Šta je novo?

LG Nexus 4

Je li neko uspeo da dobije notifikacije u kombinaciji narodna verzija Nove i Tesla unread plugin?
Ja nikada, probao razne verzije i na raznim telefonima/tabletima.

Radio mi je stari crack, ali rešio sam da ih počastim, kad sam namestio karticu, a i čekam playerpro na nekom sniženju, *** nisam uhvatio poweramp.

Problema bez :)

^Meni se više sviđa player pro :)

kako ne odgovaraju? Meni su odgovarale i bio sam zadovoljan.
Pa nista malo sam preterao sa reakcijom nisu bili mrtvi pikseli nego neka mikro ostecenja na displeju...
Pomirio sam se sa tim manama posto su manje vise neprimetne :-D

pa ko sto rekoh, par mm sa svih strana...
super za n5 ;-)

Pa sta ti treba vise od sms, call i email. Sta znam i nije bas toliko korisno unread plugin, meni su led notifikacije korisnije 5x

Ovaj telefon je lud definitivno! :D
Obratite paznju na kraj grafikona i skok procenta baterije. Imam 11% baterije, odem preko ES File Explorera u build.prop i promenim dpi sa 268 na 320 i restartujem telefon. Kada se ukljucio baterija na 29%. :Suploadfromtaptalk1393763570770.jpg

Dolazi uz novi Slim weekly :)

@stejer to ti je normala, desava se uvijek i svima, @deni nidje veze, klasika munze konza :D

Sinoc sam nasao crack-ovani nova prime lancher i baterija preko noci pala za 30% . Da li ima nekakva aplikacija da se prati koja aplikacija i koliko trosi bateriju?

Pa procitao sam.. Zato i kazem,nepotrebno s#anje. Radi sa 9 aplikacija.. O cemu dalje da pricamo

Nije ni cudo sto mu prosecna ocena na play storu ne prelazi 4

Hahaha pa neka, zanimljivo je da onako stoje brojevi :p

Slazem se da app nije toliko korisna, sto kaze covjek zanimljivo je, zato je i drzim. Nije mi velika pomoc ako mi izbaci broj na dialeru ili smsu ili gmailu, vise kao sminka :D

Može li mi ko objasniti zašto n4 ne može da ukapira promene lokacije? Prvo me zezao parking manjak, nije registrovao da sam u drugom gradu, a sada i sve ostalo. Foursquare ne može da se opasulji ceo dan, od kako sam doputovao iz istanbula, i dalje mi pokazuje sugestije kao da sam tamo, i sl. Ima li neko ideju?

Može li mi ko objasniti zašto n4 ne može da ukapira promene lokacije? Prvo me zezao parking manjak, nije registrovao da sam u drugom gradu, a sada i sve ostalo. Foursquare ne može da se opasulji ceo dan, od kako sam doputovao iz istanbula, i dalje mi pokazuje sugestije kao da sam tamo, i sl. Ima li neko ideju?

Možda da uključiš lokacije?

Uključene, to je ono što ne buni...

Restartovao telefon? Možda uključiš/iskljucis lokacije sa i bez GPS-a, pa vratiš opet na high accuracy?

Sve uradio više puta, i na kraju sam morao ručno da ukucam lokaciju, pa se pola sata posle toga osvestio...

Poslednja izmena:
Posle nekoliko meseci, odustao sam od Cataclysm... Probao Mahdi ROM, ali zadrzacu se (trajno) na Nexus5 experience. Mada vidim izlazi upravo prvi stabilni 4.4 PAC rom i Slim sa novim multi-taskingom. Valjda cu odoleti... :)

Posle nekoliko meseci, odustao sam od Cataclysm... Probao Mahdi ROM, ali zadrzacu se (trajno) na Nexus5 experience. Mada vidim izlazi upravo prvi stabilni 4.4 PAC rom i Slim sa novim multi-taskingom. Valjda cu odoleti... :)

Kakv je taj novi multitasking na slimu, isto sam vec neko vreme na kataklizmi pa sam malo hteo da isprobam slim.

Ja sam jako zadovoljan sa slimkat-om. Koristim stabilnu verziju. Bas dobar ROM.

Paranoid ubacio Pie :D
Mislim da ću od sledećeg izdanja da ih probam ponovo! Vredno rade, pa da vidimo šta je sve ispalo od toga...

Ima Halo i na Mahdiju, trenutnk ga koristim. Sta znam, nije los ali ne volim CM Based Romove nesto preterano.

Evo prijatelji,posle tri dana nošenja uporedo N4 i N5 da vam iznesem moje utiske i pomognem vam ako razmišljate da pređete na N5.Danas N4 ide kod novog vlasnika, tako da se danas rastajem sa njim,za ovih 8 meseci koliko ga imam bilo je to najbolje iskustvo(a imao sam dosta android telefona).

Sad da uporedimo N4 i N5.
EKRAN je znatno bolji na N5,baš vidljivo,mislio sam da se neće osetiti tolika razlika.
Nekako mi N5 bolje leži u rukama,mislim da je to prava mera.
KAMERA je baš bolja na N5, evo sad ću da postavim sliku sa N4 i N5,sve je bilo na automatskom modu kod oba telefona,slikan sa iste pozicije moj kopjuter.

Nexsus 4
N4.jpg

Nexsus 5
N5.jpg

Otvaranje programa i skroling je skoro isti,N5 je malko brži ali to se nebi osetilo da telefoni nisu jedan pored drugog.
Ono što N5 baš brže radi je učitavanje web stranica,skoro trenutno učitavanje, vidi se razlika u odnosu na N4,i dosta je brži pri učitavanju igrica.
Mislim da će BATERIJA da me služi kao na N4 ceo dan će izgurati i imaće se 3-4 h screen on,tu nema napredtka.
N5 je definitifno napredak,i doplata do 100 je ok,sve preko toga nevredi.
To su moji utisci,ako vas još nešto interesuje pitajte.

Poslednja izmena:
Ja sam jako zadovoljan sa slimkat-om. Koristim stabilnu verziju. Bas dobar ROM.

I ja upravo prelazim na njega. Par dana sam koristio Purity i fali mi dosta sitnica koje sam imao na Cataclysm + mi iz nekog razloga nije radio sync podfoldera u Chrome.

Evo prijatelji,posle tri dana nošenja uporedo N4 i N5 da vam iznesem moje utiske i pomognem vam ako razmišljate da pređete na N5.Danas N4 ide kod novog vlasnika, tako da se danas rastajem sa njim,za ovih 8 meseci koliko ga imam bilo je to najbolje iskustvo(a imao sam dosta android telefona).

Sad da uporedimo N4 i N5.
EKRAN je znatno bolji na N5,baš vidljivo,mislio sam da se neće osetiti tolika razlika.
Nekako mi N5 bolje leži u rukama,mislim da je to prava mera.
KAMERA je baš bolja na N5, evo sad ću da postavim sliku sa N4 i N5,sve je bilo na automatskom modu kod oba telefona,slikan sa iste pozicije moj kopjuter.

Otvaranje programa i skroling je skoro isti,N5 je malko brži ali to se nebi osetilo da telefoni nisu jedan pored drugog.
Ono što N5 baš brže radi je učitavanje web stranica,skoro trenutno učitavanje, vidi se razlika u odnosu na N4,i dosta je brži pri učitavanju igrica.
Mislim da će BATERIJA da me služi kao na N4 ceo dan će izgurati i imaće se 3-4 h screen on,tu nema napredtka.
N5 je definitifno napredak,i doplata do 100 je ok,sve preko toga nevredi.
To su moji utisci,ako vas još nešto interesuje pitajte.

Hvala na izvestaju. A koliko se primeti razlika od 0.3 inch ekrana?

Da li je neko imao problema sa senzorom blizine?Cesto mi se desava da kada hocu da prekinem vezu,ekran je i dalje ugasen.
PS nemam nikakvu foliju na ekranu

Vrh Dno