Hvala vam na odgovorima..obrisao sam creckovanu verziju i instalirao,obicnu sa google play.. instaliracu sad avg antivirus pa cu vidjeti oce li sto naci![]()
Za sada kataklizma i hells b43, jako me mrzi da flesujem, vidim da slim, purity i ostali imaju neke sitne probleme, a alergican sam na reboot-ove, za sada ce biti ovo, pa konacno da mogu nesto da stavim i da imam opcije.Djilkoshe, koja je to kombinacija na kraju?
Hmm cudno, jesi na stock-u? Root? Da,ne? Custom ROM?Upravo sada mi se tel opet restartovao, ovaj put kad sam htio iz galerije da udjem u kameru, znaci izbrisao sam novu launcher prime i instaliraoo sa google play version 2.3.. I kao da mi je baterija slabija nekako sad sam imao samo 3h screen on a prije bi redovno imao 4.30h ili preko 5h, vjerovatno je neki virus ili ko zna zeza sistem.. sta da radim ?
Hmm cudno, jesi na stock-u? Root? Da,ne? Custom ROM?
Probao sam to nekoliko puta, pa cak iz storage cached data, pa brisao account pa opet intalirao i opet nece.. Ne znam vise ni sam sto da uradim bez opet da odradim factory reset, jer sam prvi put isao u podesavanja backup and reset i tako ga uradio, ne znam jesam li trebao fino da ugasim tel pa da pretisnem power dugme i vol - pa na taj nacin, problem je sto se bas ne razumijem oko te tematike flesovanja i toga..ovo je najjosnovnije sto znam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari