Nemoj zaboraviti i undervoltovati malo (-100mV). Meni stabilno radi nikakvih rebootovanja niti bilo cega. Cak mislim da je i po defaultu malo UV. Ima da radi kao zmaj, usteda vrhunska.
Kako da to odradim? Jel svakoj frekvenciji ponaosob da skinem po 100mV? Inace koristim cataclysm + hells core... Oborio sam one frekvenicje kao sto si objasnio, sve to odradio u trikster mod-u...
Globalno, imas gore +/- Obavezno ukljuci grejs period, i nemoj stavljati set on boot ako zayebes nesto tj. previse skines..
Smanjuj postepeno do te granice da se ne restartuje....kod mene za najvecu freq voltaza je 1V.
bolje je da se stavi delay za set on boot pa ako se restartuje bilo kad (a može itekako i nakon 10 minuta) imaš lufta da uđeš u trickster i promeniš nešto i onda neće odraditi set on boot.
Sta bi se desilo sa telefonom kad bi ga undervoltovali i sacuvali ta podesavanja a telefon nije stabilan i ugasi se i onda ne moze da se upali, sta raditi u tom slucaju? kako ga povratiti?
Jel ga ima u PA romu? Kako se zove taj patch, nisam nasao?
Jel moze preporuka za neku aplikaciju za pojacavanje tona notifikacija? Probao sam onaj Viper FX ali on nece da mi instalira ne drajvere koje trazi, kaze da nemam root, sto naravno nije tacno. Jel ima neka druga aplikacija? Posto jedva cujem poruku kad telefon stoji pored mene na stolu, a kamoli kad sam malo dalje od njega.
jeste, piratska...@rema, je l' ti piratska verzija trickstera?![]()
jeste, piratska...
Reci mi, koji je po tebi kernel bolji, hells core ili semaphore?
Dobro su se setili da stave transparentni notification bar, pošto su uspešno spržili milione SAMOLED-a.Sacekaj jos koji dan za trasparentni nav bar, kad nisi do sad to sredio...4.4 Kita kat ce to imati na stocku
Pogledajte prilog 125266Pogledajte prilog 125267
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari