Imam mali problem. Koristim Purity rom i aktivirao sam art. Od tada mi ne radi Ex Dialer uopste. Obrisao sam ga i stavio najnoviju 160 narodnu verziju ali nece da se instalira. Pokusao sam da instaliram sa Play-a ali dobijam gresku "unknown error code during application install -24". Jel ima neko ideju zasto se ovo desava i eventualno kako da resim?
@vojkan
Nisam jos uvek.cim se vratim sa posla sedam uz komp pa polako.Stjepan je izgleda radio to vise puta pa zna covek. Za sada ostaje da nadjem nacin kako da ubacim na sdcard zip fajl sa romom.telefon butuje u fastboot, adb nece a fastboot radi, cwm takodje radi.muka ziva...ili da na kraju vratim sve na stock a sto ne znam kako (za sad).
@ciril
Hvala i ovde, prbacu popodne to sa driverom.
Hvala Vam svima na odgovorima i savetima. Treba mi neki rom koji je stabilan. Ako treba žrtvovaću halo i pie zbog toga. Mislim da su Purity i Cataclysm najbolji kandidati. Da li kod njih ima podešavanje za boje? Navikao sam na ove Pa boje. Ako nema
Ja bi da nastavim sagu od sinoc ako ima neko volje i vremena da pomogne. da podsetim, sinoc sam flesovao korumpirani rom zbog cega mogu samo dadovedem telefon od bootloadera, cwm je ocuvan. ADB ne funkcionise, probao sam vise puta, pa ne mogu da uguram nista na sd preko njega.
Kako kontam imam dve opcije :
1.da nekako uguram zip roma na sd pa da flesujem kroz cwm;
2. da vratim sve na factory a sto ne znam kako pa ako imate neki link ili znate kako rado cu da probam.
Ako imate jos neki predlog javite.
Za sad jedino mogu da komuniciram preko fastboota, on uredno prepoznaje fon.
To kad fastboot radi a adb ne je loš drajver. Instaliraj pdanet i radiće i adb.
Stock vraćaš lako, skini factory image, izvuci iz njega system.img i boot.img, stavi ih u folder gde ti je fastboot.exe, upali tel u fastboot mod i kucaj
fastboot flash system system.img
pa onda
fastboot flash boot boot.img
Onda uđi u recovery i odradi wipe data, cache i dalvik i to je sve, imaš stock kk
Pa odgovorio ti je Vojkan.
Ja sam presao sa PA na cata i nikakav mi nije bio problem. Cak sta vise sto se mene tice Cata ima taman opcija i po mojim potrebama.
Sad sam u nekom test fazonu pa sam proslu nedelju furao purity, sinoc presao na Mahdi koji je za sad poprilicno zabavan.
Ima halo, lockscreen notifications i svasta nesto. Idi na yt pogledaj ima review. Za sad nisam imao ni jedan bug ili neki reset, a cackam ga poprilicno.![]()
Ovo i mene zanima. I Mahdi dolazi u obzir ako nema nekih bagova.Da li ti radi Art na Mahdiju?
Ja sam koristio art na stock-u i ne primecujem razliku u odnosu na mahdi (dalvik). Mislim da je trenutno najfunkcionalniji rom a na svakih par dana izlazi update.Samo dalvik, al zato najvise opcija na bilo kom romu da sam video do saf.![]()
Ja sam presao sa kataklizme i arta i ne vidim bas neku razliku. Mozda je samo to moj osecaj.![]()
vec dva puta pokusavam da instaliram Purity i oba puta zabode kod otpakivanja zip arhive!sta mislite da nije do CWM-a trenutno mi je u verziji 6.0.37?
Haha kakav su mi mail poslaliPogledajte prilog 135024
to treba da stigne kad se prvi put uloguješ na nexus. koliko kasne, pola godine?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari