Šta je novo?

LG Nexus 4

Koji battery stats bag? Ja sam flesovao, ali nisam nista cudno primetio do sada

Awake stanje ne pokazuje kako treba znaci ona linija se ne poklapa sa screen on-om, a i problem u BBS-u. Barem sam tako procitao u temi i potvrdio je neki uticajniji lik da to ima par buildova poslednjih

Edit: Aj otvori battery settings i klikni na uptime onaj i kad otvori okaci SS taj

Sto onda Cataclysm ne flesujes, yebo Purity, svakako nema nista sto ovaj nema, dva slicna ROM-a, samo sto je Kataklizma komunizma ipak bug free. :)

EDIT:

Sto se tice prevoda za Semaphore, javio se neki Gdelija da ce odraditi, tako da ne treba, pravis posao bzvz.

Poslednja izmena:
Meni ne smeta :)
Kakav je semaphore sto se baterije tice?

Ali kataklizma nema menjanje rasporeda navbar, nema swipe shortcuts, nema built in led notifications...

Onda tije najbolje stock ROM + Xposed, imas sve module koji trebaju i stabilnost veliku ROM-a. Rekose da su Kataklizma i Purtity 2 najstabilnija ROM-a ipak.
Pocistis sa Titaniumom bloatware i sve OK. Ja sam pocistio (one Printer Plugine, Talkback, Google+, Google Earth, one strane tastature, Genie Widget...kao i sve sto se moze skinuti sa Google Playa) prakticno sam dobio AOSP, i sad je raspolozivo 12.95GB memorije, umjesto ondansjih 12.92GB :d

Meni ne smeta :)
Kakav je semaphore sto se baterije tice?

Dobar. Battery Friendly. :guitar:

Čistio si sistemsku particiju a povećala ti se data, sjajno :)

Čistio si sistemsku particiju a povećala ti se data, sjajno :)

I tu se nesto oslobodilo valjda (system data) , nisam brisai nista sa Data, a znam koliko je bilo prije i posle. Tacno kad se podijeli dodje 12.95GB, a bilo je koliko se sjecam 12.92. :)

Živio :D

uploadfromtaptalk1391997531708.jpg

Poslednja izmena:
Ja koristim kombinaciju SlimKat+M plus kernel (prakticno stock sa malim izmenama). Pre toga sam koristio dugo CM, ali od kada su presli na CAF, cini mi se da to nije vise glatko kao sto bi trebalo. Slim je tezak samo 144mb i ima dovoljno modifikacija, a i prilicno su azurni.

PS. Sa zadnjim update-om su ubacili svoj PIE controls, mada je do sada i LMT dobro radio posao

Poslednja izmena:
Ja koristim kombinaciju SlimKat+M plus kernel (prakticno stock sa malim izmenama). Pre toga sam koristio dugo CM, ali od kada su presli na CAF, cini mi se da to nije vise glatko kao sto bi trebalo. Slim je tezak samo 144mb i ima dovoljno modifikacija, a i prilicno su azurni.

PS. Sa zadnjim update-om su ubacili svoj PIE controls, mada je do sada i LMT dobro radio posao

Kakva je sad situacija da slanjem SMS? zadnji put kad sam imao ovaj rom za slanje poruka koje su duže od 160 karaktera morao je da bude uključen sms split, inače neće da pošalje sms.

Skini textru i ne brini za poruke

Nije problem u aplikaciji, problem je u romu u to sam siguran. Ako se dobro sećam, nešto u vezi GSM - WCDMA.(?) Tako da je sve jedno preko koje aplikacije šalješ, uvek se dobija greška u slanju.

Zasto bi mi wifi bar tamo u bateriji bio ceo obojen plavom bojom iako sam veoma malo vremena proveo na njemu a pritom mi nije ni scanning ukljucen kad sam na mobilnom internetu? Tako mi je bilo na Stocku a evo sad i na Purity-ju, tako da do custom roma nije...

Zato sto ti je verovatno stalno ukljucen ali nisi konektovan na mrezu.
Dok god je ukljucen tamo se belezi plava linija :)

Zasto bi mi wifi bar tamo u bateriji bio ceo obojen plavom bojom iako sam veoma malo vremena proveo na njemu a pritom mi nije ni scanning ukljucen kad sam na mobilnom internetu? Tako mi je bilo na Stocku a evo sad i na Purity-ju, tako da do custom roma nije...

Isključi ovo uploadfromtaptalk1392053592598.jpg

Kaže čo'ek da mu je scanning ugašen :d

@Dinge
Radi normalno, upravo sam probao da posaljem tri spojene poruke

hu2uta3e.jpg

Dobar, CAF, no LTE :)

@phantom lord
Odlično, još večeras ću da flešnem. Aj preporuči neki kernel koji fino leži da ovim romom.

Aj preporuči neki kernel koji fino leži da ovim romom.

O tome se pricalo zadnjih 5 stranica. Necemo samo ponavljati, svakako ne lezi svima sve isto. :) To sto neko proglasava "najbolje" kombinacije je niđe veze, a ne moze biti vise "najboljih" kombinacija :D :) :guitar:

Poslednja izmena:
Hahahaha naravno da ne :)
Nego ovaj stejer me zbunio :p

Nocas mi se prvi put tel restartovao, tel nije rutovan sve je na stock 4.4.2 .. i to se desilo prilikom izlazenja iz aplikacije fb messenger.. samo se nadam da nisam pokupio neki virus kad sam instalirao novu launcher prime creckovanu verziju sa neta, jer nemam antivirus. Je li ovo normalno da se desava i to na Nexusu? :)

Poslednja izmena:
Ne tangiraj se :) Problem ce biti ako se bude ponavljalo, ovako ne brini ;)

Vrh Dno