Šta je novo?

LG Nexus 4

Meni je extra sto su unapredili Google Now. Znam sad ce većina vas reci ko to jos koristi i kako ničemu ne služi ali nije uopste lose. Puno bolje raspoznaje i bez problema se mogu obaviti pozivi. Samo otključam fon. Ok Google, call ime_kontakta, ako ima uneseno vise brojeva onda te pita da li hoces kucni ili mobilni... I za par sekundi vec zoves... Zgodno je u nekim situacijama kada su zauzete ruke:-D a i zanimljivo probajte recimo da ga pitate who are you? :D veoma zanimljiv odgovor ce da usledi :-D

Niko se ne zali na wifi ili na bilo sta da ne radi. Cak sta vise svi kazu da twlefon radi jos bolje. Samo sto ja nemam iskustva sa tim AK zato sam skeptican. Da je franco, vec bi ga flesnuo odavno. :)
Onda sam ja nesto drugo citao.
Baci link od tog kernela,probacu ga ja sutra ako radi sa KRT16O pa cu preneti utiske.

A ne znam da l' da trpam jos uvek custom romove, mladi su jos pa da ne bude nekih ludackih bagova?
Ja vozim Purity sa Semaphore 1.7.6j, za sad sve radi odlično, čak i ART (ako izuzmemo nekoliko aplikacija koje ne rade :D). Možeš i Cataclysm da probaš, ima i on Immersive mode.

Ja nema šanse da instaliram 4.4 bez 8GB bug-a.
Brisao sam data, cache, radio Factory Reset, flashao ponovno 4.4 i uvijek isti problem.
Na xda-developers nađem uputstvo za rješavanje problema pomoću fastboot komandi i sve odradim kako piše kad mobitel ni da mrdne od logo-a, nisam mogao ni u recovery da uđem. Hajde kontam flashat ću ponovno Factory image i sve prođe kako treba ali opet neće dalje od nexus logo-a... Tu me već panika uhvatila.
Instaliram 4.3 i opet isto.
Odem na xda da skinem nexus toolkit kad vidim download link obrisan, a na google-u ga nigdje, jedino ima Wug-ov i neki Njemački ali mi ni on nije pomogao.
Sreća nađem u laptopu instalacijski file za Nexus toolkit i flasham 4.2.2 i upalim normalnom mobitel, sad je 16GB bilo tu.
Kontam haj sad ću opet probati 4.4, sve prođe bez problema ali 8GB bug je opet tu.
Znači smorio sam se sinoć kao nikad, još morao u 6 ustati...
****m ti 4.4, vratit ću se na 4.3 i čekati OTA

Nemas srece izgleda...
Ja sam flesnuo 4.4 preko recoveryja i sve je proslo bez problema.

Jedino još to, ili da flasham peko recovery-a.
Jel mogu iz recovery-a flashati ovaj Factory image što sam skinuo sa Google-ove stranice?

vratit ću se na 4.3 i čekati OTA
Meni se ni sa OTA ne žuri ako je tačno da baterija manje drži nego na 4.3 ali ću opet preći na KitKat ako nije prevelika razlika, uz moju upotrebu ovih dana baterija mi drži nešto više od dan i po uz oko 3.5 h SoT-a.

Ali nije ti telefon nov pa kakve veze ima koje je punjenje?

Pa drugi je rom.

Jedino još to, ili da flasham peko recovery-a.
Jel mogu iz recovery-a flashati ovaj Factory image što sam skinuo sa Google-ove stranice?

Pa skinuo si img za 8gb verziju. Zato ti se to i desava. :p

Pazi nagadjam posto nikad nisam zurio sa updatom, a i nikad nisam fleshovao factory

Nema Factory image posebno za 8GB i 16GB.
@CuBe-O hvala, probam večeras

Poslednja izmena:
Mislio sam da je to "razvlačenje" baterije vezano za samu bateriju, hardverski, pa da se ne radi ponovo sa novim ROM-om.

Kolko sam ja skontao bar sa ovim androidom je da se sve odnosi na software. :d

E hvala ko je podelio info za box. Registrovao dva naloga, miran sam neko vreme sa 100gb :D

Taj box je krajnje beskoristan kad imas ogranicenje da ne mozes uploadovati vise od 200mb odjednom barem tako je bilo kada sam se ja bahcao sa tim u medjuvremenu sam dobio 50gb na Dropboxu i svim problemima je došao kraj :-D

Meni je licno Dropbox totalno *****an. Npr. backupujem nesto sa E diska, on to backupuje i napravi jos jednu kopiju u My Documents na C disku. SugarSync i Cubby su mi najjaci po tom pitanju. A registrovan sam od ranije na box.com i imam samo 10gb.

Meni definitivno slabije drži baterija sa 4.4 nego na 4.3.

Koliko se brzo puni na wirelessu?

Taj box je krajnje beskoristan kad imas ogranicenje da ne mozes uploadovati vise od 200mb odjednom barem tako je bilo kada sam se ja bahcao sa tim u medjuvremenu sam dobio 50gb na Dropboxu i svim problemima je došao kraj :-D

Nije 200mb odjednom, vec je maximalna velicia fajla 250Mb. Jeste mana ali ne tolika. Tih 50Gb na dropboxu ce ti trajati 2 godine, i onda si vozdra..

Nazad
Vrh Dno