Sta si ti ucinuo sa mobom kada apk ne mozes da instaliras
Pazi ovo ako uradis sto je kolega ispisao gubis sve sa moba. Tako da sacuvaj slike i bitne fajlove na pc-u
Uputstvo za flešovanje factory image-a na Nexus 4:
Upozorenje: Sledeći proces briše kompletno sve podatke iz uređaja, uključujući internu memoriju telefona. Pre početka uradite bekap!
1. Skinuti Nexus 4 E960 Factory image (Android 4.4.2) - OVDE
2. Dobijenu arhivu (occam-kot49h-factory-02e344de.tgz) otpakovati.
3. Skinuti paket - Fastboot i ADB.rar
4. Otpakovati skinutu Fastboot i ADB.rar arhivu u occam-kot49h folder. Treba se dobiti ovakav sadržaj foldera:
![]()
5. Telefon ugasiti i ubaciti u fastboot mod (taster za utišavanje zvuka i taster za uključivanje)
6. Nakon ulaska u fastboot, povezati telefon sa računarom.
7. Sačekati da se drajveri instaliraju. U slučaju nepostojanja drajvera, skinuti ih odavde - Link
8. Dvoklik na flash_all.bat i sačekati da se proces završi. Telefon će se automatski restartovati kada bude gotovo.
9. Uživaj u Nexus 4 telefonu koji je sada u fabričkom stanju.
Ovo bi trebalo na prvu stranu teme![]()
Ne nudi mi opciju fastboot, prepostavljam jer mi tel nije rootovan.
Imam jos jedno pitanje kako da instaliram ove drajvere, jer kad extract zip nigdje mi nema setap.exe nego 2 foldera i jos neki fajlovi i ne znam kako da ih instaliram
Instalirao sam drajvere, i uradio sve kao sto si napisao u upustvu na prethodnoj strani i nista..nije htjelo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari