Kako da udjem u recoveri dok je telefon upaljen a ekran ne reaguje na dodir? Menjao sam nesto u xposed framework-u i posle reboot-a ekran uopste ne reaguje na dodir i ne mogu da ga ugasim posto moram da potvrdim gasenje na ekranu. Da probam hard reset posto imam backup?
Sinoc sam gledao kako mi baterija sa 25% iscurila do 10% za svega 3-5 min a pritom sam samo slusao muziku i blejio na fb. Odmah je usledio restart da prekinem to i prestalo je nenormalno curenje baterije. Ima li neko iskustva sa ovim, zaledio sam se kad mi se ovo desilo.![]()
Ako ti se ne svidja mozemo se djoramo. :dKonacno mi je stigla najpopularnija futrola za ovaj telefon Ringke Fusion i meni licno je ok, ali mi je bolji bumper.
Sinoc sam gledao kako mi baterija sa 25% iscurila do 10% za svega 3-5 min a pritom sam samo slusao muziku i blejio na fb. Odmah je usledio restart da prekinem to i prestalo je nenormalno curenje baterije. Ima li neko iskustva sa ovim, zaledio sam se kad mi se ovo desilo.![]()
Evo jedne jako bitne stvari koju sam provalio: Drug je kupio nov n4 i kad sam ga uporedio s mojim koji je star 8 meseci, primetio sam da se one sljokice pozadi duplo slabije vide. Kao da su izbledele smrc![]()
Ja sam uzeo preko ebay, cekao sam je mesec dana.Ako ti se ne svidja mozemo se djoramo. :d
Pa i ja narucio sa ovog sajta, naplatili ali mi nisu javili da li su poslali, jos sam poslao pismo da pitam jesu posalali nisam dobio nikakav odgovor.
Samo izvestaj da je naplaceno i da su skinute pare sa racuna.
Koliko je trebalo da stigne od dana narucivanja?
Valjda ce stici
Већ дуже време кубурим са батеријом и сот -ом од максимум 3 сата. Искључивао сам једну по једну гугл апликацију и дошао сам на закључка да гугл мјузик и хром растурају батерију, а да се то нигде не види...
Имам сток рутован 442 кад имам енејблован хром и мјузик батерија се преполови иако мјузик никада не користим, хром такође ретко.
Када их смрзнем батерија без проблема прелази 4 сата...Можда је случајност али ја сам телефон више пута пунио и празнио и разлика постоји...
Данас је сестрић играо соник скоро сат времена и цео дан сам на вајерлесу са 40ак % осветљења, синхронизације раде, било је и видео стриминга са ут...и стање је овако:
![]()
je l' vam radi normalno instagram na ART-u? uvek moram da ga mičem sa recent apps pa da ga ponovo učitavam pošto samo tako hoće da refreshuje feed
To se meni dešavalo dosta puta. Ne samo na N4 već i na SGSu. Nisam pridavao neki značaj tome. Nije do telefona ili baterije već do softvera.
neki bug softvera ne verujem da je neki problem HW-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari