Šta je novo?

LG Nexus 4

Kad je već pokrenuta ta tema, jel ima leka za sređivanje krckanja donjeg dela? Ima li to neke veze sa dva mala šrafa na dnu?

pricali su ranije da ima.. probaj da ih pritegnes ili olabavis malo.. zavisi sta ce ti srediti problem

Meni nije nijednom ispao. Od prvog dana je u silikonjari odvratnoj, dok mi ne stigne bumper. Cak ni zadnju foliju nisam skinuo. Nego se samo od sebe to pojavilo.

Probaj care, to bar nije neka matematika. Ne treba ti tutorial da okreneš dva šrafa, majku mu. Telefon je, ne drži ti dušu.

Hvala. To znam kako se otvara. Ali mene interesuje kako resiti to krckanje ako je moguce. :)

@fkloznica
Znaci samo je dovoljno da se pritegnu srafovi ili olabave i nece biti krckanja? Jel mozda jos nesto treba se radi ili ne?

takva je prica bila kada se mob pojavio.. probaj pa javi rez :D

PSX V2

Prilozi

• PSX1.png
    PSX1.png
    342.1 KB · Pregleda: 181
  • PSX2.png
    PSX2.png
    308.5 KB · Pregleda: 184
  • PSX3.png
    PSX3.png
    258.7 KB · Pregleda: 175
@Luka, ajooj, pretera ga bas :D Kernel?

Гледам ове скриншотове и чудим се, мени батерија никад није трајала толико дуго. Ево скинут са пуњача имам још 89% батерије ... Отишло 11% за 15 минута сот-а...

Сток киткат са рутом.

paradyja.jpg

Meni isto nejasno kako toliko mogu ljudi da izvuku :) Ja nikako da pustim da se skroz isprazni i da vidim koliko sam izvukao, uvek moram da idem negde i treba mi pun telefon. Mislim da bi mi plafon bio 3.5 sata sot-a.

Moguce :p Luki verujem, ne bi on lazirao rezultat :)

Ja ako izvucem, izvucem max 4h sot. Ovo sto kacite mi stvarno nije jasno. :)

Sve zavisi i kako je telefon podešen i korišćen.
Ja koristim HTC One S i za 24 sata dobijem sot sličan ovome (najviše surf i tapatalk što se tiče korišćenja).
Ali telefon mi underclockan i undervoltan (budući da igre ne igram smanjio sam mu taktove proc.) osvetljenje na 20% i konekcije palim po potrebi (a automatika ih pali svakih pola sata na pola minute).
Nexus 4 ne poznajem dovoljno ali verujem da je i ovde nešto slično u pitanju.

Ja vise ne verujem ni jednim rezultatima sto se tice SoT-a :d

Jer ja pricam drugu kako bih kupio P780, da mi se jako svidja i da ima zmaj bateriju. A on meni kaze (S2 ima) traje mu bateriija po 2-3 dana sa nesto dosta SoT-a, ja reko nemoguce brate ja na L9 istrosim do spavanja lagano. Na kraju sam slucajno kad je spustio nav bar video brightness i skontao da mu je na 0% :D I net pali samo kad mu treba nesto da pogleda :D Onda mi je sve bilo jasno ;)

U svakom slucaju i kome drzi 6-7 sati SoT, on jedino zna da mu to tako odgovara i da nije "silio"... Svi imamo razlicite potrebe...

Veruj ovome - galaxy nexus :p

Prilozi

• uploadfromtaptalk1385800328955.jpg
    uploadfromtaptalk1385800328955.jpg
    52.8 KB · Pregleda: 205
Moze stvarno bez ikakvih smanjivanja voltaze i klokova i sa automatskim osvetljenjem i meni je tako drzao ko lud. Mozda cak zavisi i od mreze na kojoj ste. Meni odkad sam u mts puno vise troši...

Ja htedoh da stavim ss pre neki dan da mi je jako cudno bilo koliko je bat drzala.

Kitkat stok + franco r194
Auto brightness, net, sync i wifi ukljuceni pa sta se prvo uhvati. Kod kuce i na poslu je WiFi izmedju 3g.

SoT je bio oko 4 i po sata, a do sada sam drzao PA 4.3 sa francom i nisam mogao da izvucem vise od 3 i po sata max.

Probaj care, to bar nije neka matematika. Ne treba ti tutorial da okreneš dva šrafa, majku mu. Telefon je, ne drži ti dušu.

Vazi. Samo da nadjem jos odgovarajuci srafciger. Znam da sam ga imao negde, ali se zaturio. :)

@fkloznica
Hvala i tebi za pomoc.

Kad budem nasao srafciger bas cu da probam da ih pritegnem ili popustim pa da vidim. :)
Ne nosi mi se u servis nikako da im ga zbog ovoga ostavljam...

Moze stvarno bez ikakvih smanjivanja voltaze i klokova i sa automatskim osvetljenjem i meni je tako drzao ko lud. Mozda cak zavisi i od mreze na kojoj ste. Meni odkad sam u mts puno vise troši...

naravno da zavisi.. mozes da vidis jacinu mreze u setingsima.. meni je mts gde ja zivim blagi uzas a cim sidjem npr u zemun stanje je mnogo bolje. to itekako utice na bateriju cak iako si na 2g svo vreme

Stock PSX kernel, auto brightness, ništa fejkovao nisam :p Telenor sam, ako to uopšte ima neke veze. Nisam imao ovakvu bateriju u prvih par ciklusa, sad je sve bolja.

Ja sam isto na tome, vidim da mi bolje izvlaci. Evo imam oko 4h sot-a, a to je premija. Videcemo posle par punjenja kako ti kazes :)

I ja sam stavio psx rom i taj njegov kernel sto dolazi uz rom.
Mnogo bolje od kataklizme sto se tice baterije a i svega uostalom.
Napokon mi baterija traje indenticno kako mi je i na 4.3 trajala i sad sam miran do nove verzije androida :)
@Luka-signal ti je odlican,to je jedan od razloga zasto ti je baterija dosta trajala,ja kod mene u kuci jedva imam 2 crte 2g signala i to umnogome utice na losiji rezultat od tvog.

Evo moja baterija koliko izdrzi

Prilozi

• uploadfromtaptalk1385822323791.jpg
    uploadfromtaptalk1385822323791.jpg
    35.4 KB · Pregleda: 226
  • uploadfromtaptalk1385822332680.jpg
    uploadfromtaptalk1385822332680.jpg
    47.2 KB · Pregleda: 222
Posedujem L9 koji mogu da prodam za 150eura i razmisljam se da li da dodam stotinjak i uzmem nexus 4 o kome mastam pa od kako je najavljen. Sad jedino me kopka da li to da radim ili da probam da sve zivo poprodam i kupim mozda nexus 5 .Mada mislim da bi za moje potrebe (ne igram igrice) bi nexus 4 bio skroz ok. Citao sam da ljudi nisu nesto bas zadovoljni sa kamerom koja bi meni bila bitna ,volim fotografiju ali nije uvek moj nikon Dslr uz mene.

Posedujem L9 koji mogu da prodam za 150eura i razmisljam se da li da dodam stotinjak i uzmem nexus 4 o kome mastam pa od kako je najavljen. Sad jedino me kopka da li to da radim ili da probam da sve zivo poprodam i kupim mozda nexus 5 .Mada mislim da bi za moje potrebe (ne igram igrice) bi nexus 4 bio skroz ok. Citao sam da ljudi nisu nesto bas zadovoljni sa kamerom koja bi meni bila bitna ,volim fotografiju ali nije uvek moj nikon Dslr uz mene.

Ne treba ti N5. Uzmi N4, prelaz sa L9 će biti itekako osetan, koristi ga godinu dana, i kad ga budeš prodavao, nećeš mnogo izgubiti. E, onda uzmi N5 :D

Metih i ja kitkat. I to onaj art. Telefon sljaka ko zmaj. Nikakvih bugova. Sve aps mi rade kako treba. Sot ce biti oko 4h uz 20ak minuta razgovora.. Manje vise isto ko pre.

Ono sto mi se ne svidja je nikakav napredak u smislu dizajna od strane googlea. Od 4.1 do 4.4 UI je isti... Smorili su.. Mora nesto da promene. Pogotovo je glupo sto nove zezalice dobija samo n5..

ako ti je kamera bas bitna ja bi zaobisao n4, ocajne su fotke (s2 je zmaj za n4 ako se gleda kvalitet fotki).

Vrh Dno