Šta je novo?

LG Nexus 4

Hahaha evo I ja posle 7 meseci dobio dobro doslicu

8emesuqy.jpg

maestralno uglavljivanje whatsappa u navbar, nema šta :D

Još jedno pitanje pre nego što krenem u avanturu flešovanja... Pošto prelazim sa 4.3 da li treba da instaliram najnoviji radio? Tako je bilo kad sam prelazio sa 4.2.2 na 4.3.

Treba. Mada je radio iz 4.3 kompatibilan sa 4.4.

Prvo boot, radio, rom, pa gapps.

U suštini, najbolje je da instaliraš factory image sa Google zvanične strane, a onda staviš custom recovery i instaliraš ROM i Gapps.

A da. Ako instaliraš factory image, on briše kompletnu memoriju telefona. Pa uradi backup pre cele procedure. :) Nema na čemu.

Već vidim za 5 minuta ljudi otišla interna kuku lele :d

Odličan ovaj Purity! Brz, stabilan, uklonjene gluposti a dodate korisne funkcije.
BTW i meni je stigo onaj mail od google i to jedan dan od prijavljivanja uređaja.

Nesto mi ne da mira, nego se mislim prvi put da rutujem tel i ubacim neki drugi rum. Razmisljam se izmedju CM11 i Purity jer vidim da ta 2 hvale najvise..Ono sto hocu od ruma je da bude stabilan max fluidan i bez bagova kao i sad sto sam na stock + nova launcher i sve leti jednostavno. Koji biste mi vi preporucili koji je bolji jednostavno, i izvinite ako postavljam glupo pitanje :) Niko se nije naucen rodio :D

Da li u ovom Mahdi romu ima da se omoguci nesto tipa total blackout-a iz liquida? Svidja mi se sto su npr poruke crne itd. Prosto mi prija za oko toliko da zbog toga ga ne bih menjao, a bih da probam druge romove :)

^Skini sa play Thrust Holo Black temu I imaces save crno.Mahdi podrzava menjanje tema.

inače tema se zove thyrus, čisto da ne traži čovek kao thrust pa da bude ćorak :)

Hvala :)
A je l' Mahdi rom CM based? Da znam koji kernel da koristi.

Poslednja izmena:
Purity + Hells b43, normalno koriscenje, tapatalk, xda, facebook, instaliranje i brisanje appova itd. Doduse konstantno na wifi-u i na ART-u.

Prilozi

• 2.jpg
    2.jpg
    40.1 KB · Pregleda: 155
  • 3.jpg
    3.jpg
    28.1 KB · Pregleda: 165
@Uros i meni je cudno :D Videcu kako ce se ponasati u narednim danima, posto sam ga relativno konstantno drndao.
@poolmaker
Automatski brghtness, verovatno je bio oko 30-40% nisam siguran.

Pozdrav, potrebna mi je mala pomoć oko flertovanja kernela. skinuo sam sa ovog linka http://d-h.st/Kwt hells b43 kernel, inače trenutno sam na Purity kitkat sa stock kernelom. Da li treba da uradim wipe iz twrp pre nego što ga flešujem ili ne? I gde da skinem stock za svaki slučaj?

Ovaj mahdi je poprilicno dobar. Sa svim cackanjima radi odlicno! :)

/me zadovoljan! :)

Pozdrav, potrebna mi je mala pomoć oko flertovanja kernela. skinuo sam sa ovog linka http://d-h.st/Kwt hells b43 kernel, inače trenutno sam na Purity kitkat sa stock kernelom. Da li treba da uradim wipe iz twrp pre nego što ga flešujem ili ne? I gde da skinem stock za svaki slučaj?
Ja uvek radim wipe dalvik cache i wipe cache iz Clockworda za svaki slucaj.

@gojko
Odradio sam i ja tako. Na onom zte koji sam imao nisam radio nikakav wipe, samo flešneš i miran si. Ovde je drugačije, koliko vidim mora da se ubaci stock pa tek onda custom kernel. Nego, odakle skidaš stock?

Vrh Dno