedno 30-ak slika i nije mi se to desilo. Koji kernel? Jesi radio UV?
Odlicno. Brzi je od stocka i baterija je bolja.Kako radi Purity po instalaciji, bez instalacije drugih kernela itd?
Bolji od stocka i po pitanju performansi i baterije. Rock stable kernel.Juce sam flesovao poslednji semaphore pa cu da vidim kako se on ponasa.
Ja ne volim baš njihov kernel, nešto su ga 10 puta prepravljali, stavi ovaj b44 upstream i ne brigaj![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari