Šta je novo?

LG Nexus 4

Od pre koji dan imam cudan bug. Stavim na silent, ali kad mi stigne poruka cuje se i automatski prebaci na normalan režim... Jel imao neko ovakvih problema?

Imam bug neki, vec dva puta skidam s punjaca telefon, nakacim se na wifi i posle koji minut baterija padne na 94%,a ubrzo i na 91%. Koji mu je djavo? :) Imao neko slicno nesto?

Probaj da upalis ekran (probudis telefon) neposredno pre nego ga skines sa punjaca, pa vidi da li se pojavljuje drain.

Probacu sledeci put. Ne znam koji mu je djavo odjednom, samo svuce nekoliko procenata baterije odjednom.

Pa kada skinem sa punjaca, dosta brzo je doslo do jedno 90%,a posle je nastavilo izgleda normalno da se trosi. Nisam probao reboot. Aj videcu da li pomaze.

Stavio sam purity rom i desilo se da se tel tokom skype video razgovora restartovao. Da li je neko ima slicne probleme?

Ja vozim Purity + Semaphore kombinaciju neko vreme, nisam primetio ni jedan jedini problem.

Sta je sa onim njihovim Purified kernelom, jel radi lepo sa 4.4.2 Purity romom? Kazu da je sa 4.3 bio dobra kombinacija.

a zasto si stavio semaphor, da li zeza sa stock kernelom, duze traje baterija ili stvar navike?

Stavio sam purity rom i desilo se da se tel tokom skype video razgovora restartovao. Da li je neko ima slicne probleme?

Nije to do roma, skype ima taj problem. Znam da je ranije bio problem kompatibilnosti sa 4.3, a ako si na 4.4 onda tek mozes da ocekujes bagove. Meni se desavalo na 4.3, a posle nekog updata vise ne, tako da kontam da je to u pitanju.

Ja naručio Dbrand folije, vidim svi ih hvale :) Čekam da stignu, pa javljam utiske.

Kako me nervira fon ***, retko ga i uzimam u ruke poslednjih nedelju dana od nekih obaveza i bas volim kad otvorim WhatsApp ili FB Messenger a tamo po par ne procitanih poruka stoji od pre 2, 5, 7 sati npr. a notifikacije nigde...

Jel ima neki rom Dark UI a da je na 4.4.2 ?
Na 4.3 Purity je bilo, vidim sad na ovom novom nema.

Trazim neki polovan nexus 4 ovih dana, koliko mi je sigurno da uzmem neki bez garancije

Pa ko i sve drugo bez garancije... Ako je povoljan i sve lepo radi sto da ne.

Evo u kakvoj sam situaciji, jurio sam nexus ovih dana i nadjem na oglasima lik mi kaze odlican ima garanciju na ledjima ima sitnih ogrebotina i u cosku kao sitna pukotina, ekran odlican ostalo ok, i uzmem ga danas mi stigao i pozadi kao sto je rekao mada sam ocekivao bolje stanje, a ekran ima nekoliko ogrebotina koje se osecaju pod noktom, i tu se smorim jer sam ocekivao perfektan displej, lik je ispao korektan i pristao je da ga vratim, telefon sam platio 210e star 9meseci jel to ok cena za njega.

Poslednja izmena:
da.. bolje kupi nov.. em je nova serija em ga niko nije dirao pre tebe. mozda najbolja radnja za kupovinu je L****shop

Ljudi jel ima neko da dosta sluša muziku na telefonu. Ja imam oko 1,5h dnevno I ubio mi bateriju stavka mediaserver. Jel ima neko lek za ovo? Koristim Google play music, standardni iz gapps.

Ja ne bih slusao muziku na ovom telefonu, pa ne znam. Prekratko bi trajala baterija u tom slučaju.

Ljudi jel ima neko da dosta sluša muziku na telefonu. Ja imam oko 1,5h dnevno I ubio mi bateriju stavka mediaserver. Jel ima neko lek za ovo? Koristim Google play music, standardni iz gapps.

Probaj drugi player, ja slušam na apolo ili winampu otp sat vremena i to na zvučnike sa dan ipo, dva bez punjenja, 3,5 h do 4 sot. Tako da ti nešto ne valja. Btw ja sam još uvek na pa 4.3.

Nazad
Vrh Dno