Šta je novo?

LG Nexus 4

Stavio franco kernel, obrisao Nova Launcher pa ga ponovo instalirao, probao i free i placenu verziju, i i dalje nemam launcher settings u quick panelu. :(

Pa ja sam imao do pre dva dana, ali sam probao par drugih romova i vratio se na PA, i sada nemam.

Jel ima neki nacin da jednostavno smanjim (automatski) slike kad ih saljem mejlom? ovako mi uvek salje u ful rezoluciji, mejl uvek ima nekoliko megabajta

Vredi li menjati s3 za nexus 4, i mozhe li ekran malo da se podesi da budu jache boje?

Vredi, ako voliš stock android i ako ti nisu bitni sd card i kamera :p
A boje mogu malo da se naštimaju kada se ubaci drugi kernel.

ako ti je giga rama malo menjaj. inače ne.
u subjektivne razloge tipa smorilo me ovo i ono ne ulazim :)

Ma ima cm 10.2 temasek koji lepo radi i na s3 nego pitamo ovako za perfomanse ima li neke vece razlike?

Jedna informacija ako bi nekome mogla koristiti, možda se sjećate da sam se prošle sedmice žalio da mi WiFi na poslu troši dosta više bateriju nego kod kuće. Upravo na poslu je Android OS bio veliki potrošač, kod kuće nije. Kačio sam se onda na druge rutere na poslu ali ono što mi je riješilo stvar je ona opcija "Wi-Fi optimization" u advanced Wi-Fi opcijama. Do tada je bila isključena a kada sam je uključio Android OS više ne drži telefon u "awake" stanju i potrošnja baterije je pala. Ujedno končano znam čemu ta opcija služi. Ovaj problem je kao što se vidi prisutan samo na nekim mrežama a očigledno je Google napravio tu opciju da to riješi na onim mrežama gdje se problem ispoljava.

Samo mi nije jasno zašto podatak "Keep Awake" za Android OS opada, maloprije je bio 1h 55m a sada je nešto manje, to sam inače primjetio, on povećava minutažu kada je isključena opcija "Wi-Fi optimization" a kada je uključim to vrijeme opada :)

Ja ima da čekam zip na xda posto prošli put kad sam probao sa vojkanom da instaliram drajvere nesto nije htelo

Ne razumem cemu tolko lozenje, nece mi biti nikad jasno valjda. Bas sam sinoc zakljucio kako mi se bas svidja moj n4 ovakav kakav jeste, jos sam mu stavio dbrand skin pozadi, ma lutka je. Ne treba mi n5 i kitkat, bar zasad. Bas sam zadovoljan, da ne cuje zlo. Ne znam zasto sam ovo podelio sa vama, al eto, doslo mi tako, ionako se dosta spamuje u temi :D

Naručio sam i ja juče dbrand. Black leather, bez Nexus logoa, jedva čekam da stigne pa da ima full stealth look. :)

Takođe sam juče u LogicShopu kupio i Screen Guard, kao foliju za ekran, niti sam je baš lepo stavio, niti mi se svideo osećaj dodirivanja ekrana, bilo je previše gumeno. Realno, za 250 din nisam mogao da očekujem ne znam šta. N4 mi opet ima samo fabričku foliju pozadi koju ću zameniti gore pomenutom dbrand nalepnicom i to bi trebalo da bude to, gumeni case me nervira, prevelik je telefon u njemu. Mada cu morati nekako da zaštitim ekran, plašim se grebanja...

Imam jedan jako velik problem. Na PA sam i nmg da udjem u settings /storage i da podesavam usb povezivanje na računar. Svaki put kada udjem u storage dobijem unfortunately settings are stop... Znaci uzasno necu moci ni da promenim rom ni nista...

Imam jedan jako velik problem. Na PA sam i nmg da udjem u settings /storage i da podesavam usb povezivanje na računar. Svaki put kada udjem u storage dobijem unfortunately settings are stop... Znaci uzasno necu moci ni da promenim rom ni nista...

Ne moraš da prebacuješ sa kompa, nakači se na neki WiFi i skini sve potrebno direktno na fon :)

Ne vezano za odgovor... Zezaju me notifikacije za poruke na fejs messengeru, legoh da odspavam malo danas popodne. Probudio se i imao sam samo jednu poruku na Viberu, i uđem na fejs msg kad tamo 5 poruka nepročitanih a ništa mi nije stiglo u notification baru ili bar one chat heads da su iskočile. Šta bi moglo da bude?

Poslednja izmena:
a ja sam odlucio da se vratim na stock :D
(cak sta vise vratim telefon kao da nije bio rootovan) :D

Neke cudne stvari mi se desavaju posle vracanja PA roma na telefon. Prvo mi je sve bilo ekstra sitno, nije mi palo na pamet da uradim screenshot, ali slova su bila duplo manja nego sto bi trebalo. Flesovao sam ponovo franco kernel i to se vratilo u normalu. Sada imam problem sa aplikacijom Wallpaper set and save....Mozete na slici da vidite kako izgleda. Sve je 10 puta vece. Nemam vise snage ponovo da reinstaliram rom. Ima li neko ideju kako se ovo desilo!? Radilo je do pre par dana kako treba.

Kada sam instalirao PA ponovo posle slim beam roma isao sam na wipe i onda instalirao rom. Po podizanju sistema, poceo je sam da instalira sve aplikacije koje sam imao na starom romu, tako da ne cenim da nije bio bas full wipe, jer ocigledno su ostali tragovi, cim zna koje sam aplikacije imao na starom romu.

Prilozi

• Screenshot_2013-10-31-22-33-00.png
    Screenshot_2013-10-31-22-33-00.png
    320.3 KB · Pregleda: 196
Naručio sam i ja juče dbrand. Black leather, bez Nexus logoa, jedva čekam da stigne pa da ima full stealth look. :)

Takođe sam juče u LogicShopu kupio i Screen Guard, kao foliju za ekran, niti sam je baš lepo stavio, niti mi se svideo osećaj dodirivanja ekrana, bilo je previše gumeno. Realno, za 250 din nisam mogao da očekujem ne znam šta. N4 mi opet ima samo fabričku foliju pozadi koju ću zameniti gore pomenutom dbrand nalepnicom i to bi trebalo da bude to, gumeni case me nervira, prevelik je telefon u njemu. Mada cu morati nekako da zaštitim ekran, plašim se grebanja...

Mislim da su precenjene te folije, kod nas se mogu naci razne Oracle folije istog kvaliteta kao i 3M, skenirate fabricku foliju ili telefon, precrtate konturu i na kater... Za te pare mozete dobiti recimo 20 folija...

znaci za 50 dinara jednu.. ? da li mozes da napravis jednu za 50 dinara i da slikas da vidimo kako je ispala .. ? p.s. ne pokusavam da te zezam ozbiljno pitam

znaci za 50 dinara jednu.. ? da li mozes da napravis jednu za 50 dinara i da slikas da vidimo kako je ispala .. ? p.s. ne pokusavam da te zezam ozbiljno pitam

Niko ko ima kater nož nece da seče jednu ali je definitivno u pravu za kvalitet folije mogu se kupiti odlične folije sto se kvaliteta sečenja tice tek tu nemoj da se brineš ti noževi seku sto bi rekli štampari u nulu po modelu

ok,ali ko ce se cimati.. a i cenim da nece imati ove recke na sebi koje svetlucaju pod odredjenim uglom :D tako da ne verujem da bas moze takav kvalitet za 50 din

Iskreno nikako da stignem ovih dana... Hocu da skinem silikon i stavim bamber sa folijom na zadnjoj strani ali ne mogu da nadjem bamper kod nas. Cim isecem foliju slikacu i postaviti sliku kao i fajl pa secite sami... :)

Kada sam instalirao PA ponovo posle slim beam roma isao sam na wipe i onda instalirao rom. Po podizanju sistema, poceo je sam da instalira sve aplikacije koje sam imao na starom romu, tako da ne cenim da nije bio bas full wipe, jer ocigledno su ostali tragovi, cim zna koje sam aplikacije imao na starom romu.

to je onaj google backup & restore što ima fabrički u androidu

Nazad
Vrh Dno