Šta je novo?

LG Nexus 4

Ja sam pokusao preko ES File Explorera ali mi ne dozvoljava da promenim fajl...Zasto?

Nisi uradio RW mount sistemske particije.

Sta to znaci, kako se radi i konkretno sta dobijam menjanjem dpi sa 320 na 268?

Bolje da ne prckas da ne zeznes nesto, procitaj malo o tome na Google-u, jer jedan pogresan karakter u build.prop-u i ode telefon u bootloop

iiiii konačno finalno rešenje za sleep of deaths pronađeno :d

dakle koga muče SoD-evi problem (bar kod mene) je rešen tako što sam u kernel tweakeru stavio da mi sleep mode bude 2, odnosno "apps sleep"

inače sam oduševljen poslednjim hells kernelom b44 upstream, baš dobro radi

Danas mi se desio bug na stabilnom SlimKatu. Ukljucim kameru, nece da slika, nista se jednostavno ne desava kad kliknem shutter button. Restartujem fon, pokrenem kameru, slikam i kako je uslikao tako se sam od sebe restartovao...

Poslednja izmena:
Rekoh da je meni "nestabilni" slim stabilniji :D Sa njim ni 1 SoD da kucnem u kuciste :D

Danas mi se desio bug na stabilnom SlimKatu. Ukljucim kameru, nece da slika, nista se jednostavno ne desava kad kliknem shutter button. Restartujem fon, pokrenem kameru, slikam i kako je uslikao tako se sam od sebe restartovao...

Nisam nešto puno skljocao od kad sam prešao na slim stable, ali jedno 30-ak slika i nije mi se to desilo. Koji kernel? Jesi radio UV?

Djilke zvani hibrid :d. Da mi je gdje naci one ikonice na statusbar sto si stavio (WiFI, GSM):D

Daću ti ako obećaš da nećeš flejmovati u android temama bar mesec dana kako androidu treba 8 jezgara i kako uvek ne radi nešto i spucava i još 300 tvojih Apple čuda.

P. S. Okačio sam na dropbox čeka te :)

Daću ti ako obećaš da nećeš flejmovati u android temama bar mesec dana kako androidu treba 8 jezgara i kako uvek ne radi nešto i spucava i još 300 tvojih Apple čuda.

P. S. Okačio sam na dropbox čeka te :)

Obećavam. 'ajd' pomiriću se sa istinom nekako *** :)

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Nisam nešto puno skljocao od kad sam prešao na slim stable, ali jedno 30-ak slika i nije mi se to desilo. Koji kernel? Jesi radio UV?

Clean flash, all stock. Ne bakcem se sa tim Stjepanovim poslovima, UV. Ma ko zna do cega je, neka ga, nego je neprijatno kad zakaze kad ti treba da odradi posao odmah tad. :)

Ja ne volim baš njihov kernel, nešto su ga 10 puta prepravljali, stavi ovaj b44 upstream i ne brigaj ;)

Mogu da zakljucim da je stock kernel mnogo bolji od Franca p opitanju baterije a po pitanju performansi nisam primetio razlike. Juce sam flesovao poslednji semaphore pa cu da vidim kako se on ponasa.

Kako radi Purity po instalaciji, bez instalacije drugih kernela itd?

Kako radi Purity po instalaciji, bez instalacije drugih kernela itd?
Odlicno. Brzi je od stocka i baterija je bolja.
Juce sam flesovao poslednji semaphore pa cu da vidim kako se on ponasa.
Bolji od stocka i po pitanju performansi i baterije. Rock stable kernel.
Ja ne volim baš njihov kernel, nešto su ga 10 puta prepravljali, stavi ovaj b44 upstream i ne brigaj ;)

Kanim se danima da probam HellsCore, ali me nesto stalno koci pa odlazem, valjda ovo zadovoljstvo sa semaphorom.
Naletih negdje na tvoje slike na xda, ja ne pamtim kad sam zadnji put izvukao 7h sot kao ti sa 14h on battery.

Koje app koristite za monitoring i upravljanje HellsCore-a?

^ko negdje da sam pricitao da se ne slaze bas najbolje. Jel koristite onu Majkovu app HellsCore Kernel Tweaker.

Vrh Dno