Ne, nego ne drze minimalac osvetljenje (autobr i kad si kuci) i tapatalk i wifi i to je to oko 5 sati sigurno. Izadji malo 100% osvetljenje + 3G, pa ces da vidis 3ipo/4h![]()
Naravno da je na stock, bar sto se mene tiče. Ako vam je bitnija duzina baterije od customizacije onda je stock najbolji izbor em nema bugova...
Čitao sam na XDA o ovome, i drugi se žale i kažu da na ART-u nema tih problema.Ne mogu da se rešim iritantnog laga sa home i recents buttonima na dalviku. Dešava se na svim ROM-ovima, pa i na stocku, kad prebacim na ART sve radi kako treba. Je l' primećuje to još neko?
E bas cu ja da vidim koliko meni izdrzi, deluje nerealno da vam drzi toliko baterija na SoT-u
Koji kernel, koji rom, jel to sve na stocku?
Kataklizma 4.4, hells core kernel, podesavanja stock... Prosecno koriscenje, najvise surf, ytube, razgovori, poruke... Osvetljenje na auto, 3g po potrebi, inace mnogo jede bateriju, jer mi je mnogo los signal i stalno prebacuje 2g/3g...
Čitao sam na XDA o ovome, i drugi se žale i kažu da na ART-u nema tih problema.
Ja nisam primjetio neki lag.
Uplasili se mog pitanjaSalim se
I meni je bilo cudno, pise se redovno u temi, onda ja pitam nesto i tisina :d
Inace pokusavao sam jos svasta vezano za moj problem. A fora je da komp ucita drajvere normalno, ali kada hocu da ga ugasim pa drzim volume +, ubacim usb i bateriju (te neke cake sam nalazio) onda je problem sto se cuje onaj zvuk na kompu plugged, unplugged i tako u nedogled. Jednostavno jos mi ostaje da probam na nekom drugom kompu, za sada nista...
Ja hteo da ga nosim u servis jer je u garanciji. Ali ako nije nista strasno onda necu. Jer mi je telefon kao nov bez tackice. Inace meni se desava to krckanje samo na strani gde je kamera i u sredini.
U svakom slucaju zbog cega se to desava i jel moze da se sredi nekako? Ili je jedino lek da se stave druga nova ledja?
probaj na razlicitim USB potrovima ako nisi, ja dok sam imao grand x nomalno je mogao da ga prepozna samo na jednom USB portu... Zasto nemam pojma
Kolko sam negde video, rešenje je da se odšrafe ledja i da se malo opuste... Nisam probao, tako neko sa xda reče.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari