Šta je novo?

LG Nexus 4

Moze li neko iskopati MMS.APK od CM10.2 JB 4.3. Ne mogu nigdje da nadjem, samo 4.2.2 (mada i ta radi). :)

evo ja samo da javim da mi je wipe cache i dalvik izgleda rešilo problem sa reboots i gašenjem telefona na cm10.2 :)

stjepane, gde da potražim to?

evo ja samo da javim da mi je wipe cache i dalvik izgleda rešilo problem sa reboots i gašenjem telefona na cm10.2 :)

stjepane, gde da potražim to?

/system/app/mms.apk

ALi samo ako ti je JB 4.3, nemoj 4.3.1

EDIT: Poslao si mi 4.3.1 nema veze *** :)

Poslednja izmena:
ortak koji ima n4 me smara da se raspitam za njegov problem.. naime kada stavi da mu se mob puni na adapter on pokazuje kao da je stekovan u usb i kao da se puni preko kompa.. samim time vuce manje struje u bateriju nego inace i treba mu vise od 3 sata da se napuni ? da li je neko imao slican problem

/system/app/mms.apk

ALi samo ako ti je JB 4.3, nemoj 4.3.1

EDIT: Poslao si mi 4.3.1 nema veze *** :)

e ***, to nemam :/ inače jedan od razloga zašto sam sa PA prešao na CM je baš zbog sjajne messaging aplikacije na koju sam navikao.. a mislio sam da je takva i default guglova, kad ono međutim :)

Secam se da kad je izisao nexus 4 sve je bilo isto haoticno, te nema dovoljno, te lg kriv, te ovo te ono. Po meni nexus 4 je neki medju telefon, ni los, ni dobar, ni odlican. Cini mi se da ce ga google zaboraviti.
Nije poenta oko updejta sta se dobija updejtom, poenta je da se dobije updejt odmah cim se predstavi, pa ko voli nek izvoli, a ne ovako. Sad kad nema zvanicnog updejta kao svima nije bitno, jer *** neki jos nemaju ni 4.3

A kupili N4 zbog redovonog update, što je bio jedan od razloga i moje kupovine. Al dobro, nije šećer u vodu, stićiće pre ostalih.

Pa zato i kazem, svi pokupovali zbog redovnog updejta, kad ono cvrc :)

Hebo i update prvi dan, kad vecina applikacija ne radi, i treba cekati sedmicu dvije da azuriraju.
Update ce biti, ne razumem zasto je problem sacekati par dana?

I ne pusim price da namjerno zadrzavaju update zbog N5,je ni N7 i N10 nisu jos dobili update.

Sta vam nije jasno kod onog da 4.4 nije mali i beznacajan apdejt? Mada neeopravdava da apdejt nisu izbacili kad i n5. Sad kao da rade resize za n4 i nista vise....

Heh, bas zbog updatea i svega sam uzeo nexus, al mislim da se vise necemo druziti... ikada vise. Ovo su vec svinjarije koje su neoprostive

OFF:
Ne mogu da razumem hype oko svega sto treba novo da izadje. Ok, ziveli smo bez toga do sada, zivecemo i sa time, kad se pojavi, ali cemu to nestrpljenje? Da zelim tako nesto, bio bih apple fanboy i cekao ispred prodavnice da stigne novi ipad air, sve bi bilo "revolucionarno" i sl.
Tehnika, i generalno sve su tu da SLUZE meni, a ne da im robujem, nerviram se oko toga i sl.

Само читам и чудим се...
Неписмени и размажени корисници којима је главна разлика смрдљиви ланчер и провидни статус бар и још пљују по Гуглу што им не да апдејт на њихове телефоне које су купили од Жике и Мике за 300е ... За исте паре купите галакси мини и чекајте 421 ...

Secam se da kad je izisao nexus 4 sve je bilo isto haoticno, te nema dovoljno, te lg kriv, te ovo te ono. Po meni nexus 4 je neki medju telefon, ni los, ni dobar, ni odlican. Cini mi se da ce ga google zaboraviti.
Nije poenta oko updejta sta se dobija updejtom, poenta je da se dobije updejt odmah cim se predstavi, pa ko voli nek izvoli, a ne ovako. Sad kad nema zvanicnog updejta kao svima nije bitno, jer *** neki jos nemaju ni 4.3

A sta mu konkretno fali da bude odlican? Po meni je odlican, i po dimenzijama i izgledu, brzini, podrsci sto se tice custom romova...Npr. N5 sam se razmisljao da uzmem, ali kada sam ih video da stoje jedan pored drugog, video sam koliko je veci i siri i jednostavno mi ne odgovaraju ne phablet dimenzije.

Svi nexus telefoni ukljucujuci i google edition telefone su morali updejt da dobiju iste minute kada je pusten ali istog MINUTA, nema apsolutno nikakvog izgovora za ovo sto su uradili, narucito sto se *****i bolesni prvo hvale kako je 4.4 toliko ultra mega giga dobar i optimizovan da moze glatko da radi na 512rama, a onda posle takve izjave kazu da njihov galaxy nexus koji ima 1gb rama nece dobiti updejt. Alooo i ja se posle cudim kad neko da 1000e za iphone, pa dacu im 2000e a ovim retardimaq necu dati vise nikad ni dinar

Svi nexus telefoni ukljucujuci i google edition telefone su morali updejt da dobiju iste minute kada je pusten ali istog MINUTA, nema apsolutno nikakvog izgovora za ovo sto su uradili, narucito sto se *****i bolesni prvo hvale kako je 4.4 toliko ultra mega giga dobar i optimizovan da moze glatko da radi na 512rama, a onda posle takve izjave kazu da njihov galaxy nexus koji ima 1gb rama nece dobiti updejt. Alooo i ja se posle cudim kad neko da 1000e za iphone, pa dacu im 2000e a ovim retardimaq necu dati vise nikad ni dinar

aj da vidim i to cudo da iskesiras 1000e za iphone.. :) ne vidim razlog za nerviranje,kao da ce 4.4 da ti zaradi 100 000 e pa se tako nerviras.. moje je misljnje da su zasrali sada sa 4.4 ali da to nisu namerno uradili,prosto igrom slucajeva su ranije izbacili i 4.4 i n5,to jest pritislo ih trziste i profit. sa sledecim updejtom ce vec sve biti uredu..

Ma ja sam ***** sto se uopste i nerviram :), ja ionako nemam n4 nego optimus g sa 4.1.2, a nexus4 sam uzeo zeni, reko evo zeno izvoli bar ces biti obezbedjena sto se updejta tice.

Lol, a tvojoj zeni je bitan update zbog npr. wireless stampanja :D salim se, ali citam ovde i ne verujem koliko se ljudi nerviraju... Prosto nijedan telefon osim n5 trenutno nema kitkat, prvi ce ga dobiti n4 i n7 tako da ljudi hold your horses...

sta se toliko nervirate oko kasnjenja update-a, aj da 4.3 pravi frku, nego sasvim lepo radi. Svi ste se razmazili pa hocete odmah. Ko da cete pare da dobijete a ne 4.4 cokoladicu. Stvarno smarate vise sa tim kukanjem.

Ma mojoj zeni je bitno da moze da prica sa mamom i da ima pink case sve ostalo je apsolutno nebitno. Za svoj optimus g se ne nerviram kad sam ga kupovao znao sam da necu dobiti 4.4 a verovatno ni 4.3, ali njoj kad sam birao tel, rekoh sebi daj da joj kupim n4, lep je telefon bas onako pravo zenski ;) ima da joj se svidi, a i dobice prvi updejt pa mogu da ga cackam i da se zezam, mozda joj podvalim svoj a uzmem njen lol

Naravno da je bitno da se dobije updejt istog momenta kad je i izisao, a ne da se ceka, ko da je bitna rezolucija ekrana na N4 i N5, ako to nisu mogli da rese onda bolje da nisu ni izbacivali updejt.
Ko sto neko gore napise, apple bar izbaci updejt za sve , cim izidje, nije bitno kako radi na nekom od modela, ali bar ima updejt. nexus tj google, kao brine oko korisnika, kao sredjuje verziju za slabije modele, gluposti. jednostavno ga nije briga. A vi sto branite, kao da i vas ne kopka sto nema updejta, naravno to su minorni updejti za vas, ali cim izidje odma ce te updejtovati.
I onda su drugi nepismeni i tako to.
Nije to do nerviranja, to je do sistema, ako je nexus googleov proizvod sta cekaju, 4.4 verziju vec ima ona motorola ( ne znam kako se zove)

Pa vecina ljudi koji posecuju ovu temu, koriste neki rom. Tako i kada dodje update (ako se ne resi svojih tel., posto su se zestoko razocarali u google), retko ko ce biti na stocku, a onda ko hoce update starog tel (a vecina izdrzi sa istim tel 1god) neka kupi jabuku.

^^koliko sam ja upucen moto x i dalje nema oficijalnu verziju 4.4 tako da ne znam o kojoj motoroli pricas.. ?

edit: Android 4.4 Leaks for T-Mobile’s Moto X, In No Condition to Flash Though

Sta vam je ljudi, sta ste zapeli za update, dobicete ga, strpute se malo

Naravno da je bitno da se dobije updejt istog momenta kad je i izisao, a ne da se ceka, ko da je bitna rezolucija ekrana na N4 i N5, ako to nisu mogli da rese onda bolje da nisu ni izbacivali updejt.
Ko sto neko gore napise, apple bar izbaci updejt za sve , cim izidje, nije bitno kako radi na nekom od modela, ali bar ima updejt. nexus tj google, kao brine oko korisnika, kao sredjuje verziju za slabije modele, gluposti. jednostavno ga nije briga. A vi sto branite, kao da i vas ne kopka sto nema updejta, naravno to su minorni updejti za vas, ali cim izidje odma ce te updejtovati.
I onda su drugi nepismeni i tako to.
Nije to do nerviranja, to je do sistema, ako je nexus googleov proizvod sta cekaju, 4.4 verziju vec ima ona motorola ( ne znam kako se zove)
Ako ti je bitno da se dobije apdejt odmah,zasto nisi uzeo jabuku a ne meizu android telefon?
Kukas zbog jedne stvari a s namerom si kupio nesto deseto.
Ja da se kidam zbog 5-10 dana kasnjenja apdejta ne pada mi na pamet,uostalom vecina high end telefona nece ni videti 4.4 rom sem cm koji nikad nije bio bug free.

Ma svi se mi nerviramo samo neko u sebi neko javno, eto ja svoj bes na primer volim da sherujem. Sad sam gledao Nova launcher ce dobiti novi updejt i izgledace isto kao google launcer na n5. Meni dosta

Imam jedan predlog lepo svi vi koji ste nezadovoljni sa googlom, idite lepo zatvorite prugu Beograd-Bar i cika Vule ce sve da sredi :) . Jedan od uslova za clanstvo u EU je 4.4 na n4:)

Pozajmicu vam ja 3 komada :-D

Nazad
Vrh Dno