Šta je novo?

LG Nexus 4

je l' ovo normalno? o_O
4ehabuvu.jpg

Kako da udjem u recoveri dok je telefon upaljen a ekran ne reaguje na dodir? Menjao sam nesto u xposed framework-u i posle reboot-a ekran uopste ne reaguje na dodir i ne mogu da ga ugasim posto moram da potvrdim gasenje na ekranu. Da probam hard reset posto imam backup?

Nema potrebe da se vadi baterija. Moze da se ugasi na Power dugme

Sinoc sam gledao kako mi baterija sa 25% iscurila do 10% za svega 3-5 min a pritom sam samo slusao muziku i blejio na fb. Odmah je usledio restart da prekinem to i prestalo je nenormalno curenje baterije. Ima li neko iskustva sa ovim, zaledio sam se kad mi se ovo desilo. o_O

Evo jedne jako bitne stvari koju sam provalio: Drug je kupio nov n4 i kad sam ga uporedio s mojim koji je star 8 meseci, primetio sam da se one sljokice pozadi duplo slabije vide. Kao da su izbledele smrc :(:D

^Pozajmi od devojke malo sminnke pa docrtaj :D

Dobro, svraticu posle dve tri strane diskusije o folijama i futrolama da mi mozda neko odgovori za pitanje vezano za bateriju, znam da nije bitno koliko bumper, al *** mene kopka sta bi to moglo biti. Izvinjavam se za off, neka brise mod kad vidi.

Sinoc sam gledao kako mi baterija sa 25% iscurila do 10% za svega 3-5 min a pritom sam samo slusao muziku i blejio na fb. Odmah je usledio restart da prekinem to i prestalo je nenormalno curenje baterije. Ima li neko iskustva sa ovim, zaledio sam se kad mi se ovo desilo. o_O

To se meni dešavalo dosta puta. Ne samo na N4 već i na SGSu. Nisam pridavao neki značaj tome. Nije do telefona ili baterije već do softvera.

Konacno mi je stigla najpopularnija futrola za ovaj telefon Ringke Fusion i meni licno je ok, ali mi je bolji bumper.
Ako ti se ne svidja mozemo se djoramo. :d
Pa i ja narucio sa ovog sajta, naplatili ali mi nisu javili da li su poslali, jos sam poslao pismo da pitam jesu posalali nisam dobio nikakav odgovor.
Samo izvestaj da je naplaceno i da su skinute pare sa racuna.
Koliko je trebalo da stigne od dana narucivanja?

Valjda ce stici

Poslednja izmena od urednika:

neki bug softvera ne verujem da je neki problem HW-a.

Већ дуже време кубурим са батеријом и сот -ом од максимум 3 сата. Искључивао сам једну по једну гугл апликацију и дошао сам на закључка да гугл мјузик и хром растурају батерију, а да се то нигде не види...
Имам сток рутован 442 кад имам енејблован хром и мјузик батерија се преполови иако мјузик никада не користим, хром такође ретко.
Када их смрзнем батерија без проблема прелази 4 сата...Можда је случајност али ја сам телефон више пута пунио и празнио и разлика постоји...
Данас је сестрић играо соник скоро сат времена и цео дан сам на вајерлесу са 40ак % осветљења, синхронизације раде, било је и видео стриминга са ут...и стање је овако:
ymasebuq.jpg

Poslednja izmena:
Ako ti se ne svidja mozemo se djoramo. :d
Pa i ja narucio sa ovog sajta, naplatili ali mi nisu javili da li su poslali, jos sam poslao pismo da pitam jesu posalali nisam dobio nikakav odgovor.
Samo izvestaj da je naplaceno i da su skinute pare sa racuna.
Koliko je trebalo da stigne od dana narucivanja?

Valjda ce stici
Ja sam uzeo preko ebay, cekao sam je mesec dana.

Poslednja izmena:
sad videh stize mi za 10tak dana ako Bog da poslali su ipak.

Већ дуже време кубурим са батеријом и сот -ом од максимум 3 сата. Искључивао сам једну по једну гугл апликацију и дошао сам на закључка да гугл мјузик и хром растурају батерију, а да се то нигде не види...
Имам сток рутован 442 кад имам енејблован хром и мјузик батерија се преполови иако мјузик никада не користим, хром такође ретко.
Када их смрзнем батерија без проблема прелази 4 сата...Можда је случајност али ја сам телефон више пута пунио и празнио и разлика постоји...
Данас је сестрић играо соник скоро сат времена и цео дан сам на вајерлесу са 40ак % осветљења, синхронизације раде, било је и видео стриминга са ут...и стање је овако:
ymasebuq.jpg

Takodje mislim da Chrome nesto opasno muti sa baterijom. Pre neki dan sam ga izbrisao i mislim da se baterija dosta bolje ponasa. Inace u pitanju je L9.

je l' vam radi normalno instagram na ART-u? uvek moram da ga mičem sa recent apps pa da ga ponovo učitavam pošto samo tako hoće da refreshuje feed

Ja sasvim zadovoljan baterijom. PSX v2 i franco r199

Prilozi

• uploadfromtaptalk1387322406413.jpg
    uploadfromtaptalk1387322406413.jpg
    37.4 KB · Pregleda: 187
  • uploadfromtaptalk1387322418331.jpg
    uploadfromtaptalk1387322418331.jpg
    46 KB · Pregleda: 182
  • uploadfromtaptalk1387322430621.jpg
    uploadfromtaptalk1387322430621.jpg
    37.5 KB · Pregleda: 176
Шта се дешава са TunnelBear-om?
RAdi li kod vas?

Radi.

Kako vama radi na ART-u (mislim da toga nije bilo na Davliku) kada pogledate battery stats pa kliknete na grafik gore da vam otvori onaj detaljniji grafički prikaz, meni kad njega otvori ekran na dio sekunde bude siv pa tek onda ga pravilno prikaže, ista stvar se desi ako na njemu kliknem na bilo kojeg "potrošača" dole, npr. "Android OS", "Phone idle", "Screen" da vidim detalje za njih, kad to otvori ekran na kratko bude siv pa tek onda pravilno prikaže, kao da mu treba vrijeme da pravilno renderuje boje.

Možda je to bilo i na Davliku mada mislim da nije, primjetio bih.

Vrh Dno