Nabukodonosor
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.12.2003
- Poena
- 815
Stavio franco kernel, obrisao Nova Launcher pa ga ponovo instalirao, probao i free i placenu verziju, i i dalje nemam launcher settings u quick panelu. 
Image ShrinkJel ima neki nacin da jednostavno smanjim (automatski) slike kad ih saljem mejlom? ovako mi uvek salje u ful rezoluciji, mejl uvek ima nekoliko megabajta
Ja ima da čekam zip na xda posto prošli put kad sam probao sa vojkanom da instaliram drajvere nesto nije htelo
Imam jedan jako velik problem. Na PA sam i nmg da udjem u settings /storage i da podesavam usb povezivanje na računar. Svaki put kada udjem u storage dobijem unfortunately settings are stop... Znaci uzasno necu moci ni da promenim rom ni nista...
Naručio sam i ja juče dbrand. Black leather, bez Nexus logoa, jedva čekam da stigne pa da ima full stealth look.
Takođe sam juče u LogicShopu kupio i Screen Guard, kao foliju za ekran, niti sam je baš lepo stavio, niti mi se svideo osećaj dodirivanja ekrana, bilo je previše gumeno. Realno, za 250 din nisam mogao da očekujem ne znam šta. N4 mi opet ima samo fabričku foliju pozadi koju ću zameniti gore pomenutom dbrand nalepnicom i to bi trebalo da bude to, gumeni case me nervira, prevelik je telefon u njemu. Mada cu morati nekako da zaštitim ekran, plašim se grebanja...
znaci za 50 dinara jednu.. ? da li mozes da napravis jednu za 50 dinara i da slikas da vidimo kako je ispala .. ? p.s. ne pokusavam da te zezam ozbiljno pitam
Kada sam instalirao PA ponovo posle slim beam roma isao sam na wipe i onda instalirao rom. Po podizanju sistema, poceo je sam da instalira sve aplikacije koje sam imao na starom romu, tako da ne cenim da nije bio bas full wipe, jer ocigledno su ostali tragovi, cim zna koje sam aplikacije imao na starom romu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari