@jaza
Kakva je baterija na LiguidSmpth?
Ja sam na pac-manu i baterija traje max 3 sata neta 3gili wifi (solidna jacina 3g signala)+ 30min razgovora (cisto ponekad tel, koristim i za razgovor), auto osvetljenje. Bolje sam izvlacio na cataclysmu.
Ja na stock-u i xposed frameworku..."ništa ja tu više nebi diro"
Cuo sam za taj xposed mnogi da koriste. Kako se instalira to, na koji fazon radi ?![]()
Izbacuje neku poruku "could not sign to Google account" kaze nesto, ja klik, on kao sign In i onda kaze opet ona prva poruka da ne moze da pristupi account. Šta li mu je? Prvi put mi se ovo pojavljuje. Net imam, radi plej regularno
Još je rano reći tek sam ga jutros flespvao,za SAD je ko na PA sa Hell kernelom....Javljam za par dana stvarno stanje stvari.....
Još jedna preporuka za LiquidSmooth ROM stvarno je dobar.
eh.. samo kada bi mi taj nemacki hells radio kako treba na slimu..ovako moram da se mucim sa faux kernelom..
Reci mi dal imaš deadlockove? Ja sam pronašao da svaki put kad pišem sa go sms-om :v sem toga leti. Play music mu neda da ode u deep sleep pa sam disablovao ionako ne koristim, baterija preko noći mi se potroši
strašno mnogo čitavih 0%jedino mi nedostaje od pa ninja mod za halo i potpuno iste pie kontrole.
Ne nema deadlockova kod mene za SAD , gosms nevolim,koristim obični i sve lepo radi,a imaš na Romu njegovu muziku Apolo pa ti Play misic netreba....Za sada sve lepo radi,jesi li stavio neki kernal ili njegov koristiš.....
Reci mi dal imaš deadlockove? Ja sam pronašao da svaki put kad pišem sa go sms-om :v sem toga leti. Play music mu neda da ode u deep sleep pa sam disablovao ionako ne koristim, baterija preko noći mi se potroši
strašno mnogo čitavih 0%jedino mi nedostaje od pa ninja mod za halo i potpuno iste pie kontrole.
Ukljucen je data paket,a to toogle pojma nemam sta je.Toliko sam se razocarao u android da bih sad rado prodao ovaj N4 iako ga imam tek 7 dana...Telefon koji sam imao pre ovog(wave I)je toliko jednostavan za upotrebu da nemam reci.Na andoridu nema cak ni folder za slike i muziku nego nesto bzv..Nije to do softvera, ako si na stocku i nisi nista cackao...jos ako nemas ruta daleko od softverske greske.
@bobajakuda jesi li ukljucio mobile data, ako imas podesavanja ne vidim razloga onda da ne radi sem da nisi ukljucio (toggle)![]()
wifi radi perfektno,a gprs ili 3g kako god nema..ona podesavanja su u telefonu ali zbog cega nece da ucita google ili neku drugu stranicu nzm.Stvarno sam se pokajao sto sam uzeo android.Svaki cas gasim neke aplikacije,kad je na wifi stalno updejtuje neke programe itdNemas galeriju.. ? A muzika je tamo gde si je stavio to jest prebacio sa kompa.. Sta je tvoj problem u kratkim crtama sto se tice neta.. ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari