Šta je novo?

LG Nexus 4

Znao sam za sisice al me nije zanimalo jer ionako imam kejs pa se ne bi ni videle a i ovo se isto ni ne vidi.

Znaci na kraju je nebitno koja je verzija, ako je izmenjeno samo oko kamere i tih sisica onda mi je nebitno koja je verzija.

Naravno, samo neka je ispravan :p

Mozda cak i 303. Koliko su razlike beznacajne ne znam nisam testirao, ali sa video na XDA dosta slucajeva da nakon reklamacije i dobijanja novije verzije vise nije bilo problema sa telefonom. A problemi su pregrevanje (i novija verzija se greje ali ne toliko kao stara), sum u slusalici koji je izgleda i najveci problem(da li neko ima ovaj problem?)... Na ovim novijim verzijama je jedini "problem" sto se na displeju vidi digitizer u vidu tackica po celom ekranu. Zato sam i mislio da uzmem ovu noviju verziju ako moze da se nadje. Ova u Kraljevu (jedina koja postoji trenutno u prodaji u celom gradu) sto sam gledao je 301.

Ja od februara imam telefon serije 301k i nemam nikakve probleme. Digitajzer se vidi na svim telefonima, a grejanje je ispeglano novijim verzijama androida. Grejao se u pocetku kada se intenzivno koristi 3g, ali toga više nema. Mislim da je jedina razlika u novim modelima u drugacijem okviru kamere i sisicama na poledjini.

Kako moze da se namesti da reaguju kontrole na slusalicama, prebacivanje sa pesme na pesmu? Stop pauza, radi ali ne i napred nazad.
Koristm HTC-ove beats audio sluske.

Moj sam kupio jos sredinom juna u Logicu i dobio sam noviju verziju iako tada nisam ni znao da postoje dve. :)

Mozda cak i 303. Koliko su razlike beznacajne ne znam nisam testirao, ali sa video na XDA dosta slucajeva da nakon reklamacije i dobijanja novije verzije vise nije bilo problema sa telefonom. A problemi su pregrevanje (i novija verzija se greje ali ne toliko kao stara), sum u slusalici koji je izgleda i najveci problem(da li neko ima ovaj problem?)... Na ovim novijim verzijama je jedini "problem" sto se na displeju vidi digitizer u vidu tackica po celom ekranu. Zato sam i mislio da uzmem ovu noviju verziju ako moze da se nadje. Ova u Kraljevu (jedina koja postoji trenutno u prodaji u celom gradu) sto sam gledao je 301.

Zemljak idi kupi to i uzivaj...ja sam imao 2 komada "stare verzije" i oba rade savršeno skoro godinu dana (uzeti u telenor-u), grejanja nema jedino ako baš igraš igre po sat vremena i onda bude vruć ali ne vreo kao s3 ili s4 koje sam imao.

Evo ja sam korisnik Nexusa 4 od pre neki dan i moram da priznam da sam odusevljen kako radi. Interesuje me par stvari za njega. Juce sam probao sa komsijom da odradim NFC prebacivanje fajlova. On ima Galaxy S4. Prebacuje fajlove bez ikakvih problema sa mog Nexusa na njegov. Kada on hoce meni da prebaci nesto, klikne za potvrdu, na mom telefonu ide na google play na njegovom pise da nije uspelo. U cemu je problem? Jos jedna stvar. Da li je moguce telefon otkljucati na drugi nacin osim na mehanisko dugme kao recimo kod G2?

Hvala vam...

Mozes da ga otkljucas kao na G2. Treba telefon da ti bude rutovan i da instaliras TouchControl.

Mozes da ga otkljucas kao na G2. Treba telefon da ti bude rutovan i da instaliras TouchControl.

Ja sam malo pre nasao neku aplikaciju koja to radi i pise free. Mislim da se zove bas TouchControl. Ne bih da rutujem telefon iz dva razloga. Ne znam to da radim, a i gubim garanciju nakon toga. Sta dobijem ako rutujem telefon, kad je on i ovako idealan? Hvala ti.

Pa nisam ni rekao da nije free. :) Pa dobijes opciju da mozes da instaliras ovako neke dobre aplikacije koje nece da rade bez root-a. A rutovanje nije uopste komplikovano, imas program koji to radi za tebe. A sto se garancije tice, uvek mozes da uradis un-root i da ga vratis u fabricko stanje.

Zbunilo me je to sto na google play-u sam nasao i TouchControl koji se placa i TouchControl koji je free. Nisam znao za to. ***, nov sam pa cu nauciti. Hvala i za ovo. Moram da proguglam malo.

Pa imaju dve aplikacije, licno ne znam kakva je razlika. Verovatno ista aplikacije, samo je druga kao donate varijanta. Skini NRT_v1.7.8.sfx.exe. Pratis instrukcije, sve je poprilicno automatizovano. Glavna stvar ti je da instaliras drajvere za windows, sve ostalo je PD.

Ljudi imam neku girl situation ovde, pa mi treba vasa pomoc. Kako da blokiram osobu na viberu, sms i pozive, pa da je posle sto bi se reklo odblokiram? Probao sam sa user profile, al to jos ne radi na telefonima, bar ne na 4.3. Pomagajte ako neko ima slicna iskustva ili dajte neku alternativu.

Nema block u samom viberu? To je standardna opcija za messenger programe...

to ti je kada muvas ribe preko vibera.. :D nadam se da ti devojka ne zna da pises na ovom forumu.. ;)

Ma ne muvam preko vibera, taj deo sam završio, nego sad voli da pošalje poruku više nego leba da jede. :) I to baš na viberu pored toliko drugih app. A sa devojkom se najviše dop preko upravo vibera. Ok, nije mi trebalo da ovo pišem, molim moderatore da brišu ove gluposti. Hvala!

A i koliko me secanje sluzi, google sam ne ponistava garanciju kada se rootuje. Koliko realno taj program trosi bat? Ja sam ga inst malo pre i radi savrseno.

Ljudi imam neku girl situation ovde, pa mi treba vasa pomoc. Kako da blokiram osobu na viberu, sms i pozive, pa da je posle sto bi se reklo odblokiram? Probao sam sa user profile, al to jos ne radi na telefonima, bar ne na 4.3. Pomagajte ako neko ima slicna iskustva ili dajte neku alternativu.

Ja sam pre n4 imao HTC oneX i tamo je imalo da stavis br na black listu i auitomatski se blokira svuda.
A poznat mi je problem kada sam uzo n4 ova kao da je namirisala salje mi po 30+ por dnevno, ne mogu da blokiram posto te opcije nema. Milsim da pocinjem da gubim razum.
Kada ti neko 30 puta u toku dana izjavljuje ljubav dodje ti da se obesis :(
Handcent za SMS-ove bi trebalo da moze da blokira, u viberu ne znam da li moze

Kako resiti problem kada sistem prosto odbija da instalira neku crackovanu full app? Naime, apex launcher mi najvise treba od tih koje nmg da instaliram, naravno imam checkirano unknown sources i apk ispravan proverio sam na tabletu prosto krene instalacija i odma izbaci "app not installed" i nece pa nece, vec par app mi tako odbija da instalira sto je najgore nmg ni sa Play Store da instaliram izbaci neki unknown error 24...

Nije to pokusavao sam i sa tim brisanjem iz data/data u root ali nece...

Nije to pokusavao sam i sa tim brisanjem iz data/data u root ali nece...

isti slučaj na kitkatu

ako ti izbaci tu -24 error u play store moraš u data/data folderu obrisati folder te aplikacije da bi mogao ponovo da je instaliraš (treba ti root naravno).. ali! ni meni nije hteo novi apex, ne znam iz kog razloga dok je free verziju posle sa play store-a uredno instalirao.. ni ja ne znam zašto odbija instalacije nekih aplikacija.. jedino što mi pada na pamet je to što sam na ART-u mada mi ni to nije mnogo logično.. uglavnom, ako ti je lakše nisi jedini :)

Vrh Dno