Kontao sam da bi ipak bolje odradili testiranje kako im se aplikacija ponašaPa vjerovatno je MyTracks.... Inace to sto je Google-ova app ne znaci nista. Maps aplikacija je imala zestok bug u nekoj od ranijih verzija.
Sto se nlp-a tice, jesi odradio ono sto sam ti napisao nekoliko strana unazad? Kakvi su rezultati?
Nexus 4 je nekako sam ubacio postavke za mtelmms APN, ima popunjeno i pod Proxy (192.168.61.11) i pod MMS port (8080). Popunjen je i onaj MMSC, MCC, MNC, APN type.Ja na mts-u kada obrišem proxy i port u apn-u za internet, neće da pošalje a ni da primi mms.
Ljudi uzeo sam tel nexus 4 pre par dana i danas ga nosio na reklamaciju jer je displaj bio mnogo bled i igrice su kocile,jel neko moze da mi kaze dal je na svim nexus 4 tako ili mi je zapao los model.s3 ima mnogo mnogo bolje boje?Pozdrav
Ljudi uzeo sam tel nexus 4 pre par dana i danas ga nosio na reklamaciju jer je displaj bio mnogo bled i igrice su kocile,jel neko moze da mi kaze dal je na svim nexus 4 tako ili mi je zapao los model.s3 ima mnogo mnogo bolje boje?Pozdrav
Da, svi su takvidok sam ne popraviš boje.
poslato sa opasnog telefona
Zanimljivo, ja sam sa amoleda (SGS) prešao na N4 i displej mi se baš sviđa, ne osjećam potrebu da čačkam oko boja.
Ko bi rekao da će najveća mana amoled tehnologije, dobrom delu korisnika nedostajati. Dok jedni gledaju da boje budu što vernije, drugi bi da im slika bude fluorescentna ako može.
Edukacija? Sto? Jel ti vidis u kojoj si temi? :d (cast izuzecima)Aj malo edukacije pre komentara o manama tehnologije. Za početak https://www.youtube.com/watch?v=DChnGXLErrI&feature=youtube_gdata_player
Nije Amoled samo ono što vidiš kao Standard preset na s2 i s3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari