- Učlanjen(a)
- 06.06.2012
- Poena
- 229
Moze li neko iskopati MMS.APK od CM10.2 JB 4.3. Ne mogu nigdje da nadjem, samo 4.2.2 (mada i ta radi). 
evo ja samo da javim da mi je wipe cache i dalvik izgleda rešilo problem sa reboots i gašenjem telefona na cm10.2
stjepane, gde da potražim to?
/system/app/mms.apk
ALi samo ako ti je JB 4.3, nemoj 4.3.1
EDIT: Poslao si mi 4.3.1 nema veze ***![]()
Drugi punjač, drugi kabl?
Secam se da kad je izisao nexus 4 sve je bilo isto haoticno, te nema dovoljno, te lg kriv, te ovo te ono. Po meni nexus 4 je neki medju telefon, ni los, ni dobar, ni odlican. Cini mi se da ce ga google zaboraviti.
Nije poenta oko updejta sta se dobija updejtom, poenta je da se dobije updejt odmah cim se predstavi, pa ko voli nek izvoli, a ne ovako. Sad kad nema zvanicnog updejta kao svima nije bitno, jer *** neki jos nemaju ni 4.3
Svi nexus telefoni ukljucujuci i google edition telefone su morali updejt da dobiju iste minute kada je pusten ali istog MINUTA, nema apsolutno nikakvog izgovora za ovo sto su uradili, narucito sto se *****i bolesni prvo hvale kako je 4.4 toliko ultra mega giga dobar i optimizovan da moze glatko da radi na 512rama, a onda posle takve izjave kazu da njihov galaxy nexus koji ima 1gb rama nece dobiti updejt. Alooo i ja se posle cudim kad neko da 1000e za iphone, pa dacu im 2000e a ovim retardimaq necu dati vise nikad ni dinar
Ako ti je bitno da se dobije apdejt odmah,zasto nisi uzeo jabuku a ne meizu android telefon?Naravno da je bitno da se dobije updejt istog momenta kad je i izisao, a ne da se ceka, ko da je bitna rezolucija ekrana na N4 i N5, ako to nisu mogli da rese onda bolje da nisu ni izbacivali updejt.
Ko sto neko gore napise, apple bar izbaci updejt za sve , cim izidje, nije bitno kako radi na nekom od modela, ali bar ima updejt. nexus tj google, kao brine oko korisnika, kao sredjuje verziju za slabije modele, gluposti. jednostavno ga nije briga. A vi sto branite, kao da i vas ne kopka sto nema updejta, naravno to su minorni updejti za vas, ali cim izidje odma ce te updejtovati.
I onda su drugi nepismeni i tako to.
Nije to do nerviranja, to je do sistema, ako je nexus googleov proizvod sta cekaju, 4.4 verziju vec ima ona motorola ( ne znam kako se zove)
Imam jedan predlog lepo svi vi koji ste nezadovoljni sa googlom, idite lepo zatvorite prugu Beograd-Bar i cika Vule ce sve da sredi. Jedan od uslova za clanstvo u EU je 4.4 na n4
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari