jon bon jovica
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 05.07.2012
- Poena
- 180
Znao sam za sisice al me nije zanimalo jer ionako imam kejs pa se ne bi ni videle a i ovo se isto ni ne vidi.
Zar nije on rekao nikad više Nexus posle četvorke zato što nisu dali sve kao na N5?![]()
Mozda cak i 303. Koliko su razlike beznacajne ne znam nisam testirao, ali sa video na XDA dosta slucajeva da nakon reklamacije i dobijanja novije verzije vise nije bilo problema sa telefonom. A problemi su pregrevanje (i novija verzija se greje ali ne toliko kao stara), sum u slusalici koji je izgleda i najveci problem(da li neko ima ovaj problem?)... Na ovim novijim verzijama je jedini "problem" sto se na displeju vidi digitizer u vidu tackica po celom ekranu. Zato sam i mislio da uzmem ovu noviju verziju ako moze da se nadje. Ova u Kraljevu (jedina koja postoji trenutno u prodaji u celom gradu) sto sam gledao je 301.
Mozes da ga otkljucas kao na G2. Treba telefon da ti bude rutovan i da instaliras TouchControl.
Pa imaju dve aplikacije, licno ne znam kakva je razlika. Verovatno ista aplikacije, samo je druga kao donate varijanta. Skini NRT_v1.7.8.sfx.exe. Pratis instrukcije, sve je poprilicno automatizovano. Glavna stvar ti je da instaliras drajvere za windows, sve ostalo je PD.
Ljudi imam neku girl situation ovde, pa mi treba vasa pomoc. Kako da blokiram osobu na viberu, sms i pozive, pa da je posle sto bi se reklo odblokiram? Probao sam sa user profile, al to jos ne radi na telefonima, bar ne na 4.3. Pomagajte ako neko ima slicna iskustva ili dajte neku alternativu.
Nije to pokusavao sam i sa tim brisanjem iz data/data u root ali nece...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari