Corvuse, nije samo Stjepa iako on prednjaci ovde, pa cesce upadne u oci... Koliko ovde ima trivijalnih pitanja ima, pa to je strasno... Mislim pratim, pa skoro 70% android tema na forumu, ali ova odise posebnom gluposcu, jer je telefon dzab dzaba i svaka susa i klinac mogu da ga nabave, android hard core geek phone, pa se napale itd.
Ja sam imao odlicnu ekipu na S2, zahvaljujuci Saletu i Viktoru (dok je jos pravio teme za S2), ali svako ko je dosao pitao uradio i zahvalio se (neki su se i licno zahvalili, neki su mi ucinili neku uslugu itd), pojavi se tu i tamo neki koji tako kao s' Marsa da je pao, ja sam odgovarao i odgovarao i rekoh zaebi ti ovo, napisem uputstvo, pa se slikaj. Uci, radi, dao sam smernice. Ako ne znas da citas, pa ti lepo u servis, pa plati. Niko se nije naucen rodio, a ni ja nisam niti placen niti obavezan da ti sve objasnjavam. Niko se nije naucen rodio, pa ni ja, provodio sam sate i sate i sate na XDA da bi usao u srce androida, da bi me neki lik vredjao zato sto nisam hteo da mu pomognem ili mu rekao evo ti linkovi ili dao neko moje iskreno misljenje (da se mani coravog posla, jer blage veze nema moze samo da shebe nesto, na primer).
Imas ignore ili ako neces na ignore samo eto preskoci i to ti je sto ti je.
Sva sreca, pa nisam kupio N4, inace bi poludeo kao i ti verovatno. Temu posecujem cisto da se nasmejem elite kernel dev-u Stjepi i onom Zlatanu bese koji znaju da LG nije uradio nikakav posao sto se tice toga i da oni znaju bolje od njih. Tako ce biti i u temi za Nexus 5 vec vidim, a sva je sreca da ga necu uzimati nadam se, ako ne nista, bice mi njih 90% na ignore i vozi :d