Šta je novo?

LG Nexus 4

Na WP-u se dešava, one starije Nokie rade odlično :)
@Mashoni - meni je ranije jedna od krekovanih verzija Nove pravila problem, ako se ponovo desi, 99% sam siguran da je zbog nje...

Ja bih tu ipak stavio jedan antivirus i jedan anti malware za svaki slučaj. Mislim da je izašao malwarebytes za Android, a možda i nije. Što je sigurno sigurno je.

Bolje po dva, ako prvi nista ne nadje, da se drugom da sansa.

Djilkose prestani da drkas ljude.

Seti se kakav si bio kaf si uzeo wildfire. Prestani ili cu sve da ispricam. :d

Trebaće tebi pomoć :p

Inače baterija jad i beda posle G2, ali ono ok je. :)
uploadfromtaptalk1392107770271.jpguploadfromtaptalk1392107781778.jpg

Hvala vam na odgovorima..obrisao sam creckovanu verziju i instalirao,obicnu sa google play.. instaliracu sad avg antivirus pa cu vidjeti oce li sto naci :)

:) zezamo se mi, me trebaju ti antivirusi na androidu, samo ce ti sj ebavati sistem.

Upravo sada mi se tel opet restartovao, ovaj put kad sam htio iz galerije da udjem u kameru, znaci izbrisao sam novu launcher prime i instaliraoo sa google play version 2.3.. I kao da mi je baterija slabija nekako sad sam imao samo 3h screen on a prije bi redovno imao 4.30h ili preko 5h, vjerovatno je neki virus ili ko zna zeza sistem.. sta da radim ?

Hvala vam na odgovorima..obrisao sam creckovanu verziju i instalirao,obicnu sa google play.. instaliracu sad avg antivirus pa cu vidjeti oce li sto naci :)

Djilkoshe, koja je to kombinacija na kraju?
Za sada kataklizma i hells b43, jako me mrzi da flesujem, vidim da slim, purity i ostali imaju neke sitne probleme, a alergican sam na reboot-ove, za sada ce biti ovo, pa konacno da mogu nesto da stavim i da imam opcije.
Upravo sada mi se tel opet restartovao, ovaj put kad sam htio iz galerije da udjem u kameru, znaci izbrisao sam novu launcher prime i instaliraoo sa google play version 2.3.. I kao da mi je baterija slabija nekako sad sam imao samo 3h screen on a prije bi redovno imao 4.30h ili preko 5h, vjerovatno je neki virus ili ko zna zeza sistem.. sta da radim ?
Hmm cudno, jesi na stock-u? Root? Da,ne? Custom ROM?

E onda obrnem i MIUI, Ubuntu, Firefox :d

Probaj opet da flesnes stock image , mada to ce da ti brise i internu

Uradio sam factory reset ali sad imam novi problem ..kad hocu da skinem novu launcher sa google play pise mi "Nova Launcher" could not be downloaded due to an error. ( 403) i izbaca mi gore obavjestenja da mnogo aplikacija u nav baru ne moze da se azurira, poludjeh ..zna li neko rjesenje ?

Pokusaj da obrises cash u play store,izlogujes se i ponovo uloguj. Ta greska ne bi trebala da ima veze sa factory resetom,vec je neka greska u store-u.

Probao sam to nekoliko puta, pa cak iz storage cached data, pa brisao account pa opet intalirao i opet nece.. Ne znam vise ni sam sto da uradim bez opet da odradim factory reset, jer sam prvi put isao u podesavanja backup and reset i tako ga uradio, ne znam jesam li trebao fino da ugasim tel pa da pretisnem power dugme i vol - pa na taj nacin, problem je sto se bas ne razumijem oko te tematike flesovanja i toga..ovo je najjosnovnije sto znam

Poslednja izmena:
Hm,ne bih znao onda u cemu je problem,javice se neko strucniji.
Ja sam uvek radio "hard reset" iz recovery-a,znaci pomocu tih tipki sto si naveo,i nikad problema. Mislim da je taj tip reseta kompletniji....
Jel ROM stock ili si fleshovao neki custom? Ako je custom,mozda si flesnuo ne odgovarajuce GApps.

Probao sam to nekoliko puta, pa cak iz storage cached data, pa brisao account pa opet intalirao i opet nece.. Ne znam vise ni sam sto da uradim bez opet da odradim factory reset, jer sam prvi put isao u podesavanja backup and reset i tako ga uradio, ne znam jesam li trebao fino da ugasim tel pa da pretisnem power dugme i vol - pa na taj nacin, problem je sto se bas ne razumijem oko te tematike flesovanja i toga..ovo je najjosnovnije sto znam

pa da.. udji u stock recovery i preko njega uradi factory reset.

sve je stock na 4.4.2 sve fabricki. Hvala ti na pomoci svakako, ako nista odradicu factory reset preko tih tipki pa dako bude sve dobro.

Uradio sam preko stock recovery i opet je sve isto, nece pa nece, poludjecu def..ne znam vise sto da radim.

Sta je isto? U cemu je konkretno problem ? Ne mozes da skines samo novu ili uopste bilo sta sa stora ?

Ne mogu nista da skinem sa play store, i izbaca mi gore valjda se zove nav bar znakove uzvicnika kao da trebam da update neke aplikacije i kad tu udjem nece da ih update pise da ima taj problem 403.

EDIT: sad mi umjesto error 403 izbaca error 920

Poslednja izmena:
Nista te ja ne kontam, kakav bre navbar.

Daj sliku ako mislis da ti neko pomogne, ona vrijedi tisucu rijeci :)

Nav bar (navigation bar) je ovo dole sa strelicom, kucicom i multitasking-om za navigaciju kroz telefon. To gore je notification bar. Ostalo, nisam pametan sta bi moglo da bude resenje. :D
Ako nista od alternativa ne uspe, flesni stock img (najbolje preko Wug-ovog Toolkit-a, da ne izbije i tu neki problem).

Poslednja izmena:
Izvini mislim na Notification bar..moja greska..slika.png ali sad mi umjesto error 403 izbaca error 420

920 valjda? Ali ko da je i bitno... Probaj da nadjes apk poslednjeg Google Play-a i da ga instaliras, pa probaj ponovo, brisi i cache i data, force stop, sta znam, preko mobilne mreze, nekog drugog wifi-ja...

Vrh Dno