Šta je novo?

LG Nexus 4

Meni se to desavalo samo na custom kernelu.. Ne znam,mozda da flesnes opet stock rom. Ali cenim da ce ti biti lakse da to uradis preko nekog tulikta,a posto sam ja laik za te toolkitove sacekaj stjepan da ti objasni :)

Nije to do softvera, ako si na stocku i nisi nista cackao...jos ako nemas ruta daleko od softverske greske. :)

@bobajakuda jesi li ukljucio mobile data, ako imas podesavanja ne vidim razloga onda da ne radi sem da nisi ukljucio (toggle) :D

Poslednja izmena:
Pa dobro moze da proba da flesuje opet stock i da formatira sd cisto da bude 100 % siguran..

Ja na stock-u i xposed frameworku..."ništa ja tu više nebi diro"

@jaza
Kakva je baterija na LiguidSmpth?
Ja sam na pac-manu i baterija traje max 3 sata neta 3gili wifi (solidna jacina 3g signala)+ 30min razgovora (cisto ponekad tel, koristim i za razgovor :) ), auto osvetljenje. Bolje sam izvlacio na cataclysmu.

Još je rano reći tek sam ga jutros flespvao,za SAD je ko na PA sa Hell kernelom....Javljam za par dana stvarno stanje stvari.....
Još jedna preporuka za LiquidSmooth ROM stvarno je dobar.

eh.. samo kada bi mi taj nemacki hells radio kako treba na slimu.. :( ovako moram da se mucim sa faux kernelom..

Izbacuje neku poruku "could not sign to Google account" kaze nesto, ja klik, on kao sign In i onda kaze opet ona prva poruka da ne moze da pristupi account. Šta li mu je? Prvi put mi se ovo pojavljuje. Net imam, radi plej regularno

Još je rano reći tek sam ga jutros flespvao,za SAD je ko na PA sa Hell kernelom....Javljam za par dana stvarno stanje stvari.....
Još jedna preporuka za LiquidSmooth ROM stvarno je dobar.

Reci mi dal imaš deadlockove? Ja sam pronašao da svaki put kad pišem sa go sms-om :v sem toga leti. Play music mu neda da ode u deep sleep pa sam disablovao ionako ne koristim, baterija preko noći mi se potroši
strašno mnogo čitavih 0% :) jedino mi nedostaje od pa ninja mod za halo i potpuno iste pie kontrole.

Postoji li mogucnost da nekako vratim slike, poruke, muziku i to?:)

odradio si flash stock roma.. ? verovatno ti pobrisao sve.. mada ne znam kako to ide sa tim toolkitovima. stjepane pomozi coveku :)

p.s. da li ti sada normalno radi ?

Samo sam uradio onaj factory reset i onda je krenuo da ucitava sve aplikacije koje sam imao ali error za erorrom i sve je bilo klot. Posle 4 sata koriscenja, nemam onaj problem pri otklucavanju. :)

^^desi se i meni tako..da nece da vrati aplikacije onda ja kliknem na taj erorr i instaliram jednu po jednu rucno :D ne bi trebao da ti izbrise muziku, slike i itd ako si odradio samo factory reset..

p.s. ne mogu taj stjepo,nekako mi nije to to,iako ga nisam probao.. :)

Poslednja izmena:
Sta ti nije to to, ima ono sve sto treba i vrlo laka i pregledna kontrola preko Semaphore Managera. Ne znam sta ti ocekujes od kernela, nije ti ovo (slim) ROM da gomilaju sve i svasta :D

Faux je nagomilao dosta toga cak i ZRAM, na ovom telefonu totalno bzvz

Poslednja izmena:
Reci mi dal imaš deadlockove? Ja sam pronašao da svaki put kad pišem sa go sms-om :v sem toga leti. Play music mu neda da ode u deep sleep pa sam disablovao ionako ne koristim, baterija preko noći mi se potroši
strašno mnogo čitavih 0% :) jedino mi nedostaje od pa ninja mod za halo i potpuno iste pie kontrole.

Ne nema deadlockova kod mene za SAD , gosms nevolim,koristim obični i sve lepo radi,a imaš na Romu njegovu muziku Apolo pa ti Play misic netreba....Za sada sve lepo radi,jesi li stavio neki kernal ili njegov koristiš.....

Ne nema deadlockova kod mene za SAD , gosms nevolim,koristim obični i sve lepo radi,a imaš na Romu njegovu muziku Apolo pa ti Play misic netreba....Za sada sve lepo radi,jesi li stavio neki kernal ili njegov koristiš.....

Apollo i onaj dsp su mama :)
Njegov kernel, hoću da isprobam kakav je original.

Poslednja izmena:
Stavio hells.. Za sada radi ok zakljucavanje,ali vibracije pri pritisku dugmica brljave.. Svaki 10 klik oslabi vibracija i skoro se ni ne oseca.. Prvi put ovako nesto da osetim :)

Stavio i ja Hells na Liquid(ali Hells za CM,posto je CM baza za Liquid),za sad sve super,Liquid mi je mnogo bolje legao nego PA....Evo i baterije,može dacse izvuče izmedju 4-5 sati screen on ako se koristi 2g i wifi,i biće oko 2-3 sata kad budem stalno na 3g....
6a3enese.jpg
uma6ujag.jpg
e7a7a4yg.jpg
3e7ajuze.jpg

Meni PA sa francom preko noci potrosi i vise od 10% baterije. Net naravno iskljucen.

koju verziju hellsa i koju verziju liquid si stavio? Pac-man mi bas jede bateriju.

Druže imaš sve na prvoj slici i koji kernal i koja verzija Liquid...

Nije to do softvera, ako si na stocku i nisi nista cackao...jos ako nemas ruta daleko od softverske greske. :)

@bobajakuda jesi li ukljucio mobile data, ako imas podesavanja ne vidim razloga onda da ne radi sem da nisi ukljucio (toggle) :D
Ukljucen je data paket,a to toogle pojma nemam sta je.Toliko sam se razocarao u android da bih sad rado prodao ovaj N4 iako ga imam tek 7 dana...Telefon koji sam imao pre ovog(wave I)je toliko jednostavan za upotrebu da nemam reci.Na andoridu nema cak ni folder za slike i muziku nego nesto bzv..

Nemas galeriju.. ? A muzika je tamo gde si je stavio to jest prebacio sa kompa.. Sta je tvoj problem u kratkim crtama sto se tice neta.. ?

Nemas galeriju.. ? A muzika je tamo gde si je stavio to jest prebacio sa kompa.. Sta je tvoj problem u kratkim crtama sto se tice neta.. ?
wifi radi perfektno,a gprs ili 3g kako god nema..ona podesavanja su u telefonu ali zbog cega nece da ucita google ili neku drugu stranicu nzm.Stvarno sam se pokajao sto sam uzeo android.Svaki cas gasim neke aplikacije,kad je na wifi stalno updejtuje neke programe itd
ili sam ja toliko glup ili je nesto drugo da ga hebem

Poslednja izmena:
Stavi screenshot apn podesavanja ovde na forum..( screen shot radis tako sto pritisnes power dugme i volume dole u isto vreme ) a za apk,idi u play store pa settings i ugasi auto apdejt aplikacija

Stavi screenshot apn podesavanja ovde na forum..( screen shot radis tako sto pritisnes power dugme i volume dole u isto vreme ) a za apk,idi u play store pa settings i ugasi auto apdejt aplikacija

Screenshot_2013-10-25-20-30-57.png
Screenshot_2013-10-25-20-31-04.png
Screenshot_2013-10-25-20-31-15.png
evo slika,ali ja stvarno nemam pojma u cemu je problem

Poslednja izmena:
Vrh Dno