Šta je novo?

LG Nexus 4

Neka sve to proba a na kraju mu ostaje tezi deo,flesh stock roma :)

Trebaće novi Google play store, poblesavio je nekako mada čudno, čak nije ni masovni problem... Flesni stock image I to je to. Na telefonu sam, nek ti ostavi neko linkove šta i kako.

Izvini jeste 920, totalno sam prolupao vise od muke.. flesnuo bi ja ponovo stock no to nikad nisam radio i onda me je velika frka da to radim.

To valjda moze preko toolkitova nekih.. Tu je stjepan pro,sacekaj da ti on baci savete

Pretpostavljam da nisi rutovao, ako nisi, nisi mogao nista syebati. Obicno clear data & $ rijesava te probleme. Eventualno factory reset.
A posto si to sve odradio ***.

Ne mora kompletan ROM da flesuje,neka neko decku posalje link od Gapps-a pa neka to flesne. Ocigledno je play store prolupao...

Tel nije rootovan sve je fabricki, trenutno sam na 4.4.2 , ako neko ima link kako se to radi jer se bas u to ne razumijem nikad to nisam radio. Evo vec 3h se mucim oko toga..

Sad citam da neki preporucuju da se restaruje tel nekoliko puta, koliko ja znam treba da drzim power dugme 30 sek i onda ce se restartovati jel tako ?

uploadfromtaptalk1392142159915.jpg

Sto ne probas ovo uninstal updates pa force close pa posle opet udjes..
Izmedju toga si mogao da opalis i neki restart,ne moze da skodi :)

Poslednja izmena:
Pa kako se tacno pali restart, je l itreba da drzim power dugme 30 sek ili ? :) i nemam tu opciju unistall updates, samo disable i force stop.

Uputstvo za flešovanje factory image-a na Nexus 4:

Upozorenje: Sledeći proces briše kompletno sve podatke iz uređaja, uključujući internu memoriju telefona. Pre početka uradite bekap!

1. Skinuti Nexus 4 E960 Factory image (Android 4.4.2) - OVDE

2. Dobijenu arhivu (occam-kot49h-factory-02e344de.tgz) otpakovati.

3. Skinuti paket - Fastboot i ADB.rar

4. Otpakovati skinutu Fastboot i ADB.rar arhivu u occam-kot49h folder. Treba se dobiti ovakav sadržaj foldera:

aywtnt.jpg

5. Telefon ugasiti i ubaciti u fastboot mod (taster za utišavanje zvuka i taster za uključivanje)

6. Nakon ulaska u fastboot, povezati telefon sa računarom.

7. Sačekati da se drajveri instaliraju. U slučaju nepostojanja drajvera, skinuti ih odavde - Link

8. Dvoklik na flash_all.bat i sačekati da se proces završi. Telefon će se automatski restartovati kada bude gotovo.

9. Uživaj u Nexus 4 telefonu koji je sada u fabričkom stanju.

Poslednja izmena:
@fkloznica
Ne mogu ga instalirati jer nemam ni jedan File manager, a kad ga ubacim u tel ne prepoznaje ga.

@ Corvus Corax
Hvala sad cu probati ovo da uradim nadam se da necu nesto zeznuti..

Sta si ti ucinuo sa mobom kada apk ne mozes da instaliras :)

Pazi ovo ako uradis sto je kolega ispisao gubis sve sa moba. Tako da sacuvaj slike i bitne fajlove na pc-u

Sta si ti ucinuo sa mobom kada apk ne mozes da instaliras :)

Pazi ovo ako uradis sto je kolega ispisao gubis sve sa moba. Tako da sacuvaj slike i bitne fajlove na pc-u

Sad sam se sjetio da treba da strikiram opciju u podesavanjima da mogu na tel da instaliram aplikacije koje nisu sa google play store. Vazi vec sam sve prebacio sa tel na komp. Ali opet nece izgleda da mi treba neki file manager koji ne mogu da skinem da playstore

Poslednja izmena:
Uputstvo za flešovanje factory image-a na Nexus 4:

Upozorenje: Sledeći proces briše kompletno sve podatke iz uređaja, uključujući internu memoriju telefona. Pre početka uradite bekap!

1. Skinuti Nexus 4 E960 Factory image (Android 4.4.2) - OVDE

2. Dobijenu arhivu (occam-kot49h-factory-02e344de.tgz) otpakovati.

3. Skinuti paket - Fastboot i ADB.rar

4. Otpakovati skinutu Fastboot i ADB.rar arhivu u occam-kot49h folder. Treba se dobiti ovakav sadržaj foldera:

aywtnt.jpg

5. Telefon ugasiti i ubaciti u fastboot mod (taster za utišavanje zvuka i taster za uključivanje)

6. Nakon ulaska u fastboot, povezati telefon sa računarom.

7. Sačekati da se drajveri instaliraju. U slučaju nepostojanja drajvera, skinuti ih odavde - Link

8. Dvoklik na flash_all.bat i sačekati da se proces završi. Telefon će se automatski restartovati kada bude gotovo.

9. Uživaj u Nexus 4 telefonu koji je sada u fabričkom stanju.

Ovo bi trebalo na prvu stranu teme :)

Sredjeno :)

Koje veze ima ovaj Đilkoš pa to je haos :D

Sto ste stavili u Emixov post, trud od Corvuxa ostade nespomenut :) Stavite ga makar u Credit ono kao na XDA

Imam jos jedno pitanje kako da instaliram ove drajvere, jer kad extract zip nigdje mi nema setap.exe nego 2 foldera i jos neki fajlovi i ne znam kako da ih instaliram

Imam jos jedno pitanje kako da instaliram ove drajvere, jer kad extract zip nigdje mi nema setap.exe nego 2 foldera i jos neki fajlovi i ne znam kako da ih instaliram

1. Desni klik na Computer -> Manage

2. Na levoj strani odabereš Device manager

3. Nađeš uređaj za koji ne postoje drajveri, jer je to najverovatnije u pitanju Nexus

4. Desni klik na njega, Update driver software

5. Browse my computer for driver software

6. Let me pick...

7. Have disk i onda pokažeš na folder sa drajverima koje si skinuo i otpakovao.

8. Ok, Next, Next,...

9. Drajveri su uspešno instalirani, pređi na korak 8 iz uputstva

Instalirao sam drajvere, i uradio sve kao sto si napisao u upustvu na prethodnoj strani i nista..nije htjelo

Jesi li uključio USB debugging? Mora to da bude uključeno...

BTW, CC svaka čast na ovim tutorijalima! :)

E izgleda je problem do Google-a... Evo ja sad flesovao slim i 403 error...

^Nije mi jasno kako se javi problem posle flešovanja? Zašto je sve radilo ranije, a posle ubacivanja drugog roma neće?

Upravo isprobavam sve. Mozda otkrijem.

Nazad
Vrh Dno